Facadebeklædning

Facadebeklædning i Nordsjælland og København

Facaden er den yderste del af ejendommens ydre klimaskærm og slides derfor dagligt af vind og vejr. Formålet med facadebeklædning er derfor både at gøre ejendommen modstandsdygtig overfor vind og vejr og samtidig at give den det æstetiske udtryk, man ønsker.

Hos Poul Sejr Nielsen udfører vi facadebeklædning i de traditionelle blikmaterialer; aluminium, zink, kobber og skifer – alle særdeles holdbare materialer, der både giver ejendommen et flot visuelt udtryk, og som er velegnede som facadebeklædning.

Trænger facaden på din ejendom til en kærlig hånd, eller ønsker du at give dit hus eller ejendom et nyt æstetisk udtryk? Hos Poul Sejr Nielsen udfører vi alt indenfor facadearbejde - både facaderenovering og komplet nye facader. Vores blikkenslagere er specialiserede i facadearbejde og står klar til at hjælpe dig. Har du brug for råd og vejledning om facadebeklædning, er du ligeledes velkommen til at kontakte os.

Facadebeklædning - blikkenslager - Poul Sejr Nielsen

Kontakt os her

  • Såfremt du henvender dig på vegne af en virksomhed
  • Fx. Jeg ønsker at høre mere om mulighederne for facadebeklædning
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Facaderenovering eller ny facade

Facaderenovering

Facaden er noget af det første man ser, når man ankommer til en ejendom. Det er derfor værdifuldt at facaden fremstår pæn og velholdt. Herudover har facaden som funktion at beskytte ejendommen mod vind og vejr. Det er derfor vigtigt, at facaden er funktionsdygtig og ikke har revner og skader, hvor varme kan strømme ud, og vand kan trænge ind i bygningens konstruktion. Trænger der vand ind i konstruktionen, kan det medføre særdeles omkostningstunge fugtskader, der kan være svære at udbedre. Med en facaderenovering besigtiges facaden, hvorefter eventuelle skader udbedres, således at facaden igen er funktionsdygtig og fremstår pæn.

Ny facade

Skal du bygge nyt hus, er facaden på dit hus nedslidt, eller ønsker du at give dit hus et nyt æstetisk udtryk? Med en ny facadebeklædning kan du optimere din ejendoms modstandsdygtighed overfor vind og vejr og samtidig give bygningen et visuelt løft. Er facaden på dit hus opført i mursten, træ eller fibercement er det muligt at montere den nye facadebeklædning udenpå den eksisterende. Således kan der altid findes en løsning, der passer dine behov, og hvor du kan få en holdbar facade i de traditionelle blikmaterialer.

Facadebeklædning - hvilket materiale skal jeg vælge?

Hos Poul Sejr Nielsen udfører vi facadebeklædning i både zink, kobber, skifer og aluminium. Dette er alle materialer, der langt tilbage i tiden er blevet benyttet til at dække facader på alle former for bygninger – og med god grund. Både zink, kobber, skifer og aluminium er stærke og vedligeholdelsesfrie materialer med en lang holdbarhed, hvilket gør dem særdeles velegnede som facadebeklædning.

Alle de omtalte materialer besidder særlige egenskaber, eksempelvis når det kommer til patinering, og dermed afhænger valget af facademateriale af, hvilket materiale, udseende og egenskaber, du synes bedst om, og hvilket materiale, der passer bedst til ejendommens øvrige stil.

Skiferfacade

Vi udfører primært facader i naturskifer men også i eternitskifer. Mens naturskifer er er den ”ægte” skifer, skåret ud af en klippevæg, er eternitskifer en kunstig skifer, fremstillet af fibercement. Naturskifer er et modstandsdygtigt og smukt materiale, der er velegnet til facadebeklædning, og en facade af naturskifer vil tilføre dit hus et moderne, naturligt og rustikt udtryk.

Alu facade

Selvom aluminium er et let og blødt materiale, der er nemt at bearbejde, er det samtidig særdeles robust og vejrbestandigt. Når aluminium kommer i kontakt med ilt, dannes der et tyndt og gennemsigtigt lag aluminiumoxid på overfladen, som fungerer som en beskyttende og selvhelende hinde. Desuden giver aluminium mange farve- og designmuligheder for kreative og unikke farveløsninger til dit hus.

Kobberfacade

Ønsker du en facadeløsning med et elegant og eksklusivt udtryk, er det kobber du skal vælge. Udover at have en lang holdbarhed og kræve minimal vedligeholdelse patinerer kobber over tid og vil til sidst opnå den karakteristiske irgrønne farve, som kendes fra bl.a. kirker og slotte.

Zink facade

Zink er et udbredt materiale til facadebeklædning – med god grund. Zink er fleksibelt og medgørligt og yder samtidig ideel beskyttelse mod vind og vejr. Zink tilfører din bolig et stilrent udtryk, ligesom det er et naturligt og miljøvenligt materiale, der er nemt at omsmelte og genanvende.

Udvalgte projekter

Vi har her samlet et udvalg af vores tidligere projekter - klik ind og læs mere.

Egedal Rådhus

Egedal Rådhus

Facadebeklædning og inddækninger, Skifer og zink

Skoleparken

Skoleparken

Inddækninger og beklædning, Zink

Brøndby Stadion

Brøndby Stadion

Facadebeklædning, Skifer

Solbjerg Have

Solbjerg Have

Inddækninger, Zink

Grøndalsvængets Skole

Grøndalsvængets Skole

Tagbeklædning og inddækninger, Aluminium

Tibberupparken

Tibberupparken

Tagbeklædning og inddækninger, Aluminium

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Ring