Københavns Hovedbanegård

Nyt lysstyringsanlæg i den kongelige perrontunnel

Vi har i løbet af den seneste tid opsat et komplet nyt lysstyringsanlæg til den nyrenoverede kongelige perrontunnel under Københavns Hovedbanegård. Vi har i forbindelse med arbejdet opsat nye energibesparende linjearmaturer og autentiske dagslysarmaturer. Oprindeligt kom der naturligt dagslys fra perronen og ned i kongetunnellen, gennem ældre lysskakter. Ved at etablere DALI lysstyring, har vi genskabt det naturlige dagslys – via intelligent lysstyring.

Opsætning af passagertællesystem

Formålet med passagertællesystemet er at tælle den daglige gennemstrøm af passagerer, der ankommer på Hovedbanegården. For at få passagertællesystemet til at fungere, har vi opsat 13 specielle infrarøde kameraer. Kameraerne registrerer kun varme fra passagerne. Dertil har vi installeret et komplet ABA-anlæg.

Skærpede krav til vores medarbejdere

Opgaven på Københavns Hovedbanegård er udført, mens tunnelen var i drift. Dette skærpede kravene til vores medarbejdere, da de måtte tage særligt hensyn til alle forbipasserende. Planlægning har været en høj prioritet for at sikre færrest mulige gener.  Planlægning og kommunikationen mellem alle har været helt afgørende for denne proces.

Læs om de seneste nyheder

Poul Sejr Nielsen opkøber Erik Nielsen VVS A/S
Nyheder

Poul Sejr Nielsen opkøber Erik Nielsen VVS A/S

Poul Sejr Nielsen styrker serviceforretningen og engagementet i Hillerød med købet af det lokale VVS-firma, Erik Nielsen VVS A/S.
Read More
Ny serviceleder til tag & facade
Nyheder

Ny serviceleder til tag & facade

Hos Poul Sejr Nielsen glæder vi os over at byde velkommen til Troels Biltoft, der er ny serviceleder i Tag & Facade.
Read More
Poul Sejr Nielsen vinder installationsentreprise
Nyheder

Poul Sejr Nielsen vinder installationsentreprise

Poul Sejr Nielsen har vundet installationsentreprisen omhandlende renovering af VVS-, EL- og ventilationsinstallationer hos boligselskabet Ved Milestedet i Rødovre.
Read More
Poul Sejr Nielsen vinder hovedentreprise på Novo Nordisk
Nyheder

Poul Sejr Nielsen vinder hovedentreprise på Novo Nordisk

Poul Sejr Nielsen har vundet hovedentreprisen omhandlende udskiftning af brugsvandsinstallationer hos Novo Nordisk bygning 6A og 6BB i Bagsværd.
Read More

Vi er altid til rådighed - kontakt os

×
Menu
Vagttelefon
Ring