VVS Service vokser - Poul Sejr Nielsen

VVS Service vokser
velkommen til Nanette og Johnnie!

Hos Poul Sejr Nielsen har vi den seneste tid oplevet øget travlhed i VVS Service, og vi har derfor styrket afdelingen med to nye, kompetente medarbejdere. Byd velkommen til Nanette, der er ny servicekoordinator, og Johnnie, der er ny serviceleder i afdelingen!

Nanette Ryom - Servicekoordinator - Poul Sejr Nielsen

Erfaren og hjælpsom servicekoordinator

Som servicekoordinator skal Nanette varetage kundehenvendelser samt booking af vores VVS-montører til kunderne. Når du ringer ind for at bestille en VVS-montør, kan det derfor være Nanette, du får fat i, og hende som sender en montør afsted til dig.

Nanette har stor erfaring som servicekoordinator i VVS-branchen. Inden Nanette blev en del af Poul Sejr Nielsen, varetog hun samme stilling hos et mindre VVS-firma, ligesom hun, i sin tid, er uddannet hos en VVS-grossist. Det er derfor med stor glæde, at vi nu kan byde Nanette velkommen her hos os.

Hos Poul Sejr Nielsen ser Nanette frem til at blive en del af teamet og at kunne bruge sin hjælpsomhed, empati og stærke servicegen til at gøre en forskel for vores kunder. Om sin start siger Nanette:

”Jeg har glædet mig meget til at starte hos Poul Sejr Nielsen. Det er en professionel virksomhed med struktur og styr på tingene – og så tiltaler det mig meget, at der er lagt et godt program for lærlinge.”

Serviceleder med faglig stolthed

Johnnie er ansat som serviceleder og kommer primært til at varetage vores kommunale rammeaftaler. Før han kom til Poul Sejr Nielsen, sad Johnnie som afdelingsleder i en mindre VVS-virksomhed, ligesom han tidligere har været rådgiver, serviceleder og selvstændig i branchen. Han har derfor stor erfaring med at håndtere den daglige administration og ledelse af medarbejdere.

Stor faglig stolthed og et stærkt servicegen er egenskaber, der beskriver Johnnie rigtig godt. Med sin start hos Poul Sejr Nielsen ser Johnnie derfor frem til at blive en del af en virksomhed med vægt på det faglige, ligesom han glæder sig til at lære både sine kollegaer og kunder godt at kende. Om sin drivkraft siger Johnnie:

”Jeg motiveres af tilfredse kunder. Det driver mig at følge hele udviklingen af de forskellige projekter – lige fra den første kontakt med kunden til afleveringen af det færdige og veludførte arbejde.”

Johnnie Hansen - Poul Sejr Nielsen

Vi er utroligt glade for at kunne byde både Nanette og Johnnie velkommen hos Poul Sejr Nielsen – vi ser frem til et godt samarbejde!

Seneste nyheder

Stort skridt mod et lysere og grønnere København!
Nyheder

Stort skridt mod et lysere og grønnere København!

Stort skridt mod et lysere og grønnere København Hos Poul Sejr Nielsen er vi beærede over at være en del af Københavns Kommunes ambitiøse belysningsprojekt, hvor vi bidrager til at...
Read More
Fra lærling til rollemodel
Nyheder

Fra lærling til rollemodel

Fra lærling til rollemodel  I går var vi til fernisering på Kongens Nytorv, hvor Rasmus pryder én af de 16 standere, der er opstillet rundt om den smukke plads.  I...
Read More
Poul Sejr Nielsen vinder kæmpe fjernvarmeaftale
Nyheder

Poul Sejr Nielsen vinder kæmpe fjernvarmeaftale

Poul Sejr Nielsen har vundet en kæmpe fjernvarmeaftale i Danmarks største og mest ambitiøse fjernvarmeprojekt! M.J. ERIKSSON A/S og Poul Sejr Nielsen har indgået et samarbejde omhandlende fjernvarmekonverteringer for Vestforbrændingen....
Read More
Grønnere kørsel hos Poul Sejr Nielsen
Nyheder

Grønnere kørsel hos Poul Sejr Nielsen

Grønnere kørsel hos Poul Sejr Nielsen Hos Poul Sejr Nielsen arbejder vi hver dag på at forbedre vores miljøpåvirkning, og vi tager hele tiden nye skridt mod en mere bæredygtig...
Read More

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Vagttelefon
Ring