Solvarme

Med solvarme kan du i sommermånederne spare op til 70% af energiudgiften til varmt brugsvand og 40% af din samlede energiudgift.

Solvarmeanlæg

Solvarme kan bygges sammen med de fleste typer af olie, gas, fjernvarme samt varmepumpeanlæg . Det er en af de vedvarende energikilder, der udleder mindst CO2, og som kræver mindst vedligeholdelse.

Det kan være en god idé at anskaffe sig et solvarmeanlæg, hvis du ønsker at bidrage til den grønne omstilling samt få en mere miljøvenlig og billigere energiløsning til opvarmning af bolig og brugsvand. Hvis du ønsker at udskifte dit olie- eller gasfyr, som ikke er miljøvenlige varmekilder, kan dette også være en god løsning.

Hvad er et solvarmeanlæg?

Solvarme kan bruges til varmt brugsvand eller til både varmt brugsvand og opvarmning.

Forsimplet består et solvarmeanlæg af en solfanger med et rørsystem, hvor der løber en frostfri væske som opvarmes. Rørene er forbundet til en varmtvandsbeholder, der gennem en varmeveksler afgiver varmen fra væsken til vandet. Herefter kan vandet bruges til opvarmning af bolig og som varmt brugsvand.

Et solvarmeanlæg er også et godt alternativ til jordvarme – hvis du ikke har plads nok til et jordvarmeanlæg.

Solvarmeanlæg

Hos Poul Sejr Nielsen går vi ikke på kompromis, og kvalitet ikke kun noget, vi taler om - kvalitet er noget vi udfører. Vi anvender derfor kun de produkter og leverandører, der overholder vores høje standarder. Med Poul Sejr Nielsen kan du være sikker på, at du får en løsning, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

solvarme og Gastech Energi
Vølund varmeteknik

Kontakt os for at høre, hvad vi kan gøre for dig

  • Hvad drejer din henvendelse sig om?

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Vagttelefon
Ring