VVS Service vokser - Poul Sejr Nielsen

VVS Service vokser
velkommen til Nanette og Johnnie!

Hos Poul Sejr Nielsen har vi den seneste tid oplevet øget travlhed i VVS Service, og vi har derfor styrket afdelingen med to nye, kompetente medarbejdere. Byd velkommen til Nanette, der er ny servicekoordinator, og Johnnie, der er ny serviceleder i afdelingen!

Nanette Ryom - Servicekoordinator - Poul Sejr Nielsen

Erfaren og hjælpsom servicekoordinator

Som servicekoordinator skal Nanette varetage kundehenvendelser samt booking af vores VVS-montører til kunderne. Når du ringer ind for at bestille en VVS-montør, kan det derfor være Nanette, du får fat i, og hende som sender en montør afsted til dig.

Nanette har stor erfaring som servicekoordinator i VVS-branchen. Inden Nanette blev en del af Poul Sejr Nielsen, varetog hun samme stilling hos et mindre VVS-firma, ligesom hun, i sin tid, er uddannet hos en VVS-grossist. Det er derfor med stor glæde, at vi nu kan byde Nanette velkommen her hos os.

Hos Poul Sejr Nielsen ser Nanette frem til at blive en del af teamet og at kunne bruge sin hjælpsomhed, empati og stærke servicegen til at gøre en forskel for vores kunder. Om sin start siger Nanette:

”Jeg har glædet mig meget til at starte hos Poul Sejr Nielsen. Det er en professionel virksomhed med struktur og styr på tingene – og så tiltaler det mig meget, at der er lagt et godt program for lærlinge.”

Serviceleder med faglig stolthed

Johnnie er ansat som serviceleder og kommer primært til at varetage vores kommunale rammeaftaler. Før han kom til Poul Sejr Nielsen, sad Johnnie som afdelingsleder i en mindre VVS-virksomhed, ligesom han tidligere har været rådgiver, serviceleder og selvstændig i branchen. Han har derfor stor erfaring med at håndtere den daglige administration og ledelse af medarbejdere.

Stor faglig stolthed og et stærkt servicegen er egenskaber, der beskriver Johnnie rigtig godt. Med sin start hos Poul Sejr Nielsen ser Johnnie derfor frem til at blive en del af en virksomhed med vægt på det faglige, ligesom han glæder sig til at lære både sine kollegaer og kunder godt at kende. Om sin drivkraft siger Johnnie:

”Jeg motiveres af tilfredse kunder. Det driver mig at følge hele udviklingen af de forskellige projekter – lige fra den første kontakt med kunden til afleveringen af det færdige og veludførte arbejde.”

Johnnie Hansen - Poul Sejr Nielsen

Vi er utroligt glade for at kunne byde både Nanette og Johnnie velkommen hos Poul Sejr Nielsen – vi ser frem til et godt samarbejde!

Seneste nyheder

Varmt velkommen til Henrik
Nyheder

Varmt velkommen til Henrik

Hos Poul Sejr Nielsen glæder vi os over at byde velkommen til Henrik Bryde Nielsen, der er Afdelingsleder for vores nye EL-afdeling i Næstved.
Read More
Fuld gang i PSN-akademiet
Nyheder

Fuld gang i PSN-akademiet

Der er fuld gang i vores interne uddannelsesakademi, PSN-akademiet, der består af vores lærlingeakademi, læresvendeuddannelse, mentorordning samt efteruddannelse og certificeringer.
Read More
Vi er på vej til Egedal og Frederikssund
Nyheder

Vi er på vej til Egedal og Frederikssund

Poul Sejr Nielsen har vundet rammeaftalen med Egedal Fjernvarme og E.ON Danmark omhandlende levering og montering af fjernvarmeunits i Egedal og Frederikssund Kommune
Read More
Solceller til Solhusene
Nyheder

Solceller til Solhusene

I forbindelse med udførelsen af en ny helhedsplan i Albertslund Boligselskabs almene boligafdeling, Solhusene, varetager Poul Sejr Nielsen de tekniske energiinstallationer.
Read More

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Ring