Om os - Nordsjællands største teknikhus

Vi leverer serviceydelser og totalløsninger inden for EL, VVS, ventilation, energioptimering, vedvarende energi, tag og facade.

1956

PSN fødes

250

Medarbejdere

130

Servicebiler

Om os

Vores målsætning er at levere den bedste service og den rette kvalitet. Vi har kompetencer og specialviden som totalleverandør og bidrager til alle led i byggeprocessen – fra projektering til installation og service.

Poul Sejr Nielsen er en af Nordsjællands største teknikentreprenører med ca. 250 medarbejdere og 130 biler på vejene. Vi tilbyder hele teknikpakken og har den samlet under ét tag.

Det er vores vision at være den foretrukne teknikentreprenør i Nordsjælland. Vi vil være kendte for at være serviceminded, innovative, miljøbevidste og levere bæredygtige installationstekniske løsninger i højeste kvalitet.

Vores målsætning er tilfredse kunder. Det får vi ved et tæt, løbende samarbejde med vores kunder og stile mod at levere den bedste service og den højeste kvalitet.

Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv. Derfor har vi fokus på trivsel og kompetenceudvikling. 

Tværfagligt samarbejde 

Hos Poul Sejr Nielsen som nordsjællands største teknikentreprenør er vi kollegaer på tværs af fagområder. Vores størrelse gør, at vi kender hinanden og hinandens kompetencer. Vi kan håndtere det tværfaglige samarbejde på højeste niveau, fordi vi kender hinanden - og taler med hinanden.

Vi er ikke større end, at alle faggrupper taler sammen. Det er netop dét, som sikrer at vores kunder sparer tid, færre processer og bedre økonomi.

Hos Poul Sejr Nielsen vægter det tværfaglige samarbejde højt. Vi er sammensat af teknikere, montører, projektledere, serviceledere, chefer og administrative medarbejdere. Alle arbejder for Poul Sejr Nielsens bedste og er professionelle inden for deres område. Samtlige medarbejdere bidrager til at sikre den gode kundeoplevelse. Dette gøres ved at arbejde fokuseret og arbejde mod en fælles løsning i samarbejde med den enkelte kunde

Om os - Poul Sejr Nielsen

Samfundsansvar

Som nordsjællands største teknikentreprenør er vi bevidste om vores samfundsansvar. Vi viderefører håndværkstraditionerne og de tekniske kompetencer til de yngre generationer. Derfor har vi altid fuld kapacitet af lærlinge, og vi tilbyder et udvidet lærlingeprogram til gavn for den enkelte, virksomheden og branchen som helhed. Pt. har vi 30 lærlinge ansat, og vi ser lærlinge som en nødvendig og uundværlig ressource for vores virksomhed. 

Det er for os i Poul Sejr Nielsen vigtigt at hjælpe mennesker, der står uden for arbejdsmarkedet – uanset årsagen. Derfor har vi indledt et tæt samarbejde med Rudersdal Kommunes Rekrutteringscenter. Her tager vi praktikanter, som er uden for arbejdsmarkedet. Pt. har vi to medarbejdere i praktik.

Samarbejdet med Rekrutteringscentreret har ydermere båret frugt i kraft af, at vi har fastansat en syrisk flygtning, der startede sin karriere internt i Poul Sejr Nielsen som praktikant.

Sponsorater

For Poul Sejr Nielsen er det naturligt at yde støtte til sportsforeninger i nærområdet. Sport forener ikke kun familier gennem generationer, men også mennesker med helt forskellige baggrunde. Derudover aktiverer foreningslivet både børn og ældre, hvilket styrker sundheden, men også det sociale. For os er det vigtigt, at vi aktivt kan gøre en forskel, og støtte der, hvor Familien Danmark er – lokalt i foreninger og klubber.

Pt. har vi aktive sponsorater i 4 forskellige klubber i vores nærområde.

Organisation
NORDSJÆLLANDS STØRSTE TEKNIKENTREPRENØR - PSN

HØJT TIL LOFTET

Hos Poul Sejr Nielsen er der højt til loftet, hvor alle medarbejdere får plads til at kan være sig selv. Vores værdigrundlag er basis for den kultur, vi har udviklet gennem mere end 60 år.

Vi har respekt for hinanden og hinandens arbejde.
Vi har viljen til at løse enhver opgave til aftalt tid og kvalitet.
Vi kan samarbejde på tværs af organisation og faggrænser.
Vi er professionelle i måden vi agerer på, over for vores kunder og samarbejdspartnere.

Hos Poul Sejr Nielsen som nordsjællands største teknikentreprenør er kvalitet ikke kun noget, vi siger. Det er noget, vi udfører.

