VVS Service vokser - Poul Sejr Nielsen

VVS Service vokser
velkommen til Keld og Tommy!

Hos Poul Sejr Nielsen har vi i den seneste tid oplevet øget travlhed i VVS Service. Vi har derfor styrket serviceforretningen med to nye serviceledere. Byd velkommen til Keld Kastrup og Tommy Søgaard!

Keld Kastrup - Serviceleder - Poul Sejr Nielsen

Dedikeret serviceleder med stor erfaring

Som serviceleder skal Keld hjælpe med håndteringen af vores serviceopgaver for privatkunder og boligselskaber. Her kommer Keld bl.a. til at varetage tilbudsgivning, planlægning, bemanding og materialeindkøb.

Keld har stor erfaring i VVS-branchen, hvor han har haft sin gang, siden han i 1982 blev udlært VVS-montør. Før Keld kom til Poul Sejr Nielsen, var han overmontør i et andet VVS-firma, og inden da var Keld i 11 år selvstændig med eget blikkenslagerfirma. Om sin start hos Poul Sejr Nielsen siger Keld: ”Jeg glæder mig til at komme i gang, til at lære nye mennesker at kende og til at få nogle kollegaer, som jeg kan spare med.”

Struktureret, dedikeret og troværdig er ord, der beskriver Keld rigtig godt. For Keld er det vigtigt, at der er struktur og styr på tingene, og at vi yder et godt stykke fagligt arbejde. Om sin drivkraft siger Keld: ”Det motiverer mig at arbejde med mennesker – både kunder og kollegaer: At se projekterne lykkes, kunderne blive tilfredse, og mine kollegaer have det godt, er det der motiverer mig mest. Det skal være sjovt at gå på arbejde!”

Når ikke Keld er at finde på kontoret, nyder han at bruge tid med sin familie og på gåture med sin hund. Herudover er Keld om sommeren ofte at finde på fodboldbanen i den lokale fodboldklub, mens han om vinteren ofte kan findes på badmintonbanen.

Erfaren, hjælpsom og glad serviceleder

Tommy er ansat som serviceleder med ansvar for vores rammeaftaler med Hillerød og Fredensborg Kommune. Her kommer han bl.a. til at varetage bemanding og koordinering af montørerne samt kalkulation og styring af tilbudssager.

Tommy er født ind i VVS-verdenen og har været i branchen altid. Her har han bl.a. arbejdet som udførende montør, overmontør og serviceleder, ligesom han i seks år har været selvstændig i et partnerskab med eget VVS-firma. Nu ser Tommy dog frem til at få nogle flere kollegaer og til at have ansvaret for rammeaftalerne: ”Jeg glæder mig til at få afsluttet de igangværende sager og til at følge mine egne sager fra start til slut – og så glæder jeg mig til, at se opgaverne lykkes og kunderne blive tilfredse med det, vi har udført.”

Hjælpsom, fleksibel og positiv er ord, der beskriver Tommy rigtig godt. Tommy er god til at snakke med alle typer mennesker, ligesom han er god til at koordinere arbejdet og få puslespillet til at gå op. Om sin drivkraft siger Tommy: ”Jeg motiveres af gode kollegaer og spændende opgaver – og så kan jeg godt li’, at der er travlt.”

I sin fritid nyder Tommy at bruge tid med sin kone og deres to børn. Herudover bruger Tommy en del tid på familiens sommerhus, ligesom han spiller veteranfodbold.

Tommy Søgaard - Serviceleder - Poul Sejr Nielsen

Vi er utroligt glade for at kunne byde både Keld og Tommy velkommen hos Poul Sejr Nielsen – vi ser frem til et godt samarbejde!

Seneste nyheder

Stort skridt mod et lysere og grønnere København!
Nyheder

Stort skridt mod et lysere og grønnere København!

Stort skridt mod et lysere og grønnere København Hos Poul Sejr Nielsen er vi beærede over at være en del af Københavns Kommunes ambitiøse belysningsprojekt, hvor vi bidrager til at...
Read More
Fra lærling til rollemodel
Nyheder

Fra lærling til rollemodel

Fra lærling til rollemodel  I går var vi til fernisering på Kongens Nytorv, hvor Rasmus pryder én af de 16 standere, der er opstillet rundt om den smukke plads.  I...
Read More
Poul Sejr Nielsen vinder kæmpe fjernvarmeaftale
Nyheder

Poul Sejr Nielsen vinder kæmpe fjernvarmeaftale

Poul Sejr Nielsen har vundet en kæmpe fjernvarmeaftale i Danmarks største og mest ambitiøse fjernvarmeprojekt! M.J. ERIKSSON A/S og Poul Sejr Nielsen har indgået et samarbejde omhandlende fjernvarmekonverteringer for Vestforbrændingen....
Read More
Grønnere kørsel hos Poul Sejr Nielsen
Nyheder

Grønnere kørsel hos Poul Sejr Nielsen

Grønnere kørsel hos Poul Sejr Nielsen Hos Poul Sejr Nielsen arbejder vi hver dag på at forbedre vores miljøpåvirkning, og vi tager hele tiden nye skridt mod en mere bæredygtig...
Read More

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Vagttelefon
Ring