Typehuse

Få den rette hjælp til jeres drømmehus. 

STOR EKSPERTISE I TYPEHUSE

Hos Poul Sejr Nielsen er vi vant til at udføre EL- og VVS-installationer i typehuse. Til dato har vi over 5000 typehuse på CV'et, hvor vi har foretaget EL- og VVS-installationer i samarbejde med forskellige firmaer.

I dag har vi et samarbejde med HusCompagniet, der har over 40 års erfaring i at bygge typehuse. I perioden 2013 - 2017 blev de kåret som årets husbygger. I samarbejdet med HusCompagniet er vi ansvarlige for alle EL- og VVS-installationer i hovedparten af Nordsjælland.Vi er med jer hele vejen i processen


Typehus - Byggeproces - Poul Sejr Nielsen
Jeres hus købes

I har fundet det hus, som netop matcher jeres behov og ønsker og underskriver kontrakten med HusCompagniet.

Typehus - Byggeproces - Poul Sejr Nielsen
I inviteres til kundemøde

Når kontrakten er underskrevet, inviteres I til ét kundemøde med vores kunderådgiver. Her gennemgår vi jeres EL- og VVS-installationer samt valg af hvidevarer.

Typehus - Byggeproces - Poul Sejr Nielsen
Beslutningerne sendes på mail

Vores kunderådgiver sender jer en bekræftelse med de beslutninger, som vi er blevet enige om samt en ny EL-plan.

Typehus - Byggeproces - Poul Sejr Nielsen
Rettelser

Hvis I har rettelser til det aftalte, sender I jeres ønsker til kunderådgiveren. Herefter tilrettes tegningerne og sendes retur.

Typehus - Byggeproces - Poul Sejr Nielsen
I accepterer jeres tilvalg af EL-og VVS-installationer samt hårde hvidevarer

I modtager en mail med de endelige beslutninger, som I skal acceptere. Herefter kan vi fortsætte vores arbejde på jeres drømmehus.

Typehus - Byggeproces - Poul Sejr Nielsen
Jeres beslutninger realiseres

Når vi har modtaget jeres accept, påbegynder vi arbejdet. 

Sådan fungerer et kundemøde

Vi ved, at alle kunder er forskellige og har individuelle behov. Derfor gennemgår vi til kundemødet de behov og ønsker, som I måtte have til jeres hus. Det gør vi for at levere den bedste løsning til dig og din familie. Mødet tager typisk 2,5 - 4 timer og foregår i vores showroom på Klintehøj Vænge 7, 3460 Birkerød.

For at vi sammen kan finde frem til den bedste løsning, er det vigtigt, at I inden mødet har taget stilling til jeres ønsker og behov inden for EL- og VVS-installationer samt hvidevarer.

Vi har derfor lavet en tjekliste, som skal hjælpe Jer med at beslutte, hvilke EL-installationer, I ønsker i Jeres nye hus. I tjeklisten finder I desuden information om SmartLiving-teknologien, samt hvilke overvejelser I bør gøre Jer om TV- og WiFi-løsning. Det er vigtigt, at I, inden mødet, læser og udfylder tjeklisten. Find den her.

I finder en oversigt over emhætter og de mest populære hvidevarer i menuen "kataloger". 

Nederst på siden kan I se hvordan et typehus, med standard og opgraderet EL- og VVS-installationer, ser ud. 

Hvad skal i overveje inde mødet?


Inden I ankommer til mødet, er det vigtigt at overveje følgende områder: EL-installationer og netværk samt VVS -installationer og valg af hvidevarer. Så finder vi i fællesskab de bedste EL- og VVS-løsninger til jer.


typehuse og EL koordinator
Helle Schwarz
Kunderådgiver

 

 

EL-INSTALLATIONER

For at få den bedst mulige EL-løsning er det en fordel at overveje, hvordan huset skal benyttes, og hvor møblerne skal stå. Vi beder jer derfor inden kundemødet om at gennemgå hvert rum, og overveje hvordan de skal indrettes.

