Ny teknikentreprise

Poul Sejr Nielsen har, i forbindelse med opførsel af bygning Q7, fået tildelt teknikentreprisen bestående af EL og VVS.

Tekniske discipliner

Afløb & sanitet

Brugsvand

Demineraliseret rørinstallation

Varmeanlæg

Trykluft

Køl- og varmegenvinding

Centralsugs installation

Ventilation

Procesgasinstallation

Elinstallationer

CTS

ABDL-anlæg

Adgangskontrol

Datanetværk

Produktionsvarsling

Om Haldor Topsøe

Haldor Topsøe A/S er et af de førende firmaer i verden inden for heterogen katalyse, omkring 50 procent af verdens kunstgødning fremstilles ved hjælp af teknologi fra virksomheden, der blev grundlagt i 1940 af dr. Haldor Topsøe. 

Virksomheden har i dag ca. 2300 ansatte verden over, heraf ca. 1700 i Danmark. Haldor Topsøe A/S har sit hovedkvarter i Ravnholm ved Kongens Lyngby, selve produktionen foregår i Frederikssund og i Houston, Texas. Herudover har firmaet også flere kontorer i Eurasien, Sydøstasien, Mellemøsten samt i Nord- og Sydamerika.

Stærkt tværfagligt
samarbejde

Hos Poul Sejr Nielsen har vi stor erfaring i at håndtere det tværfaglige samarbejde. Vi er kollegaer på tværs af fagområder. Vores størrelse gør at vi kender hinanden og hinandens kompetencer.  Vi kan håndtere samarbejdet, fordi vi kender hinanden – og taler med hinanden. Vi er ikke større end, at alle faggrupper taler sammen, og det er netop dét, som sikrer vores kunder sparet tid, færre processer og bedre økonomi.

Tværfagligt samarbejde - Poul Sejr Nielsen
Totalløsninger - Poul Sejr Nielsen


Totalløsninger fra
Poul Sejr Nielsen

Vi ved, at de bedste resultater kommer af et godt projektforløb. Derfor arbejder vi nøje med planlægning af forløbet. Vi udarbejder individuelle projektforløb, så vi sikrer, at vi altid matcher netop dit projekt, og vi håndterer det tværfaglige samarbejde og koordineringen in-house til gavn for dig.

Med en totalløsning hos Poul Sejr Nielsen sikrer vi dig, at projektet overholder tidsplanen, at du får et højt informationsniveau samt økonomiske fordele, når vi

håndterer hele projektet. For at kunne garantere dig den bedste økonomiske, driftssikre og mest bæredygtige energiløsning bliver vores medarbejdere løbende efteruddannet, så vi matcher udviklingen og dine behov.

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Vagttelefon
Ring