Inddækninger og bygningsprofiler

Inddækninger i zink, kobber og aluminium

Zink, aluminium eller kobber?

Inddækninger fås i flere forskellige materialer. Hos Poul Sejr Nielsen ved vi, at hårdføre materialer, sammen med korrekt montering, sikrer god og langvarig beskyttelse af din tagkonstruktion og facade. Samtidig ved vi, at inddækningerne kan have stor indflydelse på en ejendoms æstetiske udtryk. Både zink, kobber og aluminium er hårdføre og holdbare materialer, der er velegnede til inddækninger. Valget af materialer afhænger derfor af dine ønsker til husets visuelle udtryk.

Hos Poul Sejr Nielsen ved vi, hvor essentiel høj kvalitet er, når det kommer til produktion og montering af inddækninger. Vi producerer derfor selv de inddækninger, vores blikkenslagere bruger på vores projekter. Uanset om du foretrækker en stilren zink inddækning, en klassisk alu inddækning eller en elegant kobberinddækning, kan Poul Sejr Nielsen hjælpe med både produktion og montering. Således kombineres dine individuelle præferencer for materiale med vores faglige viden.

Kobberinddækning

Kobber er et af vores ældste byggematerialer og er særdeles velegnet til inddækninger. Udover at sikre optimal og modstandsdygtig beskyttelse mod vind og vejr, er kobber et utroligt holdbart materiale med en ubegrænset levetid.

Kobber har en god bearbejdelighed og er nemt at bukke og forme til inddækninger efter behov. Kobberinddækninger er desuden nemme at vedligeholde og giver et unikt og eksklusivt udtryk til dit hus. Ønsker du en særpræget løsning, der samtidig er særdeles holdbar, er det kobberinddækninger, du skal vælge.

Som leverandør af kobber til inddækninger, produceret på vores værksted, benyttes Muncholm. Gennem professionelle og nøje udvalgte samarbejdspartnere sikres en gennemgående høj kvalitet, som kommer til udtryk gennem vellykkede projekter.

Alu inddækning

Aluminium er et let og samtidig robust materiale, hvilket gør det ideelt som materiale til inddækninger. Ved oxidering danner aluminium et naturligt lag af aluminiumoxid, der ligger sig som en tynd beskyttende hinde på materialet. Alu inddækninger sikrer dermed din konstruktion en langtidsholdbar beskyttelse mod al slags vejr. Samtidig er aluminium et blødt og fleksibelt materiale, hvilket gør det nemt at bearbejde, bukke og forme til inddækninger. Aluminium er desuden 100% genanvendeligt og kan genbruges uden at miste kvalitet.

Udover aluminium benyttes også falzonal som materiale til inddækninger. Falzonal er farvelakeret aluminium, der, i legering, overfladebehandling og fleksibilitet er tilpasset den bearbejdning, der sker under produktion af inddækninger. Falzonal fås i mange forskellige farver, hvilket giver dig mange muligheder for at vælge lige netop den farve, der passer til dit ønskede visuelle udtryk. Falzonal er desuden smudsafvisende, hvilket gør det nemt for dig at vedligeholde.

Når vi på vores værsted producerer inddækninger i aluminium eller falzonal, benytter vi Muncholm som leverandør af tyndplader. Gennem vores professionelle leverandør sikres materialer af høj kvalitet, hvilket er første skridt på vejen til et godt og holdbart resultat.


Inddækninger - Muncholm - Poul Sejr Nielsen

Zink inddækning

Zink er et naturmateriale, der er særdeles fordelagtigt at bruge til inddækninger. Zink inddækninger sikrer en langtidsholdbar løsning, som er ideel til at beskytte din bolig mod vind og vejr. Samtidig er zink et blødt materiale, der gør det nemt at bukke og forme efter behov.

Zink er et klassisk, smukt materiale, der, alt efter hvordan det bruges, både kan tilføre et råt og et elegant udtryk til huset. Der findes flere forskellige typer zink inddækninger. Zink fås både ubehandlet og forpatineret, hvilket giver dig mulighed for at vælge lige netop det udtryk, der passer bedst til din bolig. Brug af zink sikrer en kvalitetsløsning, der i udtryk harmonerer flot med andre materialer på tage og facader. Desuden er zink genanvendeligt, hvilket giver miljømæssige fordele.

Hos Poul Sejr Nielsen bruger vi udelukkende materialer af høj kvalitet. Det betyder, at vi har udvalgt de professionelle og kvalitetsstærke samarbejdspartnere, VMZINC og Rheinzink, som leverandører af zink til vores produktion af inddækninger.