Miljø og sikkerhed

Miljø, arbejdsmiljø og sikkerhed vurderes igennem hele byggeprocessen, så valg af materialer og arbejdsmetoder er de rigtige og belaster vores medarbejdere og miljøet mindst muligt.

Poul Sejr Nielsen A/S vil spille en aktiv rolle for et bedre arbejdsmiljø. Vores, såvel som andres, medarbejdere skal arbejde i et sikkert og sundt arbejdsmiljø. Derfor lægger vi vægt på det forebyggende arbejde og på at have den rette udrustning og bedste redskaber til opgaverne. God planlægning betyder alt.

Trivsel er et fælles ansvar. Et godt psykisk arbejdsmiljø er vigtigt og er med til at skabe en god arbejdsplads og en god dag på jobbet. En medarbejder, der føler sig godt tilfreds, udfører også et godt stykke kvalitetsarbejde.

Kvalitetssikring

Vores kvalitetssikringssystem lever op til retningslinjerne i ISO 9001. Den er en naturlig og integreret del af vores entreprise- og serviceopgaver.

Det er Poul Sejr Nielsens kvalitetsmålsætning, at vores ydelser opfylder kundens forventninger. Det er også vores målsætning, at vi altid lever op til gældende lovgivning og standarder. Vi opfylder vores målsætning ved at benytte de retningslinjer og procedurer, vi har sat op i vores kvalitetssikringssystem.

Poul Sejr Nielsens historie

1956 Poul Sejr Nielsen, født i 1928 og uddannet blikkenslager, løser næringsbrev og starter som selvstændig inden for VVS og blikkenslagerarbejde sammen med sin kone på Tværvej i Virum.

I løbet af få år vokser forretningen. De mange nye familier og parcelhuse i området skal have udført VVS- og blikkenslagerarbejde. Poul Sejr Nielsen får hurtigt et godt ry for pålideligt arbejde og god service.

I 1960’erne og 70’erne er en periode med mange opgaver som fast samarbejdspartner for blandt andet typehusfirmaet Svanenflügel og senere også Bülow & Nielsen.

Poul Sejr Nielsen arbejder i det meste af Nordsjælland og Storkøbenhavn, hvor husbyggerier giver god beskæftigelse i disse år. Poul Sejr Nielsen får samtidig fodfæste på projektmarkedet. De første store opgaver er VVS- og blikentrepriser ved renoveringen af bl.a. Nykredits store kontorejendom på Otto Mønsteds Plads i København samt Illums ejendom på Strøget.

1975 beskæftiger Poul Sejr Nielsen 65 mand og er en af Nordsjællands største og mest anerkendte VVS- og blikkenslagerfirmaer.

Samme år etableres en serviceafdeling. Afdelingen  skal hjælpe de mange private og erhvervskunder med service og vedligeholdelse af VVS-installationer og blikkenslagerarbejde.

1984 flytter Poul Sejr Nielsen til Klintehøj Vænge i Birkerød, hvor firmaet fortsat har kontor, værksted og lager.

1994 ønsker Poul Sejr Nielsen at trække sig tilbage. Han sælger firmaet til sønnen Ole og to betroede medarbejdere, Jørn Rüsz og Asger Bonnichsen.

2006 Poul Sejr Nielsen fejrer 50-års virksomhedsjubilæum.

2011 et nyt generationsskifte, hvor Poul Sejr Nielsen går sammen med I4 Teknik A/S, A&K Teknik ApS. Sammen skaber de en stor teknikentreprenør virksomhed. Michael Madsen, som kommer fra I4 Teknik A/S, afløser Asger Bonnichsen som ny administrerende direktør.

2016 Poul Sejr Nielsen fejrer 60-års virksomhedsjubilæum.

2018 Poul Sejr Nielsen køber Fredensborg Teknik A/S som siden 1978 har serviceret sjællandske kunder med VVS, blikkenslagerarbejde og teknisk isolering. Med opkøbet tæller Poul Sejr Nielsen over 170 medarbejdere.

2021 Poul Sejr Nielsen køber Erik Nielsen VVS A/S som siden 1970 har serviceret sjællandske kunder med VVS og blikkenslagerarbejde. Med opkøbet tæller Poul Sejr Nielsen over 230 medarbejdere.

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Tag & Facade - Birkerød
Entreprise og Salg & Marketing - Birkerød
Følg os
Autoriseret Installatør
Eliteleverandør
Erhvervspris 2020 - Rudersdal Kommune - Poul Sejr Nielsen
VE-certificering
×
Menu
Ring