Nyt Hilton Hotel i det gamle Ørkenfort

Poul Sejr Nielsen har udført VVS-fagentreprisen i forbindelse med totalrenoveringen og opførelsen af det nye 7-etager høje Hilton Hotel

Vi afslutter arbejdet på Hilton Hotel

Siden 2019 har Poul Sejr Nielsen varetaget fagentreprisen på VVS i forbindelse med totalrenoveringen af Hilton Hotel. Arbejdet synger nu på sidste vers, og byggeriet af det nye 5-stjernede hotel forventes færdigt den 1. marts 2021.

Om projektet

På Strandgade 7 ved Knippelsbro i København er Nordeas tidligere hovedkvarter ”Ørkenfortet” blevet totalrenoveret i forbindelse med omdannelsen til det nye Hilton Hotel. Således er hele bygningen tømt og alle skillevægge er nedrevet for at omdanne bygningen til at huse hotelværelser, reception, restauranter osv. Desuden er den 25.000 kvm store 6-etagers bygning blevet udbygget med yderligere 5.000 kvm i form af en 7. etage, en udvidet stueetage samt en restaurant vendt mod havnen.

Hotellet rummer i alt 392 værelser, og gennem hele genopbygningen af hotellet har der været særligt fokus på kvalitet, komfort og bæredygtighed.

Vores VVS-arbejde

I forbindelse med projektet har Poul Sejr Nielsen varetaget VVS-installationer i fagentreprise. Her har vores montører bl.a. varetaget alle afløbsinstallationer samt installationen af en komplet varmecentral til forsyning af varme til radiatoranlægget, ventilationsvarmeflader samt fancoils i værelserne. Til disse fancoils er der desuden etableret køl samt køleflader på ventilationsflader.

Vores montører har ligeledes etableret et nyt rørsystem samt varmtvandsbeholdere for brugsvand. Herudover har vi installeret et komplet nyt kølerørsystem for hele bygningen, hvor fokus har været på bæredygtige og langsigtede løsninger til gavn for miljøet.

Ligeledes har vi udført teknisk isolering af alle rørinstallationer, ligesom vi har varetaget monteringen af et komplet automatisk sprinkleranlæg, der dækker hele bygningen, og som indgår som et led i de brandtekniske installationer.

Et spændende projekt afsluttes

Hos Poul Sejr Nielsen glæder vi os over at have været en del af dette spændende projekt, og vi glæder os til at hotellet åbner for glade gæster. Nu ser vi frem imod andre spændende projekter – både de, der allerede er igangsat, og de der venter i resten af 2021.Seneste nyheder

Varmt velkommen til Henrik
Nyheder

Varmt velkommen til Henrik

Hos Poul Sejr Nielsen glæder vi os over at byde velkommen til Henrik Bryde Nielsen, der er Afdelingsleder for vores nye EL-afdeling i Næstved.
Read More
Fuld gang i PSN-akademiet
Nyheder

Fuld gang i PSN-akademiet

Der er fuld gang i vores interne uddannelsesakademi, PSN-akademiet, der består af vores lærlingeakademi, læresvendeuddannelse, mentorordning samt efteruddannelse og certificeringer.
Read More
Vi er på vej til Egedal og Frederikssund
Nyheder

Vi er på vej til Egedal og Frederikssund

Poul Sejr Nielsen har vundet rammeaftalen med Egedal Fjernvarme og E.ON Danmark omhandlende levering og montering af fjernvarmeunits i Egedal og Frederikssund Kommune
Read More
Solceller til Solhusene
Nyheder

Solceller til Solhusene

I forbindelse med udførelsen af en ny helhedsplan i Albertslund Boligselskabs almene boligafdeling, Solhusene, varetager Poul Sejr Nielsen de tekniske energiinstallationer.
Read More

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Ring