I kan med fordel overveje følgende i forbindelse med jeres EL-installationer:

 • Placering af stik til computere, internet og TV
 • Placering af kontakter
 • Lysdæmpning
 • Automatisk lystænding (ude og inde)
 • Belysning

NETVÆRK

Som mange andre oplever I sikkert, at I får flere og flere enheder i jeres hjem, der skal tilsluttes internettet. Det betyder, at der er behov for en stærk internetdækning i hele hjemmet. Det er vores erfaring, at dette kan være svært at opnå med en almindelig router. Derfor kan det være en stor fordel for jer at få udvidet jeres trådløse netværk ved at installere et eller flere såkaldte acces points. Et access point formidler trafikken mellem jeres netværk og de tilkoblede enheder.

Med access points, fra Ubiquiti, får I en trådløs og stabil forbindelse til ét netværk der dækker hele huset – også steder hvor et normalt trådløst netværk ikke dækker. I får således ét samlet netværk med samme navn og kode, som I administrerer, der dækker uanset hvor hjemmet, I befinder jer. Med en 8 Port Switch opnår I også en hurtig dataoverførelseshastighed. Vi kan dog ikke garantere en 100% dækning i hele hjemmet, da bygningens konstruktion kan give støj.

Hos Poul Sejr Nielsen tilbyder vi en pakkeløsning, hvor vi opsætter netværk og access points, når I er flyttet ind i jeres nye hus og har fået etableret en internetforbindelse via en router. Dette snakker vi nærmere om på kundemødet.


Pakken indeholder følgende:

 • 2 x UniFi AC Pro Access Points
 • CloudKey controller
 • 100W Poe Switch m. 8 porte
 • Opsætning af UniFi-konto med dit eget login (mail og telefonnummer) – på denne måde får du fuld kontrol over administrationen af dit eget netværk
 • Opsætning af WiFi med SSiD og kode efter jeres ønske
 • Brugerspecificeret opsætning af Access Points (LED-lys, frekvenser og net

Access point netværk - typehuse - Poul Sejr Nielsen

VVS

I vores showroom har i mulighed for at se vores udvalg af VVS-produkter. Det er de produkter, som I kan tilvælge til jeres drømmehus. Da vi har god erfaring, med Hansgrohe og Grohes kvalitet, produktservice og leveringssikkerhed, leverer vi som udgangspunkt herfra. Produktsortimentet fra Grohe kan ses på www.Grohe.dk. Produktsortimentet fra Hansgrohe kan ses på www.hansgrohe.dk

Vi anbefaler jer at tænke over følgende muligheder for VVS-tilkøb:

 • Udseende og funktionalitet 
 • Kogende vandhane (Quooker)

Derudover må I også gerne tænke over jeres forventede varmtvandsforbrug, da varmtvandsforbruget har betydning for jeres varmtvandsbeholder.

HVIDEVARER

Vi leverer hvidevarer fra Miele og Siemens samt emhætter fra RørosHetta. Vores erfaringer, med deres leveringssikkerhed, produktservice og kvalitet, er utrolig gode.

Til kundemødet kan I se et bestemt udvalg af hvidevarer i vores showroom. I finder det fulde produktsortiment på henholdsvis www.miele.dk og www.siemens.dk. Bemærk, at priserne I ser på leverandørernes hjemmesider er vejledende.

I vores produktkataloger finder I de mest populære modeller med priser inkl. levering, montering og installation. Bemærk, at priser for emhætter er uden tillæg for ekstra langt skorstensrør og skråskæring af skorstensrøret.

Hvidevarer, der bestilles sammen med huset, er inkluderet i den samlede entreprise og er færdiginstalleret ved overdragelsen. Hvis I selv ønsker at medbringe hvidevarer, kan disse først installeres efter overtagelsen af huset.

Det er en god idé at tænkte over følgende ved valg af hvidevarer:

 • Kogeplade type
 • Emhætte eller emfang
 • Køl- og fryseskab
 • Ovn (type, størrelse og funktion)
 • Opvaskemaskine (funktioner og støjniveau)
 • Vaskemaskine og tørretumbler

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Tag & Facade - Birkerød
Entreprise og Salg & Marketing - Birkerød
Følg os
Autoriseret Installatør
Eliteleverandør
Erhvervspris 2020 - Rudersdal Kommune - Poul Sejr Nielsen
VE-certificering
×
Menu