Næstved

EL og VVs i Næstved

Poul Sejr Nielsen er din lokale VVS- og EL-installatør i Næstved og omegn. Fra vores kontor på Fabriksvej 20 udfører vi alt indenfor EL og VVS.

Hos Poul Sejr Nielsen er du i professionelle og erfarne hænder. Vi sætter en ære i veludført arbejde, og med os som din samarbejdspartner er du sikret gennemtænkte og energioptimerede løsninger, der giver værdi for pengene.

Vores målsætning er tilfredse kunder, og vi arbejder altid efter at give den bedste kundeoplevelse. Det betyder, at vi løbende uddanner vores montører både fagligt og serviceorienteret, ligesom vi praktiserer et tæt samarbejde med vores kunder.

Vi har stærke rødder i de gamle håndværkstraditioner, som vi sætter en ære i at videreføre, samtidig med at vi med faglig stolthed udfører innovative og fremtidssikrede løsninger indenfor bl.a. energioptimering af varmecentraler og belysning, solceller og varmepumper.


Montering af solceller - Poul Sejr Nielsen

Vi udfører:

EL Næstved | Elektriker Næstved | Poul Sejr Nielsen

EL

Vi er din autoriserede EL-installatør i Næstved. Vi hjælper både private og erhvervskunder med alle typer EL-installationer, herunder solcellanlæg, ladestandere, belysning og overvågning.

VVS Næstved | Poul Sejr Nielsen

VVS

Vi er din lokale VVS-installatør i Næstved. Vi udfører alt indenfor VVS og kan hjælpe med alt fra vand-, varme- og afløbsinstallationer til gasinstallationer, installation af ny sanitet og køleinstallationer for både private og erhvervskunder.

Montering af solceller - Poul Sejr Nielsen

Historien

Etablering af VVS i Næstved

Poul Sejr Nielsen blev etableret i 1956 og er en af Nordsjællands største teknikentreprenører med kompetencer og specialviden indenfor EL, VVS, ventilation og tag- og facadearbejder. I 2019 vandt Poul Sejr Nielsen en 8-årig rammeaftale med Næstved Fjernvarme og med afsæt i denne aftale åbnede vi i 2020 en VVS-afdeling på Fabriksvej 20 i Næstved.

Lokal for de lokale

Visionen var klar; vores afdeling i Næstved skulle være lokalt forankret hele vejen rundt – og lokale kræfter kom til. Johnny Kjellegaard, der er lokal Næstvedgenser med stærke rødder i VVS-branchen, blev ansat som Afdelingsleder og også lokale VVS-montører kom til – og i dag har vi et stærkt VVS-team.

Etablering af EL i Næstved

Med ambitionen om også at kunne tilbyde vores kompetencer indenfor EL til vores kunder, slår Poul Sejr Nielsen den 1. marts 2023 dørene op til en ny EL-afdeling i Næstved. Med Henrik Bryde Nielsen ved roret som afdelingsleder kan vi derfor fremover tilbyde hjælp med både VVS- og EL-installationer fra vores kontor på Fabriksvej 20.

Kig endelig forbi, når du er i nærheden eller kontakt os!

Erhvervskunde?

Få en serviceaftale

Hos Poul Sejr Nielsen udfører vi både fagentrepriser, storentrepriser og teknikentrepriser inden for EL og VVS - og vi servicerer både private, offentlige og erhverv.

Til vores erhvervskunder og boligforeninger tilbyder vi en fast serviceaftale indenfor både EL og VVS.

Med en serviceaftale hos Poul Sejr Nielsen hjælper vi dig med alle former for service og reparation, når det er nødvendigt. Du får dermed tryghed for, at vi hjælper dig, og samtidig får du mulighed for at sænke dine ejeromkostninger og øge driftsikkerheden for din bygning. Med regelmæssig vedligeholdelse kan du desuden mindske risikoen for ubehagelige overraskelser og samtidig få hjælp til at holde vand- og energiforbruget nede i din ejendom.

Fordelene ved en serviceaftale er:

  • Ejendomsservice med højt serviceniveau
  • Fast serviceleder og faste montører
  • Tryghed for beboere med kendte ansigter
  • Mulighed for at holde dit el-, vand- og energiforbrug nede


Vi er altid til rådighed - kontakt os

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Ring