Helsingør forsyning

Poul Sejr Nielsen vinder VVS-rammeaftalen for Forsyning Helsingør

For Forsyning Helsingør skal vi skifte fjernvarmeunits hos deres kunder, såvel private som erhverv. Det gælder både kunder, der skifter fra olie- eller gasfyr til fjernvarme samt ældre fjernvarmeunits, vi skifter til nye og energibesparende.

Forsyning Helsingør arbejder i øjeblikket på at levere miljøvenlig fjernvarme til kommunens 14.000 husstande samt skoler, institutioner og erhverv i Helsingør Kommune. For at passe på miljøet leverer Forsyning Helsingør fjernvarme med mindst mulig CO2 udledning. Det gør de ved at producere fjernvarme af forskellige energikilder:

  • Gas- og affaldsbaseret kraftvarme
  • Naturgas
  • Flis

I øjeblikket forsynes Helsingør, Snekkersten, Gurre, Tikøb samt en del af Kvistgård og Espergærde.

Vi har erklæret mål i Poul Sejr Nielsen, at vi skal være førende inden for den grønne omstilling. Med mere end 60 års erfaring ved vi, hvad vi taler om, når det handler om miljø og vedvarende energi. Vi er derfor utrolig glade for at få muligheden for at hjælpe Forsyning Helsingør med at levere grøn fjernvarme.

Vi varetager alle typer opgaver inden for fjernvarme

Hos Poul Sejr Nielsen har vi stor erfaring med fjernvarme- og VVS-rammeaftaler. Vi har bl.a. et tæt samarbejde med Fredensborg, Rudersdal, og Hillerød kommune.

Som Nordsjællands største teknikhus varetager vi alle typer opgaver inden for fjernvarme. Fra almindelige husinstallationer til store teknikcentraler i boligforeninger, kontorbygninger og øvrig industri.

Læs også om vores innovative energioptimeringsprojekt i gadehavegård

Siden 2017 har vi monteret og konverteret fjernvarmeunits i rammeaftale for Høje Taastrup fjernvarme. Ligeså har vi vundet rammeaftalen ifm. udskiftning og montering af fjernvarmeunits for Næstved Fjernvarme.

Vi glæder os til at starte samarbejdet op med Forsyning Helsingør!

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Vagttelefon
Ring