At tage uddannelse alvorligt er et samfundsansvar

Uddannelse af lærlinge og medarbejdere er helt essentiel for virksomheden og branchen på kort og lang sigt, og vi vil gerne gå forrest i den personlige bæredygtighed – til gavn for både den enkelte, virksomheden og branchen som helhed.

Derfor har vi altid fuld kapacitet af lærlinge, som vi tilbyder et udvidet uddannelsesprogram i vores PSN-akademi. Vi har fokus på ordentlighed og diversitet i vores rekruttering og i Poul Sejr Nielsen som helhed, hvor vi har en klar målsætning om at tilbyde lærepladser på lige fod – uanset etnicitet, køn eller baggrund.

Udover vores udvidede lærlingeforløb, tager vi løbende praktikanter ind fra både folkeskolen, erhvervsuddannelser og jobcentre for at åbne dørene til en spændende branche og måske til Poul Sejr Nielsen.

Montering af solceller - Poul Sejr Nielsen

Vi tilbyder:

Fællesskab

Med 35 andre lærlinge i alle aldre og fra alle faggrupper; EL, VVS, BLIK.

PSN-akademiet

Samler alt omkring uddannelse - herunder også uddannelsen af vores læresvende, efteruddannelse af vores montører samt certificeringer af montører og funktionærer i forbindelse med vores autorisation.

Fast lærlingeansvarlig

Der følger dig hele din læretid samt har det overordnede ansvar for dit lærlingeforløb og sikrer sig, at kvaliteten af din uddannelse er på plads. Derfor har den lærlingeansvarlige styr på skoleophold, ansættelsesforhold, ekstra uddannelsesdage, lærlingemøder og -arrangementer og meget mere.

Lærlingeplaner og uddannelsesplaner

for dine virksomhedsperioder. Vi supplerer i videst muligt omfang de emner, du arbejder med på dine skoleforløb.

Uddannede læresvende

til at varetage den faglige oplæring af dig, mens du er i virksomheden under din uddannelse. Det er læresvenden, som sørger for, at du er på rette spor og som har ansvaret for, at du får afprøvet og lært dit fag i praksis.

Tætte relationer med hjælp og support

Du får en tæt relation til den lærlingeansvarlige, din serviceleder og til den montør, som du kører mere eller mindre fast med. Det vil dog være forskellige montører afhængig af, hvilken afdeling du er tilknyttet i den pågældende praktikperiode.

Hygge og fællesskab

Vi afholder forskellige arrangementer i løbet af året, hvor vores lærlingegruppe kan hygge, styrke fællesskabet og have et festligt samvær

Virksomhed med fokus på ordentlighed

Vi opfordrer til, at du tager det menneske, du er i dine personlige relationer, med på arbejde. På den måde tror vi på størst muligt potentiale for at lykkes som individ og som medarbejder og samtidig bidrage til, at både kunder og virksomhed opnår succes på kort og på lang sigt.

Samfundsansvar | Lærlingeakademi | Poul Sejr Nielsen

Lærling i Poul Sejr Nielsen

Leder du efter en læreplads, hvor du får bred erfaring og kommer hele vejen rundt om dit fag? En læreplads, hvor du ikke bare er ”lærling”, men også på vej ind i menneskelig dannelsesrejse? Så er lærlingeforløbet hos Poul Sejr Nielsen noget for dig. Vi har et struktureret uddannelsesforløb og masser af gode oplevelser klar til dig.

Du behøver ikke starte som et naturtalent for at ende som en af de dygtigste i din branche. Men du skal være stabil, have lyst til at lære, være nysgerrig på dit fag og være god til at kommunikere med mange forskellige mennesker i din hverdag. Vi har stor fokus på at hæve kvaliteten af uddannelsen via vores strukturerede lærlingeprogram.

Hvad skal du overveje?

  • Poul Sejr Nielsen er en forholdsvis stor virksomhed med lige over 250 ansatte. Det er en god idé at overveje, hvilken type virksomhed du tror, du vil befinde dig godt i.

  • Trives du bedst med at starte dagen ”på kontoret” eller er du parat til at være på farten og opgaven fra morgenstunden af. Du skal være indstillet på, at du kan komme til at skulle transportere dig selv derud, hvor dagen starter.

  • Det er vigtigt, at du overvejer afstanden til din arbejdsplads og typen af opgaver. Vi løser primært opgaver i Nordsjælland og Storkøbenhavn samt i området omkring Næstved og det er både opgaver i private hjem, på skoler og andre kommunale bygninger, erhvervsbygninger i drift og mindre anlægssager.
  • Du er selv ansvarlig for at holde dig orienteret i vores opgavesystem om de opgaver, der er lagt din kalender og du skal forberede dig på dine opgaver. Du registrerer selv dine timer, så vi kan udbetale korrekt løn. Det kræver derfor en vis selvstændighed at være lærling i Poul Sejr Nielsen.

Vores lærlingeansvarlige Annemette Ottesen, siger:

"Jeg er hele tiden i tæt dialog med alle vores lærlinge. Det er stor motivationsfaktor for mig i sig selv. Samtidig er det utrolig vigtigt, at der over en bred kam i Poul Sejr Nielsen er en fast forankret opbakning og målsætning i forhold til mit arbejde med lærlingene.

Jeg lytter altid til input
Det er vigtigt for mig, at de oplever, at man kan henvende sig til mig med stor og småt, og at jeg lytter til deres input i forhold uddannelsen. Forud for deres skoleforløb mødes jeg med dem og evaluerer på den periode, de har været i virksomheden og vi taler om, hvad der skal ske, når de kommer tilbage fra skole. Vi taler selvfølgelig også om den generelle trivsel i Poul Sejr Nielsen.

Uddannelse og udvikling er et fokusområde
Vi har et mål om at tilføre vores brancher kompetencer og engageret arbejdskraft, så vi altid kan leve op til de krav, der bliver stillet fra lovgivernes side, fra vores kunder og fra vores medarbejdere. Det kræver en kontinuerlig investering – ikke bare i vores lærlinge – men i vores medarbejdere på tværs af hele virksomheden. Det er simpelt hen en del af vores personalepolitik.

Sidst men ikke mindst er vi hele tiden i tæt dialog med vores brancheorganisation og erhvervsskolerne for sikre, at der løbende uddannes lærlinge med et højt kompetenceniveau".

Vores lærlinge fortæller:

Filip Morgan

2. års lærling

Jeg er glad for at være i lære i et stort firma, der har ressourcerne til at gøre en ekstra indsats for lærlingene. Der er styr på tingene, og hvis der er noget, der ikke fungerer, kan vi gå til Annemette.

Jonas Sjødahl Sommer

2. års lærling

På de uddannelsesdage som afholdes, kan vi lære af hinanden. Det er rart at være sammen med ligesindede. Det er først, når man er her, man forstår, hvordan tingene rigtig hænger sammen. Og hvis man er tvivl, kan man bare spørge.

Mød Jeri der fandt lykken som VVS-lærling hos Poul Sejr Nielsen

Ansøg her:

Bliv lærling hos Poul Sejr Nielsen

 • Slip fil her eller
  Maks. filstørrelse: 256 MB.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Vi er altid til rådighed - kontakt os

  Kontaktinformation

  Hovedkontor - Birkerød
  Kontor - Næstved

  Afdelinger Birkerød

  Tag & Facade
  VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

  Kompetencer

  ×
  Menu
  Vagttelefon
  Ring