Fra lærling til rollemodel

 I går var vi til fernisering på Kongens Nytorv, hvor Rasmus pryder én af de 16 standere, der er opstillet rundt om den smukke plads. 

I dag markerer vi en milepæl med udgivelsen af bogen "Faglært", som afslutningen på et spændende år for vores dygtige blikkenslagerlærling, Rasmus. Udvalgt blandt over 200 ansøgere, har Rasmus været en del af et fantastisk projekt, hvor han har deltaget i interviews, fotoshoots og videooptagelser.

I går var vi til fernisering på Kongens Nytorv, hvor Rasmus pryder én af de 16 standere, der er opstillet rundt om den smukke plads. Det er en ære at se vores talentfulde lærling blive anerkendt på denne måde.

Bogen "Faglært" dykker ned i de personlige fortællinger fra lærlinge som Rasmus. Som Morten Emborg, direktør på TEC, siger: “Lige nu kredser mange vigtige samtaler om, hvordan vi får flere til at vælge en faglært vej. Men alt for sjældent hører vi personlige beretninger fra de håndværkere, som er i støbeskeen. Dem, som er i gang med de uddannelser, som vi håber, mange flere vil tage. De her lærlinge er nogle af de vigtigste rollemodeller og stærkeste faglige ambassadører, vi har. Det er dem, som kan kickstarte nye typer af samtaler om arbejde og uddannelse. Og det er præcis dét, vi gerne vil med FAGLÆRT.”

Vi er utroligt stolte af Rasmus og hans bidrag til at fremme de faglærte uddannelser. Hans historie er en inspiration, og vi håber, den vil motivere mange flere til at vælge en faglært karrierevej.

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Vagttelefon
Ring