VVS - EL og Tag & Facade Service

Poul Sejr Nielsen leverer nye installationstekniske løsninger og yder VVS, EL og Tag & Facade service for både privat- og erhvervskunder.

Med Poul Sejr Nielsen som din foretrukne samarbejdspartner behøver du kun én leverandør. Vi kan alt inden for VVS - EL og Tag & Facade service og installation. Ingen opgave er for stor eller lille.

Den personlige betjening er omdrejningspunktet for vores forret­ning. Uanset om det gælder privat- offentlige eller erhvervskunder. Derfor sørger vi altid for at have et hold af kørende servicespeciali­ster klar, der kan rykke ud til kunden, når der er behov. Med vores 100 servicevogne er vi altid på landevejen – lige i nærheden af kun­den. Vi ser stort potentiale i at tilbyde de bedste produkter, nyeste teknologier og den bedste mobile service på markedet.

Specialister i VVS, EL og Tag & Facade service og fejlfinding 

Vi har specialiseret os i at finde fejl - og i at løse dem. Med vores fejlfindingsenhed garanterer vi, at vi kan løse kundens problemer indenfor VVS - EL og Tag & Facade service og installation. Også selvom vi ikke har stået for monteringen. Det er en del af vores dna, at vi løser problemer. Vi dokumente­rer altid vores arbejde gennem billeder, og sker det, at vi rammer skævt på en opgave, så løser vi altid selv problemerne - og placerer aben, når fejlen er udbedret. Vi betragter reklamation lige­værdigt med nye ordre. En opgave er først fuld­ført, når kunden er endegyldigt tilfreds.

VVS, EL og Tag og Facade service og reparation

Er du grundejer, kan du med en serviceaftale føle dig tryg, sænke dine ejeromkostninger og øge driftssikkerheden for din bygning. Vi kontrollerer og servicerer regelmæssigt dit udstyr, så behovet for reparation og renovering reduceres. Ved at vedligeholde installationer forebygges uheld og problemer samtidig med, at installationens levetid forlænges.

Med en regelmæssig vedligeholdelse kan du mindske risikoen for overraskelser og samtidig både få hjælp til at holde forbruget nede og energioptimere din ejendom. Poul Sejr Nielsen hjælper dig med alle former for service og reparation, når det er nødvendigt.

VVS - EL OG TAG & FACADE SERVICE

Vores kompetencer

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Vagttelefon
Ring