Hop & Rock PSN

Vi støtter op om kommunens børn!

Som lokal virksomhed mener vi, at det er vigtigt at tage samfundsansvar. Derfor er vi glade for, at vi i år har været med til støtte op om kommunens mange børn ved at være hovedsponsor på børnekulturfestivalen Hop & Rock i Rudersdal kommune.

Med vores sponsorat støtter vi op omkring kommunens SFO- og SFK-børn og giver dem den fest, som de har fortjent. Dertil har vi et ønske om at vise håndværkerfaget til de yngste, så de får et indblik i, hvordan teknikken fungerer.

På børnekulturfestivalen var der mere end 10.000 besøgende, heraf omtrent 6.000 børn. Arrangementet var en rygende succes, hvor vi havde over 2.000 børn forbi vores stand. Børnene havde mulighed for at samle deres eget afløb, prøve kræfter med forskellige rørtangs varianter samt kigge i et stoppet afløb med en speciel See Snake samt rense afløbet med en ’VVS-gun’, hvilket vakte stor glæde for børnene.

Med vores tilstedeværelse på festivalen har vi været med til at lægge grundstenen for de kommende VVS’ere i lokalområdet.

Om Hop & Rock

Hop & Rock-børnekulturfestivalen er for alle betalende SFO- og SFK-børn i Rudersdal Kommune samt deres forældre, søskende og bedsteforældre. Målet med Hop & Rock er at skabe en fælles oplevelse for alle børn med fokus på musik og fritidsaktiviteter. På festivalpladsen findes et væld af foreninger og kulturinstitutioner, der giver børnene mulighed for at prøve forskellige aktiviteter: Alt fra amerikansk fodbold til rensning af et afløb.

 

Hop & Rock PSN sponsor Hop & Rock PSN sponsor

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Vagttelefon
Ring