Vi tager fat på sidste del af renoveringen i Solbjerg Have

Solbjerg Have er et bevaringsværdigt byggeri, som ligger på en sidevej til Finsensvej.

I 2018 blev det besluttet, at byggeriets tre boligblokke skulle renoveres.  Byggeriet består af i alt 407 lejemål, her i blandt daginstitutioner og beskyttede boliger.

Projektet indebærer en renovering af de eksisterende tage, vinduer, tagterrasser og nedløb, hvormed facaderne på de enkelte bygninger også skal renoveres. Hertil skal der foretages en indvendig renovering af alle de tekniske installationer, som skal skabe forbedret boliger, der kan holde mange år ude i fremtiden. Boligerne bliver fremadrettet velisolerede, og sunde for beboerne at bo i.

Vi har renoveret siden 2018 – og vi fortsætter lidt endnu

Siden 2018 har vi renoveret de eksisterende vand- og afløbsinstallationerne på badeværelserne i de enkelte boliger. Herunder har vi stået for udskiftningen af diverse sanitet i både de eksisterende boliger og de nyetablerede ældreboliger. Som et led i renoveringen har vi monteret nye decentrale ventilationsanlæg i hver bolig.

Hos Poul Sejr Nielsen glæder vi os til at tage fat på den sidste del af renoveringen i Solbjerg Have. Vi forventer, at alle boliger er færdigrenoveret og moderniseret i 2020.

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Vagttelefon
Ring