Energiløsninger

Vores succes bygger på, at vi altid forsøger at blive dygtigere og finder bedre og mere effektive energiløsninger .

Grøn omstilling er fremtiden

Hos Poul Sejr Nielsen vil vi være med til at løfte opgaven til gavn for vores kunder og miljøet. Vi har erklæret mål i virksomheden om, at vi skal være førende inden for den grønne omstilling. Vi skal sikre, at vi altid kan rådgive og tilbyde vores kunder de bedste, grønne løsninger.

Med mere end 60 års erfaring ved vi, hvad vi taler om, når det handler om miljø og vedvarende energi. Vi bestræber os altid på at levere den bedste og mest bæredygtige løsning.

Nordsjællands førende leverandør AF ENERGILØSNINGER

Vi er Nordsjællands førende leverandør af løsninger inden for miljø og vedvarende energi til private og erhverv. Med vores erfaring og ekspertise er vores kunder sikret den bedst mulige sparringspartner og håndværk i højeste kvalitet.

Vi anvender den nyeste teknologi og følger med i udviklingen af de nyeste trends og teknologi. For at sikre dig den bedste økonomiske, driftssikre og mest bæredygtige energiløsning bliver vores medarbejdere løbende efteruddannet, så vi sikrer, at vi matcher udviklingen.

Vi leverer totalløsninger inden for energi

Sammen med udvalgte leverandører leverer vi totalløsninger inden for jordvarme, solvarme, solceller og luft til luft varmepumpe samt luft til vand varmepumpe. Vi udfører design og projektering af alle typer anlæg.

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu