VVS

Hos Poul Sejr Nielsen kan vi hjælpe med alle typer af  VVS-installationer og leverer den bedste VVS service og højeste kvalitet i opgaveløsningen.

VVS-INSTALlatør

Hos Poul Sejr Nielsen udføre vi fra de traditionelle vand, varme og afløbsinstallationer i boliger til de mere komplicerede og avancerede erhvervs- og industritekniske vvs installationer.

vvs-service 

Med Poul Sejr Nielsen er du sikret gennemtænkte og energioptimerede løsninger, der giver værdi for pengene.

Vi stiler mod at levere den bedste VVS service og højeste kvalitet i opgaveløsningen. Vi har altid et tæt samarbejde med vores kunder. Du kan være sikker på at, du er i professionelle- og erfarne hænder, da vi har over 60 års erfaring med vvs-løsninger på tværs af brancher.

Vi udarbejder både traditionel tilbudsgivning og licitationsopgaver. Vi designer også anlæg i samråd med kundens ønsker til økonomi og funktionalitet.

Hos Poul Sejr Nielsen udfører vi både fagentrepriser, storentrepriser og teknikentrepriser inden for VVS. Vi har bl.a. udført store entreprisesager i Skoleparken, hos PFA og i Charlottetårnet

VVS ekspert - Poul Sejr Nielsen
Overvejer du et nyt badeværelse?

Vi gør drømmen til virkelighed . Poul Sejr Nielsen A/S er med i den landsdækkende kæde Bedre Bad – Bedre Energi, som er specialister inden for badeværelser og bryggers samt energiforbedringer. Vi har været med i mere end 20 år, hvilket betyder, at vi har stor erfaring i at gøre drømme om et nyt badeværelse eller bryggers til virkelighed.

Vi er gennem medlemskabet hos Bedre Bad certificerede energivejledere. Det er din garanti for professionel og specialiseret energirådgivning. Certificeringen opnås gennem et koncentreret uddannelsesforløb, hvor vores ansatte får udvidet deres kompetencer samt senest opdaterede viden.

Vi ser det som vores fornemste opgave konstant at være på forkant med de nyeste trends inden for bad, bryggers og energiforbedringer, og med de dygtigste specialister på holdet hjælper vi dig gerne med at opnå din drøm. 

For private udfører vi blandt andet:
Pernille Andersen - Servicekoordinator - Poul Sejr Nielsen
Pernille Andersen
Servicekoordinator
Nanette Ryom - Servicekoordinator - Poul Sejr Nielsen
Nanette Ryom
Servicekoordinator
Johannes Thorn - Servicekoordinator - Poul Sejr Nielsen
Johannes Thorn
Servicekoordinator

Hjælper dig med service og reparation

Bliv tryg og sænk dine ejeromkostninger med en serviceaftale. Med en serviceaftale kan du føle dig tryg, samtidig med at du sænker dine ejeromkostninger og får en øget driftssikkerhed for din bygning. Med regelmæssig vedligeholdelse kan du mindske risikoen for overraskelser og samtidig få hjælp til at holde vandforbruget og energiforbruget nede i din ejendom.

Vi hjælper dig med alle former for service og reparation, når det er nødvendigt.

Fordele ved en Poul Sejr Nielsen serviceaftale:

 • Ejendomsservice med højt serviceniveau
 • Fast serviceleder og faste montører
 • Tryghed for beboere med kendte ansigter
 • Mulighed for at holde dit vand- og energiforbrug nede

Vores montører arbejder ud fra at give den bedste kundeoplevelse og sætter en stor ære i at yde den bedst mulige service – både på de løsninger, der leveres, men også på kommunikationen montør og kunde imellem. Vores montører er vant til, at der bliver stillet høje krav på tværs af pris, kvalitet og service, og den er vi hos Poul Sejr Nielsen stolte af at kunne leve op til. Foruden at være konkurrencedygtige på pris og kvalitet garanterer Poul Sejr Nielsen som led i at øge trygheden hos vores kunder desuden altid et fast team af montører, der med en problemknusende tilgang til opgaven formår at levere et tilfredsstillende resultat hver gang.

Vi har mere end 70 servicebiler på vejene - alle med en GPS installeret – der sikrer, at vi altid er i nærheden og klar til at rykke akut ud, hvis der skulle ske brud på installationerne i ejendommen. Vores vagttelefon er døgnåben og klar til at servicere vores kunder uden for almindelig åbningstid.

Pernille Andersen - Servicekoordinator - Poul Sejr Nielsen
Pernille Andersen
Servicekoordinator
Nanette Ryom - Servicekoordinator - Poul Sejr Nielsen
Nanette Ryom
Servicekoordinator
Johannes Thorn - Servicekoordinator - Poul Sejr Nielsen
Johannes Thorn
Servicekoordinator
For erhvervskunder udfører vi eksempelvis:
 • Afløbsinstallationer
 • Tagvandsinstallationer
 • Sanitet
 • Vandinstallationer
 • Varmeinstallationer
 • Gasinstallationer
 • Trykluftsinstallationer

Det siger vores kunder:

Kundeudtalelse Rudersdal Kommune - Poul Sejr Nielsen

Simon Nielsen

Projektleder, Rudersdal Ejendomme

”Poul Sejr Nielsen har altid været en stabil samarbejdspartner for Rudersdal kommune. Deres arbejde er præget af god service og engagement. Det er helt afgørende for os som kommune, at der er et fast hold af motiverede servicehåndværkere, der kender ejendommen og sætter en ære i først at forlade en opgave når den er løst. Dette lever Poul Sejr Nielsen til fulde op til”.

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Tag & Facade - Birkerød
Entreprise og Salg & Marketing - Birkerød
Følg os
Autoriseret Installatør
Eliteleverandør
Erhvervspris 2020 - Rudersdal Kommune - Poul Sejr Nielsen
VE-certificering
×
Menu
Ring