Ny økonomielev PSN

Poul Sejr Nielsen ansætter økonomielev med stor erhvervserfaring

Hos Poul Sejr Nielsen har vi altid brug for dygtige medarbejdere, der har lyst til at blive en del af vores succes. Vi har derfor ansat Katrine Borchmann Nielsen, som vores nye økonomielev. Katrine er en ambitiøs kvinde på 32 år, der til dagligt bor i Lynge med hendes to børn. Inden Katrine blev en del af Poul Sejr Nielsen, har hun i over ti år været en fast del af detailbranchen, hvor hun startede som servicemedarbejder og senere arbejdede sig op til at blive butikschef. Katrine forklarer hendes rejse mod Poul Sejr Nielsen således:

”Jeg tog for nogen år siden en HF, men jeg valgte ikke at studere videre på det tidspunkt, da jeg godt kan lide kundekontakten. Det er derfor, at jeg tror, at en elevplads er et bedre match for mig. Hos Poul Sejr Nielsen har man en særlig form for kundekontakt. Alt i virksomheden er meget nede på jorden, og det synes jeg er super rart”.

Vores medarbejderes udvikling er vigtig for os

Som økonomielev indgår Katrine i den daglige administration, hvor hun oplæres i alle bogholderiets finesser. Katrine ser frem til samarbejdet med Poul Sejr Nielsen, og hun er bevidst om hendes særlige kvalifikationer:

”Jeg kan helt sikkert bidrage med en masse erhvervserfaring og det store overblik. Selvom der er mange opgaver, som skal ordnes, så bliver jeg meget sjældent stresset. I stedet for at stresse så tror jeg på, at det bedre kan betale sig at finde en løsning på problemet”.

Hos Poul Sejr Nielsen ser vi frem til at kunne tilbyde Katrine de bedste forudsætninger for hendes kommende karriere. Vi er sikre på, at hendes store overblik og løsningsorienterede tilgang vil være til gavn for virksomheden. Hos Poul Sejr Nielsen vil vi sikre os, at Katrines kompetencer højnes, og at hun tilegner sig den nyeste viden inden for sit eget felt, men også inden for installationsbranchen.

Tværfagligt samarbejde og gode kollegaer

Hos Poul Sejr Nielsen er der højt til loftet, hvor alle medarbejdere får plads til at være sig selv, hvilket Katrine allerede nu har oplevet på tæt hånd:

”Hos Poul Sejr Nielsen kommer du bare, som du er. Jeg glæder mig hver dag til at komme på arbejde. Sådan har jeg faktisk ikke haft det i et par år. Jeg vågner nærmest før mit vækkeur, og det har jeg det helt fantastisk over. Folk er utrolig glade for at se én, også selvom man lige er startet. Jeg føler mig virkelig velkommen, og jeg føler virkelig, at jeg har det godt med at være her”.

Hos Poul Sejr Nielsen er det i vores DNA, at vi lytter og respekterer den enkelte medarbejders holdninger. Vi er derfor utrolig stolte over, at selv vores nyeste medarbejder kan mærke dette allerede helt fra starten af.

 

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu