Gastech Energi

Sammen med Gastech Energi installerer og servicerer vi gaskedler, varmepumper og solvarme

Gastech-Energi er ejet af den italienske virksomhed Ariston Thermo Group, og forhandler kvalitetsprodukter fra Elco og Geminox.

Gastech energi og energibesparelser

Gastech Energi er en del af ELCO Heating Solutions, hvilket gør at alle Gastechs produkter beror sig på den nyeste intelligente- og energibesparende teknologi. 

Med den nyeste teknologi kan dit gasfyr eller varmepumpe tilkobles internettet og Gastechs servicecentral. Opstår der driftsproblemer, kan det oftes løses via internettet - uden at du bliver forstyrret.

 

Gastech energi Serviceaftale

Fra kun 119 kr. om måneden kan du hos Gastech Energi tilkøbe en serviceaftale på din varmepumpe, gasfyr eller andet varmeanlæg. Serviceaftalen omfatter:

  • Eftersyn af dit gasfyr hvert 2. år.
  • Tilkald af servicemontør.
  • Fejlfinding på gasfyret.
  • Udbedring af fejl.
  • Gratis reservedele.
Gastech
Gastech energi installation hos Poul Sejr Nielsen
Vi stiller høje krav

Hos Poul Sejr Nielsen ønsker vi kun at levere kvalitet og produkter som vi kan stå inden for. Vi stiller høje krav til vores samarbejdspartnere. Vores udbud af produkter beror sig på over 60 års erfaring i branchen, kombineret med vore krav om kun at levere kvalitet til vores kunder. Vi forhandler derfor udelukkende anerkendte og gennemtestede produkter af meget høj kvalitet. 

Design

Et moderne og tidssvarende design er også gennemgående for vores udbud af produkter. Vi lægger stor vægt på at de produkter som vi forhandler er brugervenlige og intelligente, så de hele tiden følger med udviklingen i branchen.

Det stiller store krav til vores leverandører, hvorfor vi kun samarbejder med de bedste i branchen.

Gastech Energi - Gasfyr service
Gastech Energi - varmepumpe service

Grøn omstilling er fremtiden

Hos Poul Sejr Nielsen vi vil være med til at løfte opgaven til gavn for vores kunder og miljøet. Vi har erklæret mål i virksomheden om, at vi skal være førende inden for den grønne omstilling. Vi skal sikre, at vi altid kan rådgive og tilbyde vores kunder de bedste, grønne løsninger.

Med mere end 60 års erfaring ved vi, hvad vi taler om, når det handler om miljø og vedvarende energi. Vi bestræber os altid på at levere den bedste og mest bæredygtige løsning.

Nordsjællands førende leverandør

Vi er Nordsjællands førende leverandør af løsninger inden for miljø og vedvarende energi til private og erhverv. Med vores erfaring og ekspertise er vores kunder sikret den bedst mulige sparringspartner og håndværk i højeste kvalitet.

Vi anvender den nyeste teknologi og har fingeren på pulsen ligesom vi følger med i udviklingen af de nyeste trends og teknologi. For at sikre dig den bedste økonomiske, driftssikre og mest bæredygtige energiløsning bliver vores medarbejdere løbende efteruddannet, så vi sikrer, at vi matcher udviklingen.

Vi leverer totalløsninger inden for energi

Sammen med udvalgte leverandører leverer vi totalløsninger inden for jordvarme, solvarme, solceller og luft til luft varmepumpe samt luft til vand varmepumpe. Vi udfører design og projektering af alle typer anlæg.

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Vagttelefon
Ring