Blikkenslagerværksted

Bestil inddækninger hos Profilsalg.dk

Vi forstår vigtigheden af gode materialer og veludførte inddækninger. På vores 1000 m2 store blikkenslagerværksted fremstiller vi derfor inddækninger og bygningsprofiler i langtidsholdbare materialer, såsom aluminium, zink og kobber. Alle vores produkter er af højeste kvalitet, hvilket sikres gennem kvalitetskontrol samt nøje udvalgte samarbejdspartnere.

Alle vores inddækninger tillaves på mål for den enkelte kunde og til den enkelte opgave. Vores værksted er indrettet med de nyeste CNS-styrede maskiner til klip, buk og bearbejdning af inddækninger, hvilket betyder, at vi kan levere inddækninger af høj kvalitet og med stor nøjagtighed.

På vores online bestillingsplatform, profilsalg.dk, finder du et bredt udvalg af standardprofiler. Finder du ikke lige den profil, der passer til dit projekt, fremstiller vi også specialprofiler tilpasset dine ønsker og behov.

Kontakt os her

  • Såfremt du henvender dig på vegne af en virksomhed
  • Fx. Jeg ønsker at høre mere om mulighederne for facadebeklædning
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvad er en inddækning?

Inddækning, bygningsprofil eller falsning – kært barn har mange navne alt afhængigt af, hvem man spørger. Grundlæggende dækker ordene over samme produktkategori og funktion, men hos Poul Sejr Nielsen kalder vi det inddækninger.

En inddækning har som funktion at forbinde overgange mellem bygningsdele for at beskytte konstruktionen mod vind og vejr. Inddækninger er således helt centrale elementer til at sikre tæthed og lede regnvand væk fra materialeovergange og samlinger på husets eller ejendommens tag og facade.

Inddækninger bruges alle steder på bygninger, hvor der skal ledes regnvand væk fra overgange – det kan både være ved vinduer, gavle og på husets tag. På taget sidder inddækningerne således de steder, hvor tagbelægningen brydes af andre elementer. Det kan eksempelvis være ved skorstene, ovenlysvinduer, ventilationskanaler og på overgange fra én tagflade til en anden samt på overgangen fra tag til facade.

Det er helt essentielt, at inddækningerne er funktionsdygtige, da utætte overgange og samlinger kan medføre fugt, råd og svamp i tagkonstruktionen og i din bolig. Med nedslidte eller forkert monterede inddækninger kan du således risikere en omkostningstung renovering af vand- og fugtskader i boligens tagkonstruktion og vægge.

Har du mistanke om, at inddækningerne på din ejendom er nedslidte, utætte eller forkert udførte, står vores dygtige blikkenslagere til rådighed for rådgivning og udskiftning.

Montering af inddækninger i Nordsjælland og København

Hos Poul Sejr Nielsen er vi specialiserede i blikarbejde. Vi sætter en stor ære i at videreføre den mangeårige tradition for blikkenslagerarbejde. Dette gøres gennem godt håndværk, høj kvalitet og veludført arbejde. Vi ved, hvor afgørende det er for konstruktionens tæthed, at inddækningerne er monteret korrekt. Det anbefales derfor ikke, at man selv monterer eller udskifter inddækninger på sit tag.

Vores dygtige stab af blikkenslagere kan hjælpe med rådgivning, inspektion og udskiftning af dine inddækninger, så du kan være sikker på, at de er funktionsdygtige og yder den fornødne beskyttelse af din bolig. Poul Sejr Nielsen udfører inspektion og montering i hele Nordsjælland og Københavnsområdet.

Inddækninger - montering - Poul Sejr Nielsen

Find standardinddækninger

Hvilken type inddækning skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige typer inddækninger, alt efter hvilken placering på husets tag eller facade, inddækningen har. Har du eksempelvis brug for en inddækning til tagfladens afslutning mod husets gavl, er det en vindskede, du søger, mens en sålbænk dækker over inddækninger, der bruges til at lede vand væk fra bunden af en vinduesramme. Hvilken type inddækning, du skal vælge, afhænger derfor af, hvilken funktion og placering, den respektive inddækning skal have.

Uanset hvilken type inddækning, du har brug for, kan vi på vores produktionsværksted, Profilsalg.dk, producere inddækninger efter dine ønsker til mål, vinkler og længder. Nedenfor har vi samlet en oversigt og de mest gængse typer inddækninger:

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu