VVS Næstved

VVS i Næstved og omegn

Velkommen til Poul Sejr Nielsen, din lokale VVS-installatør, hvor kvalitet og pålidelighed er i fokus. Fra vores base på Fabriksvej 20, kan vi hjælpe dig med alt indenfor VVS.

Hos Poul Sejr Nielsen er du i professionelle hænder. Vi har mange års erfaring med VVS-installationer, og vi udfører alt indenfor vand, varme og sanitet til både private og erhvervskunder i Næstved og omegn.

Som VVS-installatør ved vi, hvor afgørende det er, at opgaverne udføres korrekt og i højeste kvalitet. Vi har stærke rødder i de gamle, solide håndværkstraditioner, hvor kvalitet og god service er i højsædet. Vi er desuden certificerede energivejledere og vådrumsinstallatører hos Bedre Bad – Bedre Energi, hvilket er din garanti for professionel og specialiseret rådgivning.

Uanset om du skal have lavet en mindre serviceopgave eller en større installationsopgave, kan vi hjælpe dig – ingen opgave er for stor eller lille for os. Vi udfører alt fra de traditionelle vand-, varme- og afløbsinstallationer til mere komplekse VVS-installationer.

Har du brug for en VVS-montør, så tøv ikke med at kontakte os – udfyld kontaktformularen eller kontakt os for en uforpligtende snak om din VVS-opgave.


Johnny Kjellegaard - Afdelingsleder - Poul Sejr Nielsen Næstved
Johnny H. Kjellegaard
Afdelingsleder
Heidi Børner-Petersen  - Servicekoordinator - Poul Sejr Nielsen Næstved
Heidi Børner-Petersen
Servicekoordinator

Kontakt os her

  • Såfremt du henvender dig på vegne af en virksomhed eller organisation
  • Angiv din forespørgsel her. Fx "Jeg ønsker at høre mere om afløbsinstallationer"
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi udfører bl.a.:

Badeværelse renovering | VVS Næstved | Poul Sejr Nielsen

Badeværelser

Det kan være uoverskueligt at gøre sine badeværelsesdrømme til virkelighed. Det kan sågar være vanskeligt at finde den rette inspiration til, hvordan et nyt badeværelse kan se ud, eller hvordan en badeværelsesrenovering vil foregå. Hos Poul Sejr Nielsen udfører vi renovering af badeværelser, og vi tilbyder hjælp, vejledning og inspiration til, hvordan dit badeværelse kan se ud.

Fjernvarme Næstved | Poul Sejr Nielsen VVS

Fjernvarme

8 timer. Det er den tid, det tager at få konverteret dit varmeanlæg til fjernvarme – endnu kortere hvis du allerede har fjernvarme i dag. Som en del af vores rammeaftale med Næstved Fjernvarme udfører vi installation, udskiftning, service og reparation af fjernvarmeenheder. Vi går op i at have de rette faglige kompetencer – vores fjernvarmemontører får derfor løbende fjernvarmecertifikat.

VVS-tjek Næstved | Poul Sejr Nielsen

VVS-tjek

Med et VVS-tjek får du en grundig gennemgang af alle synlige VVS-installationer i din bolig udført af en autoriseret VVS-installatør. Her er vores opgave at tjekke om dine VVS-installationer fungerer, som de skal, og er udført efter de gældende love og regler. Efter gennemgangen udarbejder vi en skriftlig rapport med billeddokumentation, som sendes til dig. Denne kan eksempelvis bruges, hvis du skal sælge din bolig.

Varmepumpe VVS | Næstved | Poul Sejr Nielsen

Varmepumper

En varmepumpe fungerer hele året og indsamler varme både i sommer- og vinterhalvåret. Jorden og luften indeholder store mængder energi, som kan udnyttes af varmepumpen til opvarmning af boligen og brugsvandet. Hos Poul Sejr Nielsen arbejder vi med to typer varmepumper; luft til vand varmepumpe og jordvarmepumpe. Vi sørger for alt lige fra levering til montering og installation – naturligvis i samråd med dig.

VVS vagt Næstved | Akut VVS Næstved | Poul Sejr Nielsen

VVS Vagtudkald

24 timer i døgnet - 365 dage om året

Står du med et sprunget vandrør, er dit afløb stoppet, løber toilettet, eller står du uden varme?

Uanset om du har brug for en akut VVS-montør eller har en planlagt VVS-opgave, kan vi hjælpe dig. Vores vagttelefon er døgnåben og klar til at servicere dig - også udenfor almindelig åbningstid. Vi komemr øjeblikkeligt - uanset hvad klokken er.

Efter almindelig åbningstid overgår vores hovednummer til vores vagttelefon. Vagtudkald er i den forbindelse forbundet med er minimumsgebyr på 3.200 kr.


Fjernvarme

4 gode råde til din fjernvarme

Følg nogle få gode råd, og giv dig selv de rette forudsætninger for at opnå et godt indeklima. Du skåner miljøet og får også et økonomisk fornuftigt varmeforbrug.

Fjernvarme | Gode råd | Poul Sejr Nielsen Næstved

Vand & Varme

Dit varme brugsvand bør ikke have en temperatur på over 54 grader. Ved højere temperaturer, har du risiko for kalk i varmtvandsystemet, hvilket tilkalker din vandvarmer.

Fjernvarme | Gode råd | Poul Sejr Nielsen Næstved

Sænk temperaturen med 1° og spar 5-6%

For hver grad du sænker temperaturen i din bolig, sparer du ca. 5-6% på dit varmeforbrug. Skruer du op for varmen, gør det modsatte sig naturligvis gældende.

Fjernvarme | Gode råd | Poul Sejr Nielsen Næstved

Undgå for høje temperaturer

21° er for langt de fleste en optimal temperatur. Du kan med fordel jævnligt kontrollere temperaturen i de enkelte rum

Fjernvarme | Gode råd | Poul Sejr Nielsen Næstved

Pas på, når du skruer ned for varmen

Skruer du ned for varmen, når du tager på arbejde, skal du være opmærksom. Bliver temperaturen for lav i din bolig, skal der meget til for at opvarme den igen - nogle gange så meget, at du ikke opnår en besparelse.

Hvordan virker fjernvarme?

Som en del af vores rammeaftale med Næstved Fjernvarme, tilbyder vi installation, udskiftning, service samt reparation af din fjernvarmeinstallation.

Fjernvarme er CO2 neutral og er et stort fokus område for regeringen, da fjernvarme bidrager til den grønne omstilling. Fjernvarme er jf. Bolius den mest udbredte opvarmningsform i Danmark, da ca. 65% af danske boliger har fjernvarme.

Fjernvarmeselskabet leverer opvarmet vand igennem et rørnet ud til de enkelte boliger, hvor der afgives varme i form af radiatorer, gulvvarme eller gennem en varmeveksler.

Fjernvarme produceres forskelligt - lige fra affald og olie til grønne energikilder som vind, sol og biomasse. I 2019 kom ca. 61% af fjernvarmen (gennemsnit) fra grønne energikilder.

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Ring