Blikkenslager

Blikkenslager i Nordsjælland og København

Poul Sejr Nielsen er din blikkenslager i Nordsjælland, København og Storkøbenhavn. Vi har en mangeårig tradition for at udføre klassisk blikarbejde i højeste kvalitet. Blikarbejde er et håndværk, der overordnet set handler om at sikre bygninger mod vind og vejr – og hos Poul Sejr Nielsen er vi specialiserede i netop dette. Vi udfører alt indenfor blikarbejde – lige fra produktion af inddækninger og bygningsprofiler, beklædning af kviste og facader, til komplette tagprojekter. Vi varetager både mindre serviceopgaver og større fagentrepriser i forbindelse med både nybyggerier, renoveringer og specialprojekter.

Vi sætter en ære i veludført håndværk og med os som din samarbejdspartner bliver dit arbejde udført af kompetente, ansvarsfulde og kvalitetsbevidste blikkenslagere. Vores erfaring viser at god kommunikation og gode samarbejder med vores kunder giver den bedste oplevelse og medvirker til en succesfuld gennemførsel af projektet – både for os og for vores kunder. Derfor stiler vi altid mod at levere den bedste service og den højeste kvalitet i opgaveløsningen.


Kontakt os her

  • Såfremt du henvender dig på vegne af en virksomhed
  • Fx. Jeg ønsker at høre mere om mulighederne for facadebeklædning
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi udfører bl.a.

Inddækninger - blikkenslager - Poul Sejr Nielsen

Inddækninger

Hos Poul Sejr Nielsen ved vi, hvor essentiel høj kvalitet er, når det kommer til produktion og montering af inddækninger. Vi producerer derfor selv alle inddækninger – både for andre og til brug på vores egne projekter. Uanset om du foretrækker en stilren zink inddækning, en klassisk alu inddækning eller en elegant kobberinddækning, kan vi hjælpe med både produktion og montering.
Facadebeklædning - blikkenslager - Poul Sejr Nielsen

Facadebeklædning

Skal du have nyt hus, er facaden på dit hus nedslidt, eller ønsker du at give din bolig et nyt æstetisk udtryk? Hos Poul Sejr Nielsen udfører vi eksklusive facadeløsninger i materialerne zink, kobber, aluminium og skifer. Alle materialer, der tilfører huset et flot visuelt udtryk, og som er vedligeholdelsesfrie, holdbare og dermed ideelle til beskyttelse af husets konstruktion.
Tagprojekter - blikkenslager - Poul Sejr Nielsen

Tagprojekter

Uanset om du ønsker nyt tag på din ejendom, skal renovere det gamle, eller skal opføre et helt nyt hus, kan vi hjælpe. Hos Poul Sejr Nielsen er vi specialiserede i at varetage alle former for tagprojekter i traditionelle blikkenslagermaterialer som zink, kobber, aluminium og naturskifer. Alle særdeles velegnede og holdbare materialer, der kan udføres i forskellige tagsystemer alt efter dine ønsker og behov.

Entrepriser - blikkenslager - Poul Sejr Nielsen

Entrepriser

Skal vi udføre din entreprise? Hos Poul Sejr Nielsen udfører vi primært serviceopgaver og fagentrepriser indenfor blikarbejder. Projekterne udføres af vores egne specialiserede blikkenslagere, som har stor erfaring i at varetage både større og mindre projekter. Med os som din samarbejdspartner bliver dit arbejde udført af vores team af kompetente, ansvarsfulde og kvalitetsbevidste blikkenslagere.

Blikkenslagerværksted

Har du brug for inddækninger og bygningsprofiler?

På vores 1000 kvm store blikkenslagerværksted fremstiller vi inddækninger og bygningsprofiler efter dine ønsker til mål og materiale. Vi producerer inddækninger i velegnede og holdbare materialer såsom zink, kobber og aluminium. Har du ønsker til andre materialer kan vi også hjælpe med det. Alle vores produkter er af højeste kvalitet, hvilket sikres gennem kvalitetskontrol samt nøje udvalgte samarbejdspartnere.

Alle vores inddækninger tillaves på mål for den enkelte kunde og til den enkelte opgave. Vores værksted er indrettet med de nyeste CNS-styrede maskiner til klip, buk og bearbejdning af inddækninger, hvilket betyder, at vi kan levere bygningsprofiler af høj kvalitet og med stor nøjagtighed.

På vores online bestillingsplatform, profilsalg.dk, finder du et bredt udvalg af standardprofiler, hvor du blot skal vælge dit ønskede materiale og indtaste dine ønskede mål og vinkler.

Finder du ikke lige den inddækning, der passer til dit projekt, fremstiller vi også specialprofiler tilpasset dine ønsker og behov. Brug blot bestillingsformularen på profilsalg.dk og vedhæft din tegning for at bestille din specialprofil.

Har du brug for råd og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Poul Sejr Nielsen - Blikkenslager

Blikarbejde for private, offentlige og erhverv

Hos Poul Sejr Nielsen udfører vi både akut og planlagt blikarbejde. Uanset om du har brug for en akut blikkenslager eller har en planlagt blikkenslageropgave, kan vi hjælpe dig. Vi har gennem mange år specialiseret os i at løse et bredt felt af komplekse blikkenslageropgaver for både private, offentlige og erhvervskunder. Her arbejder vi målrettet på at finde den bedste løsning for den enkelte kunde, og vi er vant til at levere skræddersyede løsninger for vores kunder. Desuden er vi gearede til at producere, levere og montere alle former for inddækninger i høj kvalitet – direkte fra vores eget værksted.

Vores erfaring viser, at du, ved at have din blikkenslager med på råd fra starten, kan undgå en række byggetekniske udfordringer senere i byggeprocessen. Vi bidrager til at sikre den mest optimale løsning på netop dit projekt samt et fagligt korrekt udført arbejde.

Udvalgte projekter

Vi har her samlet et udvalg af vores tidligere blikkenslagerprojekter - klik ind og læs mere.

Egedal Rådhus

Egedal Rådhus

Facadebeklædning og inddækninger, Skifer og zink

Skoleparken

Skoleparken

Inddækninger og beklædning, Zink

Brøndby Stadion

Brøndby Stadion

Facadebeklædning, Skifer

Solbjerg Have

Solbjerg Have

Inddækninger, Zink

Grøndalsvængets Skole

Grøndalsvængets Skole

Tagbeklædning og inddækninger, Aluminium

Tibberupparken

Tibberupparken

Tagbeklædning og inddækninger, Aluminium

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Vagttelefon
Ring