Tibberupparken

Storentreprise, VVS & blikkenslagerarbejde

Entrepriseform
Storentreprise
Fag
VVS & blikkenslagerarbejde
Kunde
NCC A/S
Bygherre
Boligselskabet Nordkysten
Ingeniør
Bascon A/S og Jørgen Nielsen A/S
Arkitekt
Nova 5 Arkitekter A/S
Periode
2017-2019
Entreprisesum
24.000.000 kr.

Om projektet

Tibberupparken er opført i 1966-68 og er udformet som 3-etagers boligblokke beliggende i et grønt parkområde i Espergærde. Bebyggelsen består af i alt 264 boliger fordelt på 1-, 2-, 3- og 4-værelses lejligheder.

Blikkenslagerarbejder

På dette projekt har vores dygtige blikkenslagere udført et komplet nyt 8.000 kvm falset aluminiumstag i farven Matgrauhell. Herudover har de varetaget udskiftning af alle tagrender, nedløb og inddækninger på bebyggelsens lukkede altaner.

Alle tagprofiler og inddækninger er produceret på vores eget 1000 kvm store værksted, som er indrettet med de mest moderne maskiner til klipning, bukning og bearbejdning af zink, kobber og aluminium.

VVS-arbejder

Indenfor VVS har vores montører bl.a. varetaget udskiftning af alle vandinstallationer i bygningerne samt jordledninger mellem blokkene. Herudover har vi udskiftet alle kælderledninger på varmeanlægget samt monteret nye, tidssvarende termostatventiler på alle radiatorer. I de nye, sammenlagte boliger har vi desuden opført nye badeværelser med gulvvarme.

På dette projekt har Poul Sejr Nielsen stået for al håndtering af beboerne. Her har vores montører fulgt vores tilgang til beboerhåndtering og opførsel i private hjem. Vi har desuden god erfaring med et højt informationsniveau, hvorfor vi afholdte flere informationsmøder for beboerne, hvor projektets forløb blev gennemgået. Dertil udarbejdede vi plancher mm., som blev ophængt i opgangene, så beboerne følte sig velinformerede omkring det forestående arbejde.

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu