Elektriker

Elektriker i Nordsjælland og København

Poul Sejr Nielsen er din elektriker i Nordsjælland, København og Storkøbenhavn. Vi udfører alt indenfor el for både private, offentlige og erhvervs- og industrikunder. Vi har mange års erfaring med at udføre alt fra traditionelle bygningsinstallationer til nye, intelligente og automatiserede løsninger.

Som din autoriserede elektriker kan vi hjælpe med alt indenfor el, herunder ophæng af lamper, udskiftning af stikkontakt og fremføring af kabler samt fejlfinding, installation af ladestander og montering af solceller. Vi har desuden stor erfaring med at udføre arbejde i beboede ejendomme og bygninger i drift, hvor vi altid sørger for, at vores arbejde er til mindst mulig gene.

Hos Poul Sejr Nielsen er du i professionelle og erfarne hænder. Vi sætter en ære i veludført arbejde, og vi har et tæt samarbejde med vores kunder. Vi stiler altid mod at levere den bedste service og højeste kvalitet i opgaveløsning og med os som din samarbejdspartner er du sikret gennemtænkte, intelligente og energioptimerede løsninger, der giver værdi for pengene.

Har du brug for en elekriker, så tøv ikke med at kontakte os – udfyld kontaktformularen eller kontakt os for en uforpligtende snak om din EL-opgave.Mikkel Gulbæk - Aut. elinstallatør - Poul Sejr Nielsen
Mikkel Gulbæk
Aut. elinstallatør

Kontakt os her

  • Såfremt du henvender dig på vegne af en virksomhed
  • Fx. Jeg ønsker at høre mere om mulighederne for montering af solceller
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi udfører bl.a.

El-tjek | tjek af el-installationer | elektriker | Poul Sejr Nielsen

EL-tjek

Med et EL-tjek får du en grundig gennemgang af EL-installationerne i din bolig udført af en autoriseret VVS-installatør. Her er vores opgave at tjekke om dine EL-installationer fungerer, som de skal, og er udført efter de gældende love og regler.
Ladestander og ladeboks | elektriker | Poul Sejr Nielsen

Ladestander og ladeboks

Mangler du en ladestander eller ladeboks til din el- eller hybridbil? Hos Poul Sejr Nielsen tilbyder vi en totalløsning, hvor vi varetager hele processen - lige fra rådgivning om ladestander eller ladeboks til gravearbejder og levering samt montering af din nye ladeløsning.
Solceller - Elektriker - Poul Sejr Nielsen

Solcelleanlæg

Er du en af de mange, der søger mod billigere og mere miljøvenlige energiløsninger? Vi er uddannede i montage af solceller og varetager alt indenfor solcelleanlæg - lige fra uforpligtende rådgivning til installation og idriftsættelse.
Varslingsanlæg | ABA | Elektriker | Poul Sejr Nielsen

Varslingsanlæg

Poul Sejr Nielsen er certificeret ABA-installatør hos DBI. Vi udfører projektering, installation, service og vedligeholdelse af brandtekniske installationer som ABA-, AVS-, ABV- og ABDL-anlæg.
IHC | Elektriker | Poul Sejr Nielsen

Intelligent styring - IHC

IHC står for ”Intelligent House Concept” og er en intelligent styring af din bolig. Et IHC-system kan således bruges til at styre eksempelvis lys, alarm, varme og ventilation i din bolig. Hos Poul Sejr Nielsen kan vi hjælpe med installation, service og fejlfinding på alle IHC-installationer.
Industri og pharma | elektriker | Poul Sejr Nielsen

Industri - Pharma

Hos Poul Sejr Nielsen er vi eksperter i at begå os i den farmaceutiske industri, hvortil vi har dedikerede og specialiserede medarbejdere. Vi har stor erfaring med bl.a. at udføre daglig service, instrumentering og installation i procesanlæg, hvor vi er vant til at imødekomme industriens høje krav.

Erhvervskunde?

Få en serviceaftale med en huselektriker

Hos Poul Sejr Nielsen udfører vi både fagentrepriser, storentrepriser og teknikentrepriser inden for EL - og vi servicerer både private, offentlige og erhverv.

Til vores erhvervskunder og boligforeninger tilbyder vi en fast serviceaftale indenfor både EL og VVS.

Med en EL-serviceaftale hos Poul Sejr Nielsen hjælper vi dig med alle former for elarbejde og reparation, når det er nødvendigt. Du får dermed tryghed for, at vi hjælper dig, og samtidig får du mulighed for at sænke dine ejeromkostninger og øge driftsikkerheden for din bygning. Med regelmæssig vedligeholdelse og kontrol kan du desuden mindske risikoen for ubehagelige overraskelser og samtidig få hjælp til at holde elforbruget nede i din ejendom.

Fordelene ved en serviceaftale er:

  • Ejendomsservice med højt serviceniveau
  • Fast serviceleder og faste elektrikere
  • Tryghed for beboere med kendte ansigter
  • Mulighed for at holde dit vand- og energiforbrug nede


Poul Sejr Nielsen - VVS

Elektriker vagt

24 timer i døgnet - 365 dage om året

Er strømmen blevet afbrudt som følge af vandskade, stormskade eller brandskade, står dele af din ejendom uden strøm, eller har du strømafbrydelse, som ikke skyldes problemer hos forsyningsselskabet?

Uanset om du har brug for en akut elektriker eller har en planlagt EL-opgave, kan vi hjælpe dig. Vores vagttelefon er døgnåben og klar til at servicere dig - også udenfor almindelig åbningstid. Vores elektrikervagt vil hjælpe dig med at vurdere, om dit problem er akut, og rykke ud, hvis problemet kræver akut eftersyn.

Efter almindelig åbningstid overgår vores hovednummer til vores vagttelefon. Vagtudkald er i den forbindelse forbundet med er minimumsgebyr på 3.200 kr.

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu