Poul Sejr Nielsen vinder teknikentreprise

Poul Sejr Nielsen har vundet teknikentreprisen på nyopførelsen af Hyrdevænget Plejecenter ved Dan Holme i Stenløse

Poul Sejr Nielsen vinder teknikentreprise

Poul Sejr Nielsen har vundet teknikentreprisen på nyopførelsen af et 5.804 kvm stort plejecenter, kaldet Hyrdevænget Plejecenter, som kommer til at ligge ved Dan Home i Stenløse. Entreprisen omhandler opførelse af 78 almene plejeboliger med tilhørende fællesfaciliteter og kommunale servicearealer. Plejecenteret er planlagt for beboere med diagnosticeret demenssygdom eller andre almene svækkelser, hvorfor bebyggelsen er disponeret som en 3-etagers karrébygning, der omkranser et lukket gårdrum.

Hyrdevænget Plejecenter udføres som BR18 lavenergiklasse tilsluttet fjernvarme, og i forbindelse med opførelsen skal Poul Sejr Nielsen bl.a. varetage installationerne for afløb, vand, varme, sanitet, ventilation, EL og sprinkling. Vi er desuden med tidligt i projekteringsfasen for at bistå med optimering af tekniske løsninger samt for at sikre bygbarheden.

Hos Poul Sejr Nielsen er vi glade for at kunne bruge vores kompetencer i forbindelse med opførelsen af Hyrdevænget Plejecenter, og vi glæder os til at komme i gang med projektet. Byggeