Komplet opladningsløsning til elbil

Har du en ladeboks eller ladestander fra anden leverandør?

Hvis du har en ladeboks eller ladestander fra en anden leverendør, fjener vi din eksisterende ladeboks eller el ladestander og opsætter en ny Wallbox SB ladeløsning for 9.995,-

Udskift din ladestander eller ladeboks

Kun 9.995,-

Fleksibel og pålidelig opladning af elbil

Vi samarbejder kun med de bedste leverandører og med Wallbox er du garanteret et af de bedste produkter på markedet. Med en Wallbox opladningsløsning bliver det nemt at oplade din bil. Du kan automatisk planlægge din opladningssession, så din bil oplader mens du sover. Wallbox er en pålidelig og sikker løsning til at oplade din bil derhjemme.

Wallbox Cooper SB er designet til at give alsidighed, pålidelighed og elegance til alle, der vil elektrificere deres parkering.

Cooper SB-elbils oplader giver, takket være den integrerede stikkontakt, stor tilfredshed hos elbilisterne. Med stikkontakten kan ethvert køretøj på elbils markedet lades op.

Åbent system

Med en Wallboxløsning får du en ladeboks med et åbent system. Det betyder at du selv kan vælge din ladeoperatør. Få en billig og fleksibelløsning med vores samarbejdspartner Monta.

Kontrol

Du får adgang til dine opladningsdata gennem myWalbox-appen på din telefon eller smartwatch, hvor du kan bruge de gode råd om opladning der gives, for at gøre netop din opladning endnu mere effektiv.

Design

Wallbox opladningsløsninger er ligeså attraktive som de er funktionelle. Mindre end en brødrister og lettere end en bærbar pc.

Ét komplet system til din opladning

Med en opladningsløsning fra Poul Sejr Nielsen tilbyder vi et innovativt og stabilt system. Vi samarbejder med den banebrydende, danske virksomhed Monta. Med Montas opladningsløning til ladestandere og ladebokse, kan du tilpasse indstillingerne på din ladestander eller ladeboks til dine behov. Du får derfor fuld kontrol over din opladning.

Fleksible el-priser

Med smartcharging kan du oplade, når energien er grønnest eller prisen lavest. Indstil app'en og den sørger for resten.

24/7 support

Kundesupporten hos Monta er altid til rådighed, hvis du har spørgsmål.

El-refusion

Gennem Monta appen opsættes kriterierne for el-refusion, så du nemt og hurtigt får udbetalt din elrefusion - når du selv vil.

Plug n’ play løsninger

Uanset om du står og mangler en ladestander eller ladeboks eller om du allerede har en opsat, kan vi hjælpe. Vi tilbyder en totalløsning, hvor vi varetager hele processen; lige fra rådgivning om ladestander eller ladeboks til gravearbejder og levering samt montering af din nye opladningsløsning. 

Skræddersyet løsning

Har du brug for mere end dét vores standardløsning tilbyder, kan vi naturligvis også hjælpe med det. Kontakt os i dag og få en skræddersyet løsning tilpasset dine behov.

Specaliseret i ladeløsninger

Med en ladeløsning fra Poul Sejr Nielsen får du en ladeboks, der fungerer til alle el- og hybridbiler på markedet.

Hos Poul Sejr Nielsen har vi specialiseret os i opladningsløsninger. Det er din garanti for at du får den rette rådgivning og tekniske sparring, ligesom opsætning og installation af din opladningsløsning udføres korrekt. Uanset om du er privatkunde, repræsenterer en virksomhed eller en boligforening kan vi hjælpe. Kontakt os i dag.

Har du spørgsmål omkring ladestandere?

Indtast dine oplysninger og vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Har du spørgsmål, kommentarer eller lignende, kan de skrives her.

Kontakt mig for yderligere rådgivning

Thomas Lundquist
Serviceleder - EL

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Vagttelefon
Ring