Elektriker

Poul Sejr Nielsen er din elektriker i Nordsjælland, København og Storkøbenhavn. Vi løser alle typer el opgaver

Vi udfører blandt andet


Solceller

Er du en af de mange, der søger mod billigere og mere miljøvenlige energiløsninger? Køb dine solceller hos os, eller få os til at montere dine egne.

Læs mere

Belysning

Med vores intelligente LED belysningsløsninger kan du automatisk justere lysstyrken efter dagslys og tilstedeværelse.

Læs mere

Ladestander og ladeboks

Få en totalløsning, hvor vi varetager hele processen - lige fra rådgivning om ladestander eller ladeboks til gravearbejder og levering samt montering af din nye ladeløsning.

Læs mere

Varslingsanlæg

Poul Sejr Nielsen er certificeret ABA-installatør hos DBI. Vi udfører projektering, installation, service og vedligeholdelse af brandtekniske installationer som ABA-, AVS-, ABV- og ABDL-anlæg.

Læs mere

EL-installatør i Nordsjælland og København

Poul Sejr Nielsen er din elektriker i Nordsjælland, København og Storkøbenhavn. Som autoriseret elektriker kan vi hjælpe med alt indenfor el, herunder ophæng af lamper, udskiftning af stikkontakt og fremføring af kabler samt fejlfinding, installation af ladestander og montering af solceller.

Hos Poul Sejr Nielsen er du i professionelle og erfarne hænder. Vi sætter en ære i veludført arbejde, og vi har et tæt samarbejde med vores kunder. Vi stiler altid mod at levere den bedste service og højeste kvalitet i opgaveløsning og med os som din samarbejdspartner er du sikret gennemtænkte, intelligente og energioptimerede løsninger, der giver værdi for pengene.

Giv os et kald

Dan Poulsen  - Servicekoordinator - Poul Sejr Nielsen
Dan Poulsen
Servicekoordinator
Martin Meisler - Servicechef elektriker - Poul Sejr Nielsen
Martin Meisler
Servicechef
Mikkel Gulbæk - Aut. elinstallatør - Poul Sejr Nielsen
Mikkel Gulbæk
Aut. elinstallatør

Bliv kontaktet

  • Såfremt du henvender dig på vegne af en virksomhed
  • Fx. Jeg ønsker at høre mere om mulighederne for montering af solceller
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Poul Sejr Nielsen - VVS

Elektriker akut vagt

24 timer i døgnet - 365 dage om året

Er strømmen blevet afbrudt som følge af vandskade, stormskade eller brandskade, står dele af din ejendom uden strøm, eller har du strømafbrydelse, som ikke skyldes problemer hos forsyningsselskabet?

Uanset om du har brug for en akut elektriker eller har en planlagt EL-opgave, kan vi hjælpe dig. Vores vagttelefon er døgnåben og klar til at servicere dig - også udenfor almindelig åbningstid. Vores elektrikervagt vil hjælpe dig med at vurdere, om dit problem er akut, og rykke ud, hvis problemet kræver akut eftersyn.

Efter almindelig åbningstid overgår vores hovednummer til vores vagttelefon. Vagtudkald er i den forbindelse forbundet med er minimumsgebyr på 3.200 kr.

Elektriker serviceaftale til boligforeninger og erhverv

Holder jeres el-installationer ved lige

Til vores erhvervskunder og boligforeninger tilbyder vi en fast serviceaftale indenfor både EL og VVS.

Med en EL-serviceaftale hos Poul Sejr Nielsen hjælper vi dig med alle former for elarbejde og reparation, når det er nødvendigt. Du får dermed tryghed for, at vi hjælper dig, og samtidig får du mulighed for at sænke dine ejeromkostninger og øge driftsikkerheden for din bygning. Med regelmæssig vedligeholdelse og kontrol kan du desuden mindske risikoen for ubehagelige overraskelser og samtidig få hjælp til at holde elforbruget nede i din ejendom.

Fordelene ved en serviceaftale er:

  • Ejendomsservice med højt serviceniveau
  • Fast serviceleder og faste elektrikere
  • Tryghed for beboere med kendte ansigter
  • Mulighed for at holde dit vand- og energiforbrug nede

Entrepriser og større projekter

Elektriker entrepriser inden for private, offentlige og erhvervskunder

Hos Poul Sejr Nielsen udfører vi både fagentrepriser, storentrepriser og teknikentrepriser inden for EL - og vi servicerer både private, offentlige og erhverv.

Vi udfører alt elektriker arbejde for både private, offentlige og erhvervs- og industrikunder. Vi har mange års erfaring med at udføre alt fra traditionelle bygningsinstallationer til nye, intelligente og automatiserede løsninger.

Vi har desuden stor erfaring med at udføre arbejde i beboede ejendomme og bygninger i drift, hvor vi altid sørger for, at vores arbejde er til mindst mulig gene.

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Vagttelefon
Ring