Solceller

Poul Sejr Nielsen er din solcellepartner i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Få rådgivning om valg af solceller eller få hjælp til at montere dine egne indkøbte solceller

Solcelleekspert i Nordsjælland og Storkøbenhavn

Poul Sejr Nilsen er en af de førende specialister inden for solcelleteknologi. Med over 20 års erfaring i branchen, leverer vi højtydende solcellsløsninger til både private hjem og erhverv. Vores team består af uddannede elektrikere og solcelleeksperter, der er dedikerede til at gøre din overgang til bæredygtig energi både enkel og effektiv.

Vi tilbyder en bred vifte af tjenester til dit solcelleanlæg, uanset om du har brug for installation, vedligeholdelse eller reparation. Vores elektrikere er klar til at assistere dig med alt fra komplet installation af solceller, inklusive rådgivning og indkøb, til montering af et solcelleanlæg, du allerede har købt. Vi tager hensyn til dine specifikke behov, og hvis disse ændrer sig, kan vi også hjælpe med at integrere et nyt solcelleanlæg med et eksisterende.

Giv os et kald

Dan Poulsen  - Servicekoordinator - Poul Sejr Nielsen
Dan Poulsen
Servicekoordinator
Dan Poulsen  - Servicekoordinator - Poul Sejr Nielsen
Thomas Lundquist
Serviceleder Klimaafdeling

Bliv kontaktet

  • Angiv her, hvis du har et spørgsmål vedr. solceller eller ønsker et uforpligtende tilbud på montering af solceller.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Montering af solceller på hele sjælland

Vi monterer solceller på hele Sjælland

Er du en af de mange, der søger mod billigere og mere miljøvenlige energiløsninger? I denne tid hvor energipriserne stiger, kan det være en god idé at investere i solcelleanlæg og på den måde udnytte solens stråler til at spare penge på elregningen. Herudover viser undersøgelser, at huse med solcelleanlæg i gennemsnit sælges for mere end lignende huse uden solceller.

Hos Poul Sejr Nielsen tilbyder vi en "Du køber - Vi monterer"-løsning. Du kan altså købe lige det anlæg, du har lyst til og lade vores elektrikere stå for monteringen. Skal vi stå for din montering af solcelleanlæg? - Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Vi hjælper dig hele vejen

Processen er nem og overskuelig
Kontaktformular - solceller - Poul Sejr Nielsen

1. Kontakt os

Ring eller udfyld kontaktformularen ovenfor og indsend en uforpligtende forespørgsel.  Vi besigtiger dine faktiske forhold for at rådgive dig bedst muligt.

Tilbud - solceller - Poul Sejr Nielsen

2. Tilbud

Udfra vores dialog, udarbejder vi et tilbud på installation af dit solcelleanlæg - uanset om du selv har indkøbt anlægget, eller om du køber det gennem os.

Tilmelding - solceller - Poul Sejr Nielsen

3. Tilmelding og planlægning

Når du har accepteret tilbuddet, planlægger vi installationsforløbet og tilmelder solcelleanlægget til forsyningsselskabet.

Installation - solceller - Poul Sejr Nielsen

4. Installation

På den aftalte dag kommer vores specialiserede solcelleelektriker ud for at montere solcelleanlægget og tilslutte inverteren.

Idriftsættelse - solcelleanlæg - Poul Sejr Nielsen

5. Idriftsættelse

Efter installationen afprøver, tester og kvalitetssikrer vores elektriker, at anlægget fungerer, som det skal, inden det idriftsættes.

Færdigmelding - solceller - Poul Sejr Nielsen

6. Færdigmelding

Når solcelleanlægget er idriftsat, færdigmelder vi installationen hos forsyningsselskabet.

Montering af solceller - Poul Sejr Nielsen

Køb dine solceller

Vi er monteringspartner hos Viva Energi

Viva Energi A/S  har siden opstarten i 2009 etableret sig som en af de mest erfarne spillere inden for solcelleteknologi i Danmark. Virksomheden specialiserer sig i solcelleanlæg og det nødvendige tilbehør og er kendt for at tilbyde ned-til-jorden rådgivning, som deres kunder virkelig kan bruge.

I løbet af de sidste mange år har Viva Energi leveret mere end 5000 solcelleanlæg til både private boliger og virksomheder samt installeret over 7500 stand-alone batterianlæg. Og de er langt fra færdige med at udvide!

Garantier hos Viva Energi – fordi de står 100% ved deres arbejde:

  • Produktskadeforsikring: De dækker op til 10 millioner DKK, så der er ro i sindet.
  • 25 års ydelsesgaranti: De garanterer, at deres solcelleanlæg kører optimalt i mange år frem.
  • Udvidet garanti: Kunder kan vælge mellem 5 eller 10 ekstra år for endnu mere tryghed.
  • Solid økonomi: Med en stærk økonomisk base kan kunder føle sig sikre.

