Jordvarme

Med Poul Sejr Nielsen, som din sparringspartner, er du sikret den bedste og mest bæredygtige løsning inden for jordvarmeanlæg.

Når der vælges en løsning inden for jordvarme, er du garanteret en af de mest effektive løsninger. Et jordvarmeanlæg er typisk tjent hjem i løbet af 5 til 10 år og er dertil særdeles miljøvenligt

Jordvarme rådgivning og service

Jordvarme kan endvidere give besparelser på varmeregningen, ligesom jordvarmeanlæg har en lang levetid på cirka 25 år. Med et jordvarmeanlæg får du en af de mest effektive- og miljøvenlige opvarmningsmetoder. 

Hos Poul Sejr Nielsen står vi klar til at hjælpe dig med  rådgivning, installation og service af jordvarmeanlæg. Jordvarme kan benyttes i alle typer af bygninger - uanset om det er parcelhus, institution eller til erhverv. Det betyder ikke noget om du har gulv- eller radiatorvarme, blot anlægget er dimensioneret korrekt.

Med vores erfaring står vi klar til at skræddersy en løsning til dig, så den nøjagtigt dækker dine behov.

Hvordan virker jordvarme?

Jordvarmeanlægget udnytter den oplagrede solenergi i jordens øverste lag. Et jordvarmeanlæg består af en varmepumpe og en nedgravet slange. Varmepumpen placeres i ejendommen, hvor den udnytter og omdanner jordvarmen, så den kan bruges til at opvarme boligen og brugsvandet. Grunden til at effektiviteten er så høj, ved denne opvarmningsmetode, er at den giver over tre gange så meget energi tilbage, som det forbruger. 

Har du ikke plads til et jordvarmeanlæg, kan du vælge solvarme som et andet miljøvenligt alternativt. Se mere her.

jordvarme installation og service hos Poul Sejr Nielsen
Er du interesseret i at høre mere om jordvarme, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, kontakt os her

Jordvarme installation 

Vi har gennem tiden monteret og installeret mange jordvarmeanlæg i forskellige dimensioner. Det giver os en helt særlig ekspertise inden for området. Sammen med dig finder vi en løsning, der passer til dine ønsker og behov.
 

Hos Poul Sejr Nielsen er kvalitet ikke kun noget, vi taler om. Kvalitet er noget, vi udfører. Derfor går vi ikke på kompromis, og vi anvender derfor kun de produkter, der overholder vores høje standarder. Med Poul Sejr Nielsen kan du være sikker på, at du får en løsning, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

Vi følger konstant med i udviklingen af de nyeste produkter og teknologier, og vores medarbejdere gennemfører løbende kurser, så vi er i stand til at give dig den bedste og mest tidssvarende løsning.

Inden for jordvarmeanlæg er vores nøgleleverandører

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Vagttelefon
Ring