Ventilationsanlæg

Vi mener, at et ordentligt indeklima og et ordentligt arbejdsmiljø afhænger af et godt og vedligeholdt ventilationsanlæg.

Stor erfaring i ventilationsanlæg

Med over 60 år i branchen ved vores erfarne medarbejdere, hvordan komplicerede ventilationsanlæg skal bygges op. De har evnen til at tænke nyt, effektivt, langsigtet og bæredygtigt, og det giver dig muligheden for at få kompetent sparring inden for eksempelvis:

  • Optimering af driftsøkonomi i forhold til anlæggets ydeevne
  • Attraktiv service og vedligeholdelsesaftaler
  • En uhindret produktion under installation

Vi udfører alle former for komfortventilationsanlæg til boliger, kontorer og andet erhverv.

  • Indregulering
  • Projektering
  • Montage
  • Service og vedligehold
  • Fejlfinding

Ventilationsservice

Et ventilationsanlæg kræver service og kontrol regelmæssigt, ellers kan det blive dyrt i drift. Vi tager os af ventilationsanlæg i alle bygninger. Oftest kan ventilationen forbedres med få midler og samtidig spare energi. Poul Sejr Nielsen tager sig af det hele, så du kan føle dig helt tryg. Vi holder øje med alle dine anlæg, og vi har styr på, hvilken vedligeholdelse der er brug for og hvornår.

Akut døgnvagt 24/7

Med Poul Sejr Nielsen er din tryghed garanteret. Vi er kendt for vores høje serviceniveau - også efter at jeres ventilationsanlæg er installeret. Skulle jeres ventilationsanlæg svigte, er vi klar til at rykke ud. Står du over for et akut problem, har vi døgnvagt 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året.

Vi tænker i grønne, holdbare løsninger

Rådgivning i og levering af bæredygtige, grønne løsninger er en del af vores kerneværdi, og det betyder, at vi altid tænker langsigtet, når vi projekterer og udfører ventilationsanlæg. Poul Sejr Nielsen har som et erklæret mål at være førende inden for den grønne omstilling – og det kræver, at vi hver dag forsøger at levere bedre, bæredygtig og mere effektiv opgaveløsning. Det er til gavn for vores kunder, de løsninger, vi leverer, og den fremtid, vi bidrager til at sikre.

Når du vælger et ventilationsanlæg hos os, er du sikret de bedste og nyeste grønne løsninger. Vi forsøger konstant at blive dygtigere, og vi finder hele tiden på bedre og mere effektive måde at låse opgaverne på.

Effektiv industriventilation

Der er skrappe krav til ventilation og udluftning i industrien. Støv, damp, varme og fugt skal ledes væk fra produktionen og ikke mindst medarbejderne. 

En effektiv ventilation i industrien gavner ikke blot medarbejdernes trivsel og sænker sygefraværet. Industriventilation kan også have en positiv påvirkning på produktiviteten og skåne produkter og maskiner. 

Kombiner industriventilation med komfortventilation

Hos Poul Sejr Nielsen har vi god erfaring med at kombinere industriventilationen med komfortventilationen, da der også sørges for indeklimaet på arbejdspladsen.

Et indeklima, hvor temperaturen er den rette og fugtigheden er tilpas, er vigtigt for dine medarbejders trivsel. 

Hos Poul Sejr Nielsen har vi stor og bred erfaring med alle former for industriventilation. Vi er med i hele processen, fra projektering til etablering af en ventilationsløsning, der passer til netop jer.

 

 

Kontakt os for at høre, hvad vi kan gøre for dig

  • Fx. Jeg ønsker at høre mere om Poul Sejr Nielsens ventilationsløsninger

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Ring