Blikkenslager

Blikkenslagerarbejde er et speciale, som vi har en mangeårig tradition for at udføre, både for privat-, offentlige og erhvervskunder, og der er ingen opgaver, som er for store eller små for os. 

Vi løser alle opgaver fra et helt nyt tag til tagrender, nedløb, beklædning af kviste og facader samt reparation og udskiftning deslige.

Ekspert i blikkenslagerarbejde 

Vi har vores eget blikkenslagerværksted. Med vores eget 1000 Kvm store værksted, kan vi levere et professionelt og holdbart resultat. Vores værksted er indrettet med de mest moderne maskiner til klipning, bukning og bearbejdning af inddækninger. Vi kan levere nedenstående udført i naturskifer, zink, kobber, legeringen og aluminium, ud fra de mål og længder du ønsker - tilpasset den enkelte byggesag. 
  • Udluftnings-, faldstamme- og ventilationshætter
  • Kvistebeklædning
  • Specielnedløbsrør af en hver tænkelig form og størrelse
  • Specieltagrender af en hver tænkelig form og størrelse
  • Specialprofiler
  • Andre specialopgaver

Du kan bestille standardprofiler på profilsalg.dk.

Har du behov for profiler i et special materiale eller i specielle mål, kan du ligeledes bestille specialprfiler på profilsalg.dk - upload blot en profiltegning af din ønskede inddækning og indtast den ønskede længde.

blikkenslager løsninger

Det essentielle for os er, at vi i samråd med kunden formår at finde den løsning, som passer bedst til kundens projekt. Evnen til at forstå og dække vores kunders behov er fundamental for vores succes. Med vores tværfaglige samarbejde i virksomheden tager vi hånd om kunden og kundens problemer. Vi løser alle opgaver fra et helt nyt tag til tagrender samt tag og facade reparation og udskiftning.

Blikkenslager projekter - store og små 

Hos Poul Sejr Nielsen får du en stærk samarbejdspartner, som gennem mange år har specialiseret sig i at løse et bredt felt af komplekse blikkenslageropgaver. På tidligere store projekter har vores specialister eksempelvis udskiftet tagrender og nedløb, som du kan se mere om her. Vi har også stået for facadeentreprisen på flere projekter, hvilket vi er stolte af at kunne fortælle.

Vi udfører og løser alle blikkeslagerarbejde opgaver både for privat-offentlige og erhvervskunder og der er ingen opgaver, som er for store eller små for os. 

blikkenslager og løser alle opgaver hos PSN

Find inddækninger hos profilsalg

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Tag & Facade og Delta Isolering - Birkerød
Entreprise og Salg & Marketing - Birkerød
Følg os
Autoriseret Installatør
Eliteleverandør
Erhvervspris 2020 - Rudersdal Kommune - Poul Sejr Nielsen
VE-certificering
×
Menu
Vagttelefon
Ring