Thomas og Michale - Entreprise - Poul Sejr Nielsen

Vi styrker entreprise – Velkommen til Thomas og Michael!

Hos Poul Sejr Nielsen har vi den seneste tid oplevet øget travlhed, og vi har derfor styrket vores entreprise med to nye, kompetente medarbejdere. Byd velkommen til Thomas, der er ny projektleder for ventilation, og Michael, der er ny intern projektassistent.

Projektleder ventilation - Thomas Nilsson

Projektleder med stor erfaring

Som projektleder for ventilation har Thomas til opgave at køre vores ventilationsprojekter i entreprisen og herunder bl.a. varetage bemandingen og økonomistyringen på sagerne. Før han kom til Poul Sejr Nielsen, sad Thomas i en lignende stilling hos et andet ventilationsfirma, ligesom han tidligere har været både montør, beregner og projektleder i branchen. Thomas er født ind i ventilationsbranchen og har således en stor indsigt og erfaring, som han bl.a. kan bruge i planlægningen og koordineringen af vores ventilationsentrepriser.

Faglig stolthed, gensidig respekt og ordentlighed er egenskaber, som Thomas besidder og tillægger stor værdi. Om sin drivkraft siger Thomas: ”Jeg drives af byggeprocessen fra start til slut – uanset om projektet omhandler renovering eller nybyg, synes jeg, det er enormt spændende at følge projektet, fra kontrakten underskrives, til vi afleverer det færdige projekt. Jeg holder meget af hverdagens udfordringer, og jeg ser frem til at kunne gøre en forskel.”

Struktureret og hjælpsom projektassistent

Som intern projektassistent kommer Michael til at assistere projektafdelingen med bl.a. bemanding og logistik på vores entrepriseprojekter. Således kommer Michael til at bidrage med et øget overblik til gavn for hele entrepriseafdelingen.

Inden Michael kom til Poul Sejr Nielsen, varetog han en stilling som receptionist og kontorassistent i hotelbranchen. Selvom entreprisebranchen altså er ny for Michael, er han fyldt med masser af gå-på-mod, og han glæder sig til at tage fat på nye, spændende udfordringer: ”Jeg har glædet mig til at starte hos Poul Sejr Nielsen og at blive en del af en anden branche. Jeg ser frem til at lære en masse nyt om entrepriser og at få mine egne ansvarsområder med både faste og ad hoc arbejdsopgaver.”

Kontorassistent - Michael Olsen - Poul Sejr Nielsen

Vi er utroligt glade for at kunne byde både Thomas og Michael velkommen hos Poul Sejr Nielsen – vi ser frem til et godt samarbejde!

Seneste nyheder

Varmt velkommen til Henrik
Nyheder

Varmt velkommen til Henrik

Hos Poul Sejr Nielsen glæder vi os over at byde velkommen til Henrik Bryde Nielsen, der er Afdelingsleder for vores nye EL-afdeling i Næstved.
Read More
Fuld gang i PSN-akademiet
Nyheder

Fuld gang i PSN-akademiet

Der er fuld gang i vores interne uddannelsesakademi, PSN-akademiet, der består af vores lærlingeakademi, læresvendeuddannelse, mentorordning samt efteruddannelse og certificeringer.
Read More
Vi er på vej til Egedal og Frederikssund
Nyheder

Vi er på vej til Egedal og Frederikssund

Poul Sejr Nielsen har vundet rammeaftalen med Egedal Fjernvarme og E.ON Danmark omhandlende levering og montering af fjernvarmeunits i Egedal og Frederikssund Kommune
Read More
Solceller til Solhusene
Nyheder

Solceller til Solhusene

I forbindelse med udførelsen af en ny helhedsplan i Albertslund Boligselskabs almene boligafdeling, Solhusene, varetager Poul Sejr Nielsen de tekniske energiinstallationer.
Read More

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Ring