Montering af solceller på hele sjælland

Er du en af de mange, der søger mod billigere og mere miljøvenlige energiløsninger? I denne tid hvor energipriserne stiger, kan det være en god idé at investere i solcelleanlæg og på den måde udnytte solens stråler til at spare penge på elregningen. Herudover viser undersøgelser, at huse med solcelleanlæg i gennemsnit sælges for mere end lignende huse uden solceller.

Poul Sejr Nielsen er din autoriserede EL-installatør. Vi er uddannede i montage af solceller og varetager alt indenfor solcelleanlæg - lige fra uforpligtende rådgivning til installation og idriftsættelse. Har du allerede indkøbt dit solcelleanlæg, kan vi også montere det for dig - læs mere her.

Henvend dig i kontaktformularen for et uforpligtende tilbud på montering af solceller, eller prøv vores solcelleberegner og se, hvilken solcellepakke, der passer til dit behov.


Få et uforpligtende tilbud

  • Angiv her, hvis du har et spørgsmål vedr. solceller eller ønsker et uforpligtende tilbud på montering af solceller.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Solcelleberegner

Find den solcellepakke, der passer til dine behov og få et uforpligtende tilbud


Montering af solceller - Poul Sejr Nielsen

Har du allerede købt dit solcelleanlæg?

Bare rolig! Hos Poul Sejr Nielsen tilbyder vi en "Du køber - Vi monterer"-løsning. Du kan altså købe lige det anlæg, du har lyst til og lade vores elektrikere stå for monteringen.

Skal vi stå for din montering af solcelleanlæg? - Kontakt os for et uforpligtende tilbud.


Vi er med dig hele vejen

Kontaktformular - solceller - Poul Sejr Nielsen

Udfyld kontaktformularen

Udfyld kontaktformularen ovenfor og indsend en uforpligtende forespørgsel. Når vi sammen har afstemt dit forbrugsmønster, ved vi hvilket anlæg, der passer til dit behov.

Tilbud - solceller - Poul Sejr Nielsen

Tilbud

Udfra vores dialog, udarbejder vi et tilbud på installation af dit solcelleanlæg - uanset om du selv har indkøbt anlægget, eller om du køber det gennem os.

Tilmelding - solceller - Poul Sejr Nielsen

Tilmelding og planlægning

Når du har accepteret tilbuddet, planlægger vi installationsforløbet og tilmelder solcelleanlægget til forsyningsselskabet.

Installation - solceller - Poul Sejr Nielsen

Installation

På den aftalte dag kommer vores specialiserede solcelleelektriker ud for at montere solcelleanlægget og tilslutte inverteren.

Idriftsættelse - solcelleanlæg - Poul Sejr Nielsen

Idriftsættelse

Efter installationen afprøver, tester og kvalitetssikrer vores elektriker, at anlægget fungerer, som det skal, inden det idriftsættes.

Færdigmelding - solceller - Poul Sejr Nielsen

Færdigmelding

Når solcelleanlægget er idriftsat, færdigmelder vi installationen hos forsyningsselskabet.

Hvorfor solceller?

4 gode grunde til at investere i solcelleanlæg


Spar penge - solcelleanlæg - Poul Sejr Nielsen

Spar penge

Med et solcelleanlæg, der passer til dine behov, kan du opnå en betydelig besparelse på din elregning.

Grøn energi - solcelleanlæg - Poul Sejr Nielsen

Bidrag til grøn energi

Ved at drage fordel af solens stråler til el-produktion, mindsker du CO2-udledningen og bidrager til den grønne omstilling.

Selvforsynende - solcelleanlæg - Poul Sejr Nielsen

Bliv selvforsynende

Med et solcelleanlæg bliver du helt eller delvist selvforsynende af el, og du bliver derfor mere uafhængig af elselskabet.

øg husets værdi - solcelleanlæg - Poul Sejr Nielsen

Øg husets værdi

Når du investerer i solcelleanlæg, øger du samtidig husets værdi. Det er derfor en god investering at montere solceller.

Vi udfører:

Montering af solceller - Poul Sejr Nielsen

Installation og montering af solceller

Ønsker du en komplet installation af solceller med rådgivning og indkøb, eller har du allerede indkøbt et solcelleanlæg, som du ønsker hjælp til at montere, står vores elektrikere klar til at hjælpe dig!

Hos Poul Sejr Nielsen tager vi altid udgangspunkt i dine behov. Vi kan derfor også hjælpe dig, hvis dit behov har ændret sig, og du har brug for at kombinere et eksisterende solcelleanlæg med et nyt.

Fejlfinding og reparation

Er dit solcellanlæg defekt - evt. efter lynnedslag? Vi udfører fejlfinding og reparation af alle typer anlæg i alle størrelser for både private og erhvervskunder.

