Thomas og Michale - Entreprise - Poul Sejr Nielsen

Vi styrker entreprise – Velkommen til Thomas og Michael!

Hos Poul Sejr Nielsen har vi den seneste tid oplevet øget travlhed, og vi har derfor styrket vores entreprise med to nye, kompetente medarbejdere. Byd velkommen til Thomas, der er ny projektleder for ventilation, og Michael, der er ny intern projektassistent.

Projektleder ventilation - Thomas Nilsson

Projektleder med stor erfaring

Som projektleder for ventilation har Thomas til opgave at køre vores ventilationsprojekter i entreprisen og herunder bl.a. varetage bemandingen og økonomistyringen på sagerne. Før han kom til Poul Sejr Nielsen, sad Thomas i en lignende stilling hos et andet ventilationsfirma, ligesom han tidligere har været både montør, beregner og projektleder i branchen. Thomas er født ind i ventilationsbranchen og har således en stor indsigt og erfaring, som han bl.a. kan bruge i planlægningen og koordineringen af vores ventilationsentrepriser.

Faglig stolthed, gensidig respekt og ordentlighed er egenskaber, som Thomas besidder og tillægger stor værdi. Om sin drivkraft siger Thomas: ”Jeg drives af byggeprocessen fra start til slut – uanset om projektet omhandler renovering eller nybyg, synes jeg, det er enormt spændende at følge projektet, fra kontrakten underskrives, til vi afleverer det færdige projekt. Jeg holder meget af hverdagens udfordringer, og jeg ser frem til at kunne gøre en forskel.”

Struktureret og hjælpsom projektassistent

Som intern projektassistent kommer Michael til at assistere projektafdelingen med bl.a. bemanding og logistik på vores entrepriseprojekter. Således kommer Michael til at bidrage med et øget overblik til gavn for hele entrepriseafdelingen.

Inden Michael kom til Poul Sejr Nielsen, varetog han en stilling som receptionist og kontorassistent i hotelbranchen. Selvom entreprisebranchen altså er ny for Michael, er han fyldt med masser af gå-på-mod, og han glæder sig til at tage fat på nye, spændende udfordringer: ”Jeg har glædet mig til at starte hos Poul Sejr Nielsen og at blive en del af en anden branche. Jeg ser frem til at lære en masse nyt om entrepriser og at få mine egne ansvarsområder med både faste og ad hoc arbejdsopgaver.”

Kontorassistent - Michael Olsen - Poul Sejr Nielsen

Vi er utroligt glade for at kunne byde både Thomas og Michael velkommen hos Poul Sejr Nielsen – vi ser frem til et godt samarbejde!

Seneste nyheder

Solceller til Solhusene
Nyheder

Solceller til Solhusene

I forbindelse med udførelsen af en ny helhedsplan i Albertslund Boligselskabs almene boligafdeling, Solhusene, varetager Poul Sejr Nielsen de tekniske energiinstallationer.
Read More
Poul Sejr Nielsen ansætter Uddannelses- & Lærlingeansvarlig
Nyheder

Poul Sejr Nielsen ansætter Uddannelses- & Lærlingeansvarlig

Hos Poul Sejr Nielsen glæder vi os over at byde Annemette Ottesen velkommen som Uddannelses- & Lærlingeansvarlig.
Read More
Poul Sejr Nielsen er hovedentreprenør på totalrenovering af centralvarmeanlæg
Nyheder

Poul Sejr Nielsen er hovedentreprenør på totalrenovering af centralvarmeanlæg

Poul Sejr Nielsen udfører hovedentreprisen i forbindelse med totalrenoveringen af centralvarmeanlægget på Amaliegade 35, der er fredet og bevaringsværdig bygning.
Read More
Poul Sejr Nielsen har udført blikentreprisen ifm. ombygningen af et missionshus til lejligheder
Nyheder

Poul Sejr Nielsen har udført blikentreprisen ifm. ombygningen af et missionshus til lejligheder

Her har vi lagt naturskifer på tagfladerne, rekonstrueret kirketårnet og udført kobberinddækninger, -tagrender og -nedløb på den gamle bygning fra 1889.
Read More

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Tag & Facade - Birkerød
Entreprise og Salg & Marketing - Birkerød
Følg os
Autoriseret Installatør
Eliteleverandør
Erhvervspris 2020 - Rudersdal Kommune - Poul Sejr Nielsen
VE-certificering
×
Menu
Ring