Se et udsnit af vores større solcelleprojekter

Solhusene

Solhusene

1100 solcellepaneler som hybridanlæg, der gavner alle beboere
Med batteriløsning

Hedemarken

Hedemarken

7000 solcellepaneler som hybridanlæg
Med batterier og ladestandere

Solceller Grisestald

Solceller Grisestald

Montering af egne solceller

Hundested havn

Hundested havn

100 kW solcelleløsning
200 solcellepaneler

AB Carl Nielsens Plads

AB Carl Nielsens Plads

44 rækkehuse med individuelle tilslutninger
700 solcellepaneler

FAQ

Vi har her besvaret en række ofte stillede spørgsmål vedr. solcelleanlæg


Kan man få tilskud til solceller?

Det er desværre ikke muligt at få tilskud til solceller.

Skal jeg vælge med eller uden batteri?

For langt de fleste kan det bedst betale sig at vælge et solcelleanlæg med batteri - også kaldet et hybrid solcelleanlæg - da det giver mulighed for at lagre den producerede strøm, der ikke bliver brugt med det samme. For en familie, der er ude i dagtimerne, hvor solen skinner, og hjemme om aftenen, vil det eksempelvis være en god idé at have batteri på solcelleanlægget, da strømmen derved lagres og kan bruges, når familien er hjemme.

Et solcelleanlæg med batteri er dog en noget større investering end et solcalleanlæg uden batteri. Da det er muligt at tilkoble et batteri til et eksisterende anlæg på et senere tidspunkt, kan det derfor give mening for nogen at starte med at investere i selve solcelleanlægget og på et senere tidspunkt tilkøbe et batteri.

Hvilken solcelleproducent skal jeg vælge?

Køber du dit solcelleanlæg som en komplet løsning gennem Poul Sejr Nielsen, skræddersyer vi anlægget til dig. Solcelleanlæg giver mulighed for en fleksibel sammensætning af inverter, paneler og batteri. Det betyder, at vi har mulighed for at sammensætte de bedste komponenter fra forskellige leverandører til ét samlet anlæg.

Hos Poul Sejr Nielsen vælger vi vores samarbejdspartnere med omhu – og vi samarbejder udelukkende med producenter, som lever op til vores krav om kvalitet. Vi benytter bl.a. solcellekomponenter fra Growatt, Huawei, REC, First Solar, Danisk Solenergi og Fronius.

Er der garanti på solcelleanlæg?

Når du investerer i solcelleanlæg, vil du typisk blive dækket af flere forskellige garantier. Garantierne vil naturligvis variere afhængigt af producent. Producenterne giver typisk 10 års produktgaranti, der dækker, hvis solcellerne skulle gå i stykker.

Herudover gives der ofte ydelsesgaranti, der sikrer dig, at solcellerne opretholder den lovede effekt. Typisk vil denne garanti dække dine solceller med en minimumsydelse på 80% af effektiviteten i op til 25 år.

Afslutningsvis gives der fra producenten garanti på solcelleanlæggets inverter på ca. 5-10 år.

Er det muligt at integrere solcellepanelerne i taget?

Hidtil har den mest udbredte løsning for installation af solceller været at påsætte solcellepanelerne udenpå bygningens tagbelægning. Det er dog også muligt at integrere panelerne direkte i tagbeklædningen.

Der er fordele og ulemper ved begge dele. Ved at integrere panelerne i bygningens tagbeklædning skabes der mere varmeafgivelse, hvilket kan reducere produktionen. Omvendt mener nogen, at integration direkte i tagbeklædningen giver et mere æstetisk udtryk.

Hvad er tilbagebetalingstiden på solceller?

Tilbagebetalingstiden på solcelleanlæg er typisk 4-8 år. Dette afhænger dog af, om solcelleanlægget passer til dit forbrugsmønster, og hvorvidt solcelleanlægget er med eller uden batteri.

Hvordan administreres solcelleforsyning i en boligforening?

Det er ikke kun husejere, der kan drage fordel af solens stråler til elproduktion. Bor du i lejlighed kan du sammen med din boligforening investere i solcelleanlæg.

Der er to modeller for fordeling af den producerede strøm i boligforeninger, og valget af løsning afhænger af den specifikke sag:

  1. Opsæt anlægget så det udelukkende dækker foreningens fælles strømforbrug – eksempelvis udendørs lys, lys i opgangene og vaskerum.
  2. Omlæg alle målere, så den producerede strøm kan fordeles ligeligt mellem husstandene. Denne løsning kræver administration samt en større omstrukturering af el-målere.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Kontakt os for yderligere rådgivning

Thomas Lundquist - Serviceleder EL - Poul Sejr Nielsen
Thomas Lundquist
Serviceleder - EL

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Vagttelefon
Ring