Når solcelleanlæg går i stykker, er det typisk inverteren den er gal med, da den indeholder meget elektronik. Fejl kan dog også skyldes ødelagte kabler og stik, at sikringen er gået, eller at selve modulet er beskadiget.

Service og vedligeholdelse

For at et solcelleanlæg fungerer og producerer optimalt, er det vigtigt, ca. en gang årligt, at få gennemgået solcelleanlægget for vedligeholdelse og eventuelle fejl.

Hos Poul Sejr Nielsen servicerer og vedligeholder vi solcelleanlæg af alle typer og størrelser. Det indebærer bl.a. rensning af solcelleanlæggets inverter.

FAQ

Vi har her besvaret en række ofte stillede spørgsmål vedr. solcelleanlæg


Kan man få tilskud til solceller?

Det er desværre ikke muligt at få tilskud til solceller.

Skal jeg vælge med eller uden batteri?

For langt de fleste kan det bedst betale sig at vælge et solcelleanlæg med batteri - også kaldet et hybrid solcelleanlæg - da det giver mulighed for at lagre den producerede strøm, der ikke bliver brugt med det samme. For en familie, der er ude i dagtimerne, hvor solen skinner, og hjemme om aftenen, vil det eksempelvis være en god idé at have batteri på solcelleanlægget, da strømmen derved lagres og kan bruges, når familien er hjemme.

Et solcelleanlæg med batteri er dog en noget større investering end et solcalleanlæg uden batteri. Da det er muligt at tilkoble et batteri til et eksisterende anlæg på et senere tidspunkt, kan det derfor give mening for nogen at starte med at investere i selve solcelleanlægget og på et senere tidspunkt tilkøbe et batteri.

Hvilken solcelleproducent skal jeg vælge?

Køber du dit solcelleanlæg som en komplet løsning gennem Poul Sejr Nielsen, skræddersyer vi anlægget til dig. Solcelleanlæg giver mulighed for en fleksibel sammensætning af inverter, paneler og batteri. Det betyder, at vi har mulighed for at sammensætte de bedste komponenter fra forskellige leverandører til ét samlet anlæg.

Hos Poul Sejr Nielsen vælger vi vores samarbejdspartnere med omhu – og vi samarbejder udelukkende med producenter, som lever op til vores krav om kvalitet. Vi benytter bl.a. solcellekomponenter fra Growatt, Huawei, REC, First Solar, Danisk Solenergi og Fronius.

Er der garanti på solcelleanlæg?

Når du investerer i solcelleanlæg, vil du typisk blive dækket af flere forskellige garantier. Garantierne vil naturligvis variere afhængigt af producent. Producenterne giver typisk 10 års produktgaranti, der dækker, hvis solcellerne skulle gå i stykker.

Herudover gives der ofte ydelsesgaranti, der sikrer dig, at solcellerne opretholder den lovede effekt. Typisk vil denne garanti dække dine solceller med en minimumsydelse på 80% af effektiviteten i op til 25 år.

Afslutningsvis gives der fra producenten garanti på solcelleanlæggets inverter på ca. 5-10 år.

Er det muligt at integrere solcellepanelerne i taget?

Hidtil har den mest udbredte løsning for installation af solceller været at påsætte solcellepanelerne udenpå bygningens tagbelægning. Det er dog også muligt at integrere panelerne direkte i tagbeklædningen.

Der er fordele og ulemper ved begge dele. Ved at integrere panelerne i bygningens tagbeklædning skabes der mere varmeafgivelse, hvilket kan reducere produktionen. Omvendt mener nogen, at integration direkte i tagbeklædningen giver et mere æstetisk udtryk.

Hvad er tilbagebetalingstiden på solceller?

Tilbagebetalingstiden på solcelleanlæg er typisk 4-8 år. Dette afhænger dog af, om solcelleanlægget passer til dit forbrugsmønster, og hvorvidt solcelleanlægget er med eller uden batteri.

Hvordan administreres solcelleforsyning i en boligforening?

Det er ikke kun husejere, der kan drage fordel af solens stråler til elproduktion. Bor du i lejlighed kan du sammen med din boligforening investere i solcelleanlæg.

Der er to modeller for fordeling af den producerede strøm i boligforeninger, og valget af løsning afhænger af den specifikke sag:

  1. Opsæt anlægget så det udelukkende dækker foreningens fælles strømforbrug – eksempelvis udendørs lys, lys i opgangene og vaskerum.
  2. Omlæg alle målere, så den producerede strøm kan fordeles ligeligt mellem husstandene. Denne løsning kræver administration samt en større omstrukturering af el-målere.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Kontakt os for yderligere rådgivning

Thomas Lundquist - Serviceleder EL - Poul Sejr Nielsen
Thomas Lundquist
Serviceleder - EL

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Ring