Forsikring

Er uheldet ude, kan Poul Sejr Nielsen altid sørge for at udbedre skaden hurtigt og effektivt. Vi samarbejder med nogle af de største forsikringsselskaber på vores forsikringssager

Med over 20 års erfaring i håndtering af forsikringsskader har vi oparbejdet en viden og rutine, som gør, at vi hurtigt kan finde den rigtige løsning i samarbejde med dig.

 Forsikring og en hurtig reaktionstid

En hurtig reaktionstid er vigtig i alle forsikringssager. Korrekt sagsbehandling giver forsikringstageren en god og tryg oplevelse.

Har du en forsikringssag, er der meget at tage stilling til. Vi står til din rådighed med vores faglige ekspertise og håndterer kontakten til forsikring og taksator. Vi påtager os gerne den fulde koordinering af opgaver mellem de implicerede parter.

Hos Poul Sejr Nielsen har vi også uddannede håndværkstaksatorer, og vi har et tæt samarbejde med landets største forsikringsselskaber på vores forsikringssager.

Vi har et tæt og mangeårig samarbejde med et hold faste underentreprenører, som sikrer os en hurtig reaktionstid og muligheden for hurtigt at finde en løsning på et akut problem.

 

Forsikring og hurtigt reaktionstid hos PSN

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Tag & Facade - Birkerød
Entreprise og Salg & Marketing - Birkerød
Følg os
Autoriseret Installatør
Eliteleverandør
Erhvervspris 2020 - Rudersdal Kommune - Poul Sejr Nielsen
VE-certificering
×
Menu