Samfundsansvar

Vi tager ansvar

...For uddannelse af vores lærlinge og medarbejdere

Som Nordsjællands største teknikentreprenør er vi bevidste om vores samfundsansvar. Vi vil videreføre de gode håndværkstraditioner og tekniske kompetencer til næste generation, og vi ønsker at give vores lærlinge og øvrige medarbejdere de bedste forudsætninger for god uddannelse.

Uddannelse af lærlinge og medarbejdere er helt essentiel for virksomheden og branchen på kort og lang sigt, og vi vil gerne gå forrest i den personlige bæredygtighed – til gavn for både den enkelte, virksomheden og branchen som helhed.

Derfor har vi altid fuld kapacitet af lærlinge, som vi tilbyder et udvidet uddannelsesprogram i vores PSN-akademi. Vi har fokus på ordentlighed og diversitet i vores rekruttering og i Poul Sejr Nielsen som helhed, hvor vi har en klar målsætning om at tilbyde lærepladser på lige fod – uanset etnicitet, køn eller baggrund.

Udover vores udvidede lærlingeforløb, tager vi løbende praktikanter ind fra både folkeskolen, erhvervsuddannelser og jobcentre for at åbne dørene til en spændende branche og måske til Poul Sejr Nielsen.


Klik ind og læs mere om at være lærling hos Poul Sejr Nielsen her

Samfundsansvar | Lærlingeakademi | Poul Sejr Nielsen
Montering af solceller - Poul Sejr Nielsen

Grøn omstilling

Hos Poul Sejr Nielsen har vi stort fokus på den digitale udvikling, bæredygtighed og grønne omstilling. Vores overordnede mål med vores miljøpolitik er at sikre en hverdag, hvor der udvises respekt for den verden og det miljø, som vi befinder os i.

Vi er specialiserede i energioptimerende løsninger og ønsker at bidrage med vores kompetencer og viden indenfor grøn omstilling. Vi udfører bl.a. jord- og solvarme, solcelleanlæg og energibesparende belysning og varmepumper.


Vi støtter lokale sportsforeninger

For Poul Sejr Nielsen er det naturligt at yde støtte til sportsforeninger i nærområdet. Sport forener ikke kun familier gennem generationer, men også mennesker med helt forskellige baggrunde.

Derudover aktiverer foreningslivet både børn og ældre, hvilket styrker sundheden, men også det sociale. For os er det vigtigt, at vi aktivt kan gøre en forskel, og støtte der, hvor Familien Danmark er – lokalt i foreninger og klubber.

Poul Sejr Nielsen sponsorerer følgende sportsforeningerFredensborg Boldklub og idrætsforening | Sponsor | Poul Sejr Nielsen

Fredensborg Boldklub og idrætsforening

Fredensborg Boldklub og Idrætsforening (FBI) blev stiftet i 1908, "den grønne fodboldklub i det Nordsjællandske". FBI er med sine +700 medlemmer i toppen af dansk amatørfodbold, hvor det hidtil bedste resultat er en oprykning til 2. divisionen.


Hillerød Fodbold Elite | Sponsor | Poul Sejr Nielsen

Hillerød Fodbold Elite

Hillerød Fodbold har over 700 aktive spillere i alderen 2-95 år. Klubbens bedste hold spiller i 2. division, men der er også fodboldmotionshold, hold for borgere med demens, handicap samt psykisk sårbare borgere. Formålet med Hillerød Fodbold er at fremme interessen for fodbold på alle niveauer i Hillerød og omegn.

Fredensborg Golf Klub | Sponsor | Poul Sejr Nielsen

Fredensborg Golf Klub

Fredensborg Golfklubs bane hører til blandt Nordsjællands smukkeste. Det er en åben let kuperet bane, beliggende i storslået natur mellem skov og sø, og med mange naturlige hindringer i form af bl.a. søer og vandløb.

Klubben modtog Fredensborg-Humlebæk kommunes Miljøpris i 2000 og er fortsat blandt de førende danske klubber, hvad angår miljø- og banepleje.

ABC Cykling | Poul Sejr Nielsen

ABC Cykling

En cykelklub med stolte traditioner på landevejen, hvor også bane- og crossryttere er velkomne. ABC har et stort fokus på talentudvikling. ABC-cykling blev stiftet d. 14. april 1984, og er dermed en af Danmarks ældste cykelklubber. ABC står for Arbejdernes Bicycle Klub, og har sine rødder i arbejderbevægelsen. Mange af Danmarks største ryttere har kørt i klubben - bl.a. Ole Ritter, Jens Veggerby, Michael Sandstød og senest også Magnus Cort.

Engageret i velgørende formål

Hos Poul Sejr Nielsen ønsker vi at bidrage til velgørende formål og gøre en forskel hvor vi kan.

Vi støtter derfor bl.a. Knæk Cancer, Hjerterytterne og Life Changes.

Knæk cancer | Samfundsansvar | Poul Sejr Nielsen
Life Changes | Samfundsansvar | Poul Sejr Nielsen
Hjerterytterne | Samfundsansvar | Poul Sejr Nielsen

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu