Teknisk ejendomsdrift

Få en driftsaftale for at forenkle jeres administration. Vi sikrer, at alle systemer i din bygning er optimeret og fungerer sammen.

Sænk dine ejeromkostninger med en serviceaftale

Hos Poul Sejr Nielsen hjælper vi med den løbende tekniske drift og vedligeholdelse. Det gælder i alle bygninger og anlæg inden for EL, VVS- og blikkenslagerfaget.

Med en serviceaftale hos os kan du føle dig tryg. Du sænker samtidig dine ejeromkostninger og får en øget driftssikkerhed for din bygning. 

Med regelmæssig vedligeholdelse kan du mindske risikoen for overraskelser. Samtidig får du hjælp til at holde vandforbruget og energiforbruget nede i din ejendom.

Vi hjælper dig med alle former for service og reparation, når det er nødvendigt.

Bliv tryg

Med vores hjælp undgår du driftstop. Opstår der problemer eller andet, sikrer vi, at der kommer hjælp med det samme. Foruden at være konkurrencedygtige på pris og kvalitet garanterer Poul Sejr Nielsen, som led i at øge trygheden hos vores kunder, desuden altid et fast team af montører. Vores montører har en problemknusende tilgang til opgaven. De formår at levere et tilfredsstillende resultat hver gang.

Akut døgnvagt 24/7

Med Poul Sejr Nielsen er din tryghed garanteret. Står du over for et akut problem med en teknisk installation, har vi døgnvagt 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året.

Dine fordele

  • Teknisk ejendomsdrift med højt serviceniveau
  • Fast serviceleder og faste montører
  • Tryghed for beboere med kendte ansigter
  • Mulighed for at holde dit vand- og energiforbrug nede

Vores montører arbejder ud fra at give den bedste kundeoplevelse. De sætter en stor ære i at yde den bedst mulige service – både på de løsninger, der leveres, men også på kommunikationen montør og kunde imellem.

Vores montører er vant til, at der bliver stillet høje krav på tværs af pris, kvalitet og service. Hos Poul Sejr Nielsen er vi stolte af at kunne leve op til dette.

Kontakt os for at høre mere om en service- og driftsaftale

  • Fx. Jeg ønsker at høre mere om en serviceaftale

Flemming Larsen

Egedal Anlæg- & Ejendomsservice

”Jeg arbejder sammen med firmaet på flere store ejendomme, og kan kun give de bedste anbefalinger. Det er altid ordentlige forklaringer og målrettede løsningsforslag på komplekse problemer som man somme tider står overfor. Med kundens økonomi i mente, så man altid for mest "værdi for pengene”.

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Tag & Facade - Birkerød
Entreprise og Salg & Marketing - Birkerød
Følg os
Autoriseret Installatør
Eliteleverandør
Erhvervspris 2020 - Rudersdal Kommune - Poul Sejr Nielsen
VE-certificering
×
Menu
Ring