rekord regnskab 2019 PSN

Poul Sejr Nielsen leverer igen solidt regnskab

Nordsjællands største teknikentreprenør Poul Sejr Nielsen A/S præsenterer et solidt overskud i sit netop offentliggjorte 2018-regnskab.

Det har været et godt år for teknikentreprenøren Poul Sejr Nielsen, der leverer totalløsninger inden for blandt andet el, vvs, energioptimering samt tag- & facadearbejder til privat og erhverv på hele Sjælland. Stigende efterspørgsel på energirenovering betyder, at Poul Sejr Nielsen kan bygge videre på de seneste års stærke regnskabsudvikling.

Samlet løfter koncernen således omsætningen til 244 mio. kroner og et årsresultat i 2018 til 12,3 mio. kroner før skat. Året før var omsætningen på 180 mio. kroner og et resultat på 10,7 mio. kroner før skat.

”Jeg glæder mig over, at vi endnu engang leverer fremgang på top- og bundlinje. Vi har over en årrække opbygget en stærk kultur. Vi arbejder målrettet videre med at optimere og forbedre forretningskonceptet,” siger Michael Madsen, adm. direktør i Poul Sejr Nielsen A/S, og fortsætter:

”Vi kigger hele tiden efter, hvordan vi kan investere og udvikle vores forretning. Vi har en erklæret målsætning om at service, drift & vedligeholdelse, energirenovering og grøn omstilling skal bidrage med minimum 50 procent af den samlede omsætning. I 2018 bidrager fagområderne med en omsætning på ca. 70 mio. kroner, hvilket er en markant fremgang, som vi er godt tilfredse med.”

Opkøb har styrket forretningen

Poul Sejr Nielsen tæller i dag 170 medarbejdere og 70 servicebiler. Sidste år overtog Poul Sejr Nielsen alle aktiviteter, herunder 30 medarbejdere, fra vvs- og servicevirksomheden Fredensborg Teknik A/S. Formålet var at sætte yderligere skub i målsætningen om at konsolidere sig som den toneangivende teknikentreprenør i Nordsjælland.

”Jeg er meget tilfreds med opkøbet af Fredensborg Teknik. På meget kort tid er vi lykkedes med at få integreret de nye medarbejdere. Dette er sket, selvom det ikke er en nem opgave at smelte forskellige virksomhedskulturer sammen. Jeg er meget stolt over, hvordan medarbejderne i begge virksomheder er gået til opgaven. Det er gået over alt forventning, og opkøbet er det helt rigtige match, der styrker forretningen,” siger Michael Madsen.

 

Regnsakb 2019

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Vagttelefon
Ring