EL 

Vi løser alle typer af opgaver inden for EL – uanset om der er tale om EL opgaver i private boliger, kontorer, i erhvervsejendomme, boligforeninger eller industribygninger

Vi ønsker et tæt samarbejde med vores kunder og stiler mod at levere den bedste EL service af højeste kvalitet, som er vores mål i enhver EL opgaveløsning.

EL-INSTALLAtør

Uanset opgavens omfang er vi i stand til at løse den. Vi bevæger os både i traditionelle bygningsinstallationer, ligesom vi også har ressourcer til de mere intelligente og automatiserede løsninger. Uanset om det er i private boliger, på kontorer, i erhvervsejendomme, boligforeninger, industri eller andet erhverv. Med Poul Sejr Nielsen får du gennemtænkte EL løsninger, der giver dig værdi for alle pengene.

Vi har stor erfaring med at udføre arbejde i bygninger med igangværende drift. Vi sørger for, at vores arbejde giver færrest mulige gener for brugere af bygningen. Det er uanset, om det drejer sig om fejlfinding på EL installationer, fremføring af kabler, ophæng af lamper, montering af solceller eller andet.

EL-service

Da vi ønsker at levere den bedste EL service og højeste kvalitet i EL opgaveløsningen, har vi altid et tæt samarbejde med vores kunder. Du kan være sikker på, at du er i professionelle og erfarne hænder, da vi har over 60 års erfaring.

EL service og installatør nordsjælland

For private udfører vi forskellige EL-service

 • EL-installation
 • EL-eftersyn
 • Belysningsanlæg
 • Intelligente installationer
 • Tele-datainstallationer
 • Tavleanlæg
EL administration PSN
MIKKEL GULBÆK
Autoriseret el-installatør

EL installation LØSNINGER

Vi løser alle typer af opgaver inden for EL – uanset om der er tale om opgaver på private boliger, kontorer, i erhvervsejendomme, boligforeninger eller industri bygninger. Vi bevæger os både i traditionelle bygningsinstallationer  samt nye, intelligente og
automatiserede løsninger.

Hos Poul Sejr Nielsen har vi stor erfaring med at udføre arbejde i bygninger med igangværende drift. Vi sørger for, at vores arbejde giver færrest mulige gener for brugeren af bygningen - uanset om det er fejlfinding på installationer, fremføring af kabler, ophæng af lamper, montering af solceller eller andet.

Vores EL afdeling udfører både fagentrepriser, teknikentrepriser OG storentrepriser inden for EL . 

Huselektriker – få en serviceaftale

Vi kan blive din huselektriker .Med en serviceaftale hos os bliver dit udstyr regelmæssigt kontrolleret, så behovet for reparation og renovering reduceres.

Få en gratis screening af din ejendom med henblik på at få en serviceaftale. Vi giver samtidig gode råd til, hvordan du energioptimerer din ejendom.

EL service og huselektriker

For erhvervskunder udfører vi eksempelvis:

 • EL-installation
 • EL-attest
 • Tele- og datainstallationer
 • Intelligente Bygnings Installationer (IBI)
 • Tavler og procesanlæg
 • Lysstyringer
 • CTS-anlæg
 • Varslingsanlæg
 • Nød- og panikbelysning
 • Kameraovervågning
 • AIA/ADK-anlæg
 • Eftersyn
 • Instrumentering
 • Spændingskvalitet
EL administration
Mikkel Gulbæk
Autoriseret el-installatør
Pharma

Hos Poul Sejr Nielsen er vi eksperter i at begå os i den farmaceutiske industri. Vi har stor erfaring med at imødekomme industriens høje krav til instrumentering og installation i procesanlæg samt de traditionelle installationer i pharma-industrien.

I pharma-industrien har vi blandt andet erfaring med at udføre daglig service, instrumentering, termografering, rapporter over harmoniske strømme, tavleanlæg, belysningsanlæg, føringsveje, BMS og ventiler til luftslanger.

Kompleksiteten i håndtering af den farmaceutiske industri stiller store krav. Vi sikrer en optimal styring, instrumentering og installation af de fleste anlæg. Uventede produktionsstop er kostbare. Derfor sikrer vi en stabil forsyning – heriblandt til nødstrømsanlæg.

Vi har dedikerede og specialiserede medarbejdere kun til vores pharma-område. Disse medarbejdere holder sig konstant opdateret på de gældende lovkrav og på de ændringer, der måtte opstå. Vi kan derfor tilbyde vores pharma-kunder løsninger, der er helt i front, og som overholder alle gældende krav. Det gælder både ved nyetablering samt vedligeholdelse og lovpligtige eftersyn.

Hos Poul Sejr Nielsen får du én ansvarlig specialist. Det giver tryghed og klare kommunikationsveje, som er fundamental for både din opgave og vores egen succes. Den ansvarlige vil gå i tæt dialog med jer for at finde den løsning, der bedst imødekommer jeres behov og de krav, der stilles til jeres tekniske installationer.

Nogle af vores nuværende – og tidligere kunder fra den farmaceutiske industri omfatter Biogen, Novo Nordisk og Chr. Hansen

EL installation og service - huselektriker

Det siger vores kunder:

EJENDOMSSELSKABET SØE A/S

Ejendomsselskabet Søe a/s

"Tirsdag d. 9 april fik vi udført El-arbejde på Bistrupvej 90, 3460 Birkerød. Det var en rigtig god oplevelse som blev udført af Christian, så alt ros til Christian. Han tog skoene af uden vi skulle be ham om det. Han var meget omhyggelig og det var rigtig pænt det han fik lavet".     

Egedal Anlæg- & Ejendomsservice

Flemming Larsen
Jeg arbejder sammen med firmaet på flere store ejendomme, og kan kun give de bedste anbefalinger. Det er altid ordentlige forklaringer og målrettede løsningsforslag på komplekse problemer som man somme tider står overfor. Med kundens økonomi i mente, så man altid for mest "værdi for pengene".

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Tag & Facade - Birkerød
Entreprise og Salg & Marketing - Birkerød
Følg os
Autoriseret Installatør
Eliteleverandør
Erhvervspris 2020 - Rudersdal Kommune - Poul Sejr Nielsen
VE-certificering
×
Menu