Varmepumper Poul Sejr Nielsen

Poul Sejr Nielsen sikrer energibesparelser for Nivå Havn

Poul Sejr Nielsen energioptimerer Nivå Havn i Fredensborg Kommune. Vi har fået til opgave at udskifte Nivå Havns eksisterende varmepumpeanlæg, så det bedst muligt udnytter den strøm, som anlægget kører på. Lars Kjellberg serviceleder hos Poul Sejr Nielsen, forklarer:

”På Nivå havn har det vist sig, at man har haft en ældre varmepumpe, som har været brudt ned. De havde en eksisterende luft-til-vand varmepumpe, hvor der løb centralvarmevand mellem inde og ude delen. Det gjorde, at det kunne frostsprænge, hvis der opstod driftstop i kolde perioder. Hos Poul Sejr Nielsen har vi derfor monteret en ny luft-til-vand varmepumpe (splitunit), hvormed der er kølemiddel mellem ude- og inde-delen. Hvis der kommer driftstop, så vil varmepumpe aldrig fryse udvendigt, fordi vandet er erstattet af kølemiddel”.

Installeringen af den nye varmepumpe udspringer af Fredensborg Kommunes ønske om at hjælpe borgere og virksomheder med at spare energi ved at energirenovere. Hos Poul Sejr Nielsen er vi stolte af at kunne være med til at hjælpe Fredensborg Kommune med at nå målet om at reducere deres CO2-udlejning.

Økonomisk og pladsbesparende installation

Med den nye varmepumpe opnår Nivå Havn en økonomisk og pladsbesparende installation, med en ny udendørs- og en indendørsenhed. Den nye varmepumpe ligner en almindelig luft-til-vand-varmepumpe, hvor energien i udeluften udnyttes og sendes rundt i ejendommens centralvarmeanlæg. Den nye split luft-til-vand varmepumpe leverer op til fem gange så meget energi til boligen, som den selv forbruger i strøm.

Hos Poul Sejr Nielsen har vi som erklæret mål, at vi skal være førende inden for den grønne omstilling. Vi har en ambition om, at vi altid skal kunne rådgive og tilbyde vores kunder de bedste grønne løsninger. Etableringen af en ny varmepumpe på Nivå havn er med til at åbne vejen for flere mulige varmepumpeløsninger i Fredensborg Kommune og i de resterende kommuner på Sjælland. Den nye varmepumpeløsning er et eksempel på, hvordan vi kan skabe miljørigtig varme i både store og små ejendomme. Den grønne og populære energikilde kan spare vores kunder for flere ton CO2 årligt – og kan give god driftssikkerhed og store besparelser på varmeregningen.

Vi kan også hjælpe jer inden for vores kompetenceområder:

Teknisk Ejendomsdrift

Teknisk Ejendomsdrift

Vi sikrer, at alle systemer i din bygning er optimeret og fungerer sammen.

VVS

VVS

Vi kan hjælpe med alle typer af VVS-installationer

Elektriker

Elektriker

Vi løser alle typer af opgaver inden for EL

Blikkenslager

Blikkenslager

Vi løser alle opgaver fra et helt nyt tag til tagrender, nedløb, beklædning af kviste og facader samt reparation og udskiftning deslige.

Energioptimering

Energioptimering

vi kan hjælpe med energioptimering i din bolig eller ejendom til gavn for miljøet og din økonomi

Fjernvarme

Fjernvarme

Vi udfører alle former for fjernevarmeinstallationer

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Vagttelefon
Ring