VVS Service vokser - Poul Sejr Nielsen

VVS Service vokser
velkommen til Keld og Tommy!

Hos Poul Sejr Nielsen har vi i den seneste tid oplevet øget travlhed i VVS Service. Vi har derfor styrket serviceforretningen med to nye serviceledere. Byd velkommen til Keld Kastrup og Tommy Søgaard!

Keld Kastrup - Serviceleder - Poul Sejr Nielsen

Dedikeret serviceleder med stor erfaring

Som serviceleder skal Keld hjælpe med håndteringen af vores serviceopgaver for privatkunder og boligselskaber. Her kommer Keld bl.a. til at varetage tilbudsgivning, planlægning, bemanding og materialeindkøb.

Keld har stor erfaring i VVS-branchen, hvor han har haft sin gang, siden han i 1982 blev udlært VVS-montør. Før Keld kom til Poul Sejr Nielsen, var han overmontør i et andet VVS-firma, og inden da var Keld i 11 år selvstændig med eget blikkenslagerfirma. Om sin start hos Poul Sejr Nielsen siger Keld: ”Jeg glæder mig til at komme i gang, til at lære nye mennesker at kende og til at få nogle kollegaer, som jeg kan spare med.”

Struktureret, dedikeret og troværdig er ord, der beskriver Keld rigtig godt. For Keld er det vigtigt, at der er struktur og styr på tingene, og at vi yder et godt stykke fagligt arbejde. Om sin drivkraft siger Keld: ”Det motiverer mig at arbejde med mennesker – både kunder og kollegaer: At se projekterne lykkes, kunderne blive tilfredse, og mine kollegaer have det godt, er det der motiverer mig mest. Det skal være sjovt at gå på arbejde!”

Når ikke Keld er at finde på kontoret, nyder han at bruge tid med sin familie og på gåture med sin hund. Herudover er Keld om sommeren ofte at finde på fodboldbanen i den lokale fodboldklub, mens han om vinteren ofte kan findes på badmintonbanen.

Erfaren, hjælpsom og glad serviceleder

Tommy er ansat som serviceleder med ansvar for vores rammeaftaler med Hillerød og Fredensborg Kommune. Her kommer han bl.a. til at varetage bemanding og koordinering af montørerne samt kalkulation og styring af tilbudssager.

Tommy er født ind i VVS-verdenen og har været i branchen altid. Her har han bl.a. arbejdet som udførende montør, overmontør og serviceleder, ligesom han i seks år har været selvstændig i et partnerskab med eget VVS-firma. Nu ser Tommy dog frem til at få nogle flere kollegaer og til at have ansvaret for rammeaftalerne: ”Jeg glæder mig til at få afsluttet de igangværende sager og til at følge mine egne sager fra start til slut – og så glæder jeg mig til, at se opgaverne lykkes og kunderne blive tilfredse med det, vi har udført.”

Hjælpsom, fleksibel og positiv er ord, der beskriver Tommy rigtig godt. Tommy er god til at snakke med alle typer mennesker, ligesom han er god til at koordinere arbejdet og få puslespillet til at gå op. Om sin drivkraft siger Tommy: ”Jeg motiveres af gode kollegaer og spændende opgaver – og så kan jeg godt li’, at der er travlt.”

I sin fritid nyder Tommy at bruge tid med sin kone og deres to børn. Herudover bruger Tommy en del tid på familiens sommerhus, ligesom han spiller veteranfodbold.

Tommy Søgaard - Serviceleder - Poul Sejr Nielsen

Vi er utroligt glade for at kunne byde både Keld og Tommy velkommen hos Poul Sejr Nielsen – vi ser frem til et godt samarbejde!

Seneste nyheder

Varmt velkommen til Henrik
Nyheder

Varmt velkommen til Henrik

Hos Poul Sejr Nielsen glæder vi os over at byde velkommen til Henrik Bryde Nielsen, der er Afdelingsleder for vores nye EL-afdeling i Næstved.
Read More
Fuld gang i PSN-akademiet
Nyheder

Fuld gang i PSN-akademiet

Der er fuld gang i vores interne uddannelsesakademi, PSN-akademiet, der består af vores lærlingeakademi, læresvendeuddannelse, mentorordning samt efteruddannelse og certificeringer.
Read More
Vi er på vej til Egedal og Frederikssund
Nyheder

Vi er på vej til Egedal og Frederikssund

Poul Sejr Nielsen har vundet rammeaftalen med Egedal Fjernvarme og E.ON Danmark omhandlende levering og montering af fjernvarmeunits i Egedal og Frederikssund Kommune
Read More
Solceller til Solhusene
Nyheder

Solceller til Solhusene

I forbindelse med udførelsen af en ny helhedsplan i Albertslund Boligselskabs almene boligafdeling, Solhusene, varetager Poul Sejr Nielsen de tekniske energiinstallationer.
Read More

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Ring