Fjernvarme

Vi udfører alle former for fjernevarmeinstallationer. Fra almindelige husinstallationer til store teknikcentraler i boligforeninger, kontorbygninger og øvrig industri.

Renovering og udskiftning af fjernvarme centraler

Vi er specialister i renovering og udskiftning af varmecentraler, og vi har hjulpet mange af de større boligforeninger og ejendomsadministratorer. Vi lægger stor vægt på at udføre fjernvarmerenovering i beboede ejendomme. I disse ejendomme sørger vi for, at der er meget begrænsede gener for beboerne.
 
Hos Poul Sejr Nielsen går vi op i at have de rette faglige kompetencer. Alle vores medarbejdere opkvalificeres derfor regelmæssigt.  De er også i besiddelse af alle de fornødne certifikater udstedt af et anerkendt prøvningsinstitut samt muffecertifikater fra kendte leverandører.

Akut døgnvagt

Med Poul Sejr Nielsen er din tryghed garanteret. Står du over for et akut problem med din fjervameinstallation? Du skal ikke være bekymret, for vi har døgnvagt 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året.

Service og vedligeholdelse af fjernvarme centraler

For at opretholde en optimal drift, er det vigtigt, at kundens fjernvarmeanlæg bliver serviceret minimum en gang om året. Hvis der ikke udføres et årligt eftersyn, vil det formodentlig stadig virke. Dog vil anlægger ikke fungere optimalt, hvilket resulterer i et højt forbrug og en høj varmeregning.

Når vi foretager et serviceeftersyn, udfører vi blandt andet:

  • Vurdering af anlæggets tilstand
  • Rensning og kontrol af de vigtigste dele
  • Afprøvning af anlægget og justering til optimal drift
  • Herefter vil vi komme med energiforbedrende anbefalinger, og vi udarbejder et vedligeholdelsesskema over det, der eventuelt måtte kræve udbedring på anlægget.

Få bonus med et velfungerende fjernvarmeanlæg

Afkøler fjernvarmeanlægget i din ejendom ikke, som det skal? Det kan være en dyr fornøjelse, da ejendommen ofte betaler en strafafgift, hvis afkølingen ikke er god nok. Det giver dermed forhøjet varmeudgifter, hvis anlægget ikke er korrekt indstillet.

Finansier din drøm om et nyt fjernvarmeanlæg

fjernvarme udskiftet og få finansieret

Drømmer du om, at få udskiftet dit gamle fjernvarmeanlæg? Vi har hos Poul Sejr Nielsen et samarbejde med Santander Consumer Bank, så du kan få finansieret dit nye fjernvarmeanlæg og få lån hurtigt fra 2000-95000 KR. 

Ønsker du at energioptimere dit hjem yderligere kan du også få finansieret udskiftning af dine gamle radiatorventiler til Danfoss ECO eller Danfoss Link,  kan du også ansøge om dette.

  • Fx. Jeg ønsker at høre mere om en fjernvarmeaftale

Vi samarbejder pt. med:

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Tag & Facade - Birkerød
Entreprise og Salg & Marketing - Birkerød
Følg os
Autoriseret Installatør
Eliteleverandør
Erhvervspris 2020 - Rudersdal Kommune - Poul Sejr Nielsen
VE-certificering
×
Menu
Ring