Se vores serviceaftaler

Basis

1.995 kr.

Pr. år

 • Årligt eftersyn af varmepumpe/fjernvarmeunit
 • Gratis telefonvejledning hos vores teknikere, hvis der opstår problemer med varmepumpen/fjernvarmeunitten
 •  


Standard

2.495 kr.

Pr. år

 • Årligt lovpligtigt eftersyn af varmepumpen/fjernvarmeunit
 • Gratis telefonvejledning hos vores teknikere, hvis der opstår problemer med varmepumpen/fjernvarmeunit
 • Årligt serviceeftersyn af varmeanlægget
 •  
Premium

3.395 kr.

Pr. år

 • Årligt lovpligtigt eftersyn af varmepumpen/fjernvarmeunit
 • Gratis telefonvejledning hos vores teknikere, hvis der opstår problemer med varmepumpen/fjernvarmeunit
 • Årligt serviceeftersyn af varmeanlægget
 • Intet vagtudkaldsgebyr

Service af varmepumpe

En serviceaftale hos Poul Sejr Nielsen omfatter det årlige lovpligtige eftersyn af din varmepumpe. Eftersynet sikrer, at din varmepumpe fungerer, som den skal, ligesom den vedligeholdes, så nedbrud og dyre reparationer forebygges.

Det er lovpligtigt hvert år at få efterset sin varmepumpe – uanset om du har en luft-til-vand-varmepumpe eller en jordvarmepumpe. Eftersynet skal udføres, fordi varmepumper indeholder kølemiddel, som er en gasart.

Med en serviceaftale hos Poul Sejr Nielsen efterses din varmepumpe årligt. Med eftersynet vedligeholdes din varmepumpe, så der skabes de bedste forudsætninger for, at din varmepumpe kan holde i mange år frem. Herudover sikres det, at du får den bedst mulige varmeøkonomi.

Er uheldet ude, og der opstår problemer med din varmepumpe, er du med en serviceaftale hos os desuden sikret gratis telefonvejledning med vores teknikere, så du nemt og hurtigt kan få hjælp til, hvordan problemet afhjælpes.

Se vores servicepakker nedenfor eller læs mere om vores tilvalg til servicepakken her.

Service af fjernvarmeunit

Med en serviceaftale fra Poul Sejr Nielsen bliver din fjernvarmeunit inspiceret hvert år. Vi gennemgår systemet for at sikre, at det yder sit bedste, hvilket bidrager til både at forlænge units levetid og at sikre en økonomisk fordelagtig drift for dig.

Hvis du skulle opleve problemer med din fjernvarmeunit, inkluderer din serviceaftale med os også gratis telefonisk support fra vores dygtige teknikere. Dette sikrer, at du hurtigt kan modtage vejledning og løsninger, så dit system igen fungerer som det skal.

For at se vores udvalg af servicepakker eller for at lære mere om tilvalgsmuligheder til din pakke, besøg gerne vores hjemmeside.

Tilvalg til serviceaftale


Ventilationsanlæg

Læs mere

Blødgøringsanlæg

Læs mere

Kogende/brusvandhane

Læs mere

Service af ventilationsanlæg

Service af dit ventilationsanlæg omfatter funktionsafprøvning og rensning af aggregatet inkl. udskiftning af filtrene. Dette sikrer, at anlægget fungerer som det skal, så du opretholder et sundt indeklima, samt at genvindingen af varmen vedligeholdes, så anlægget bruger mindst mulig energi.

Med et serviceeftersyn af dit ventilationsanlæg bliver anlæggets ventilatorer desuden rengjort, ligesom anlæggets funktioner til styring og regulering kontrolleres. Dette sikrer, at eventuelle fejl kan opdages i tide, så du undgår unødigt store reparationsudgifter.

Det anbefales, at et ventilationsanlæg kontrolleres og justeres én gang årligt. Med en serviceaftale hos Poul Sejr Nielsen serviceres dit ventilationsanlæg inkl. filterudskiftning derfor en gang om året.

Pris: 1.095 kr.

Service af blødgøringsanlæg

Service af dit blødgøringsanlæg omfatter desinficering af anlægget, kontrol af installationens hydrauliske, elektriske og mekaniske dele samt en vandanalyse med måling af kalkindholdet i jeres drikkevand.

Det anbefales, at et blødgøringsanlæg til drikkevand, med faste intervaller, serviceres og efterses af en professionel for at sikre en effektiv drift samt for at sikre den rette hygiejne. Herudover vil et serviceeftersyn af blødgøringsanlægget forebygge problemer og forlænge anlæggets levetid.

Med en serviceaftale af dit blødgøringsanlæg serviceres og desinficeres dit anlæg hvert 2. år.

Pris: 695 kr.

Service af kogende/brugsvandhane

Service af din kogende/brugsvandhane omfatter et SWOP af beholderen samt udskiftning af luftblanderen. Med et SWOP ombytter vi din beholder til en nyrenoveret beholder, som er serviceret og klargjort til brug. Det betyder, at du slipper for at skulle undvære din beholder, når denne skal serviceres.

Der er primært to årsager til, at din kogende/brugsvandhane har brug for service; ophobning af kalk og udskiftning af HiTAC-filteret. Det hårde vand, vi har i Danmark, forårsager at beholderen og luftblanderen i armaturet kalker til. Det er derfor nødvendigt at udskifte luftblanderen og beholderen, for at undgå en nedsat vandmængde. Herudover skal HiTAC-filteret, som er det aktive filter, der renser vandet, udskiftes.

Hvor ofte, der bør ydes service på din beholder, afhænger af hvor meget du bruger den. Ved et normalt forbrug anbefales det, at din kogende/brugsvandhane serviceres i et interval på 2-5 år.

Med en serviceaftale hos Poul Sejr Nielsen serviceres din kogende/brugsvandhane beholder inkl. udskiftning af luftblanderen hvert 3. år.

Pris: 660 kr.

Giv os et kald

Bjarne Nilsson - Serviceleder - Poul Sejr Nielsen
Bjarne Nilsson
Serviceleder

Bestil din serviceaftale

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Vagttelefon
Ring