To nye EL-serviceledere til typehuse - Poul Sejr Nielsen

To nye EL-serviceledere til typehuse

Hos Poul Sejr Nielsen oplever vi en stigning i antallet af opførelser af typehuse. Vi har derfor styrket vores kompetencer indenfor typehuse med to nye EL-serviceledere. Byd velkommen til Jesper Jensen og Tonny Simonsen!

Tonny Simonsen - Serviceleder - Poul Sejr Nielsen

Ærekær og hjælpsom serviceleder

Som serviceleder for typehuse kommer Tonny bl.a. til at varetage fakturering, planlægning og koordinering af montørernes dagligdag samt sørge for at de udfordringer, der kan opstå i forbindelse med opførelsen af et hus, bliver løst på bedste vis. Herudover kommer Tonny til at have det primære ansvar for planlægning og koordinering af hvidevarer samt 1-års og 5-års gennemgange i forbindelse med kvalitetssikring.

Tonny er uddannet elektriker og har i mange år arbejdet med det EL-tekniske i kaffebranchen som henholdsvis servicetekniker, teamleder og sidenhen som teknisk chef. Senest har Tonny, inden han kom til Poul Sejr Nielsen, varetaget stillingen som serviceleder i et logistikfirma, hvor han bl.a. har koordineret 16 teknikere og varetaget kundekontakten. Nu glæder Tonny sig dog til komme i gang med en ny hverdag med spændende projekter: ”Jeg søgte et arbejde, hvor jeg kunne kombinere min uddannelse som elektriker med min viden og erfaring som serviceleder – derfor endte jeg her. Jeg glæder mig til at møde montørerne og kunderne og til at følge vores projekter fra start til slut.”

Engageret, ansvarsbevidst og betænksom er ord, der beskriver Tonny rigtig godt. For Tonny er det vigtigt, at hans kollegaer har det godt, og at kunderne er tilfredse med vores arbejde. Tonny sætter en ære i at få tingene til at køre så gnidningsfrit som muligt – også selvom, der af og til opstår uforudsete udfordringer. Om sin drivkraft siger Tonny: ”Jeg bliver motiveret af glade kollegaer, jeg bliver motiveret af tilfredse kunder, der synes, vi har leveret et godt stykke arbejde – og så drives jeg af at komme i mål med vores projekter.”

Når ikke Tonny er at finde på kontoret, nyder han bruge sin fritid på at spille golf med sine børn, ligesom han dyrker både landevejscykling og crosscykling.

Serviceleder med stort kendskab til typehuse

Som serviceleder kommer Jesper, ligesom Tonny, til at varetage planlægningen og koordineringen af montørerne. Jespers overordnede ansvar bliver at varetage produktionen – herunder at gøre tegninger klar, bestille specielle materialer, styre specialløsninger samt fakturere. Herudover kommer Jesper til at håndtere de afledte serviceopgaver, der kommer i typehusene.

Jesper er ikke et nyt ansigt hos Poul Sejr Nielsen - inden han blev serviceleder, var han selv udførende elektriker, hvor han varetog installationer i typehuse. Jesper har arbejdet som elektriker i typehuse i næsten 10 år, og han har derfor en unik indsigt i processerne ude på byggepladserne - han ved nøjagtig, hvad der skal ske, og hvad man som montør har brug for. Nu ser Jesper dog frem til at sidde på den anden side af bordet, hvor han skal varetage den administrative del: ”Nu har jeg gået ”i marken” i snart 10 år, så nu glæder jeg mig til at få mere indsigt i det administrative arbejde, der er forbundet med typehuse. Mens jeg har en stor forståelse for, hvad der skal til for at få montørernes hverdag til at glide så gnidningsfrit som muligt, er der andre ting, der er helt nye for mig – så det er naturligvis en læringsproces, hvor jeg får en forståelse for de administrative udfordringer, der er og kan være.”

Struktureret, ærekær og løsningsorienteret er ord, der beskriver Jesper rigtig godt. Som montør har Jesper været vant til meget faste tidsrammer, og det er derfor vigtigt for ham, at der er struktur og styr på tingene. Om sin drivkraft siger Jesper: ”Jeg motiveres af at få projekterne til at lykkes og at få alles hverdag til at glide bedre. Jeg har den holdning, at det ikke kan være så svært at få tingene til at lykkes, og at de udfordringer, der opstår, er til for at blive løst.”

Når ikke Jesper er at finde på kontoret, bruger han en del tid på sit eget hus. Det seneste halvandet år har Jesper brugt på selv at bygge et hus, som han nu er ved at færdiggøre. Herudover nyder Jesper at bruge tid med sin familie, på landevejscykling samt på hundetræning, hvor han både er instruktør og selv træner lydighed med sin Labrador.

Jesper Jensen - Serviceleder - Poul Sejr Nielsen

Vi er utroligt glade for at kunne byde både Jesper og Tonny velkommen hos Poul Sejr Nielsen – vi er sikre på, at de bliver et godt makkerpar, og vi ser frem til et godt og langvarigt samarbejde!

Seneste nyheder

Solceller til Solhusene
Nyheder

Solceller til Solhusene

I forbindelse med udførelsen af en ny helhedsplan i Albertslund Boligselskabs almene boligafdeling, Solhusene, varetager Poul Sejr Nielsen de tekniske energiinstallationer.
Read More
Poul Sejr Nielsen ansætter Uddannelses- & Lærlingeansvarlig
Nyheder

Poul Sejr Nielsen ansætter Uddannelses- & Lærlingeansvarlig

Hos Poul Sejr Nielsen glæder vi os over at byde Annemette Ottesen velkommen som Uddannelses- & Lærlingeansvarlig.
Read More
Poul Sejr Nielsen er hovedentreprenør på totalrenovering af centralvarmeanlæg
Nyheder

Poul Sejr Nielsen er hovedentreprenør på totalrenovering af centralvarmeanlæg

Poul Sejr Nielsen udfører hovedentreprisen i forbindelse med totalrenoveringen af centralvarmeanlægget på Amaliegade 35, der er fredet og bevaringsværdig bygning.
Read More
Poul Sejr Nielsen har udført blikentreprisen ifm. ombygningen af et missionshus til lejligheder
Nyheder

Poul Sejr Nielsen har udført blikentreprisen ifm. ombygningen af et missionshus til lejligheder

Her har vi lagt naturskifer på tagfladerne, rekonstrueret kirketårnet og udført kobberinddækninger, -tagrender og -nedløb på den gamle bygning fra 1889.
Read More

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Tag & Facade - Birkerød
Entreprise og Salg & Marketing - Birkerød
Følg os
Autoriseret Installatør
Eliteleverandør
Erhvervspris 2020 - Rudersdal Kommune - Poul Sejr Nielsen
VE-certificering
×
Menu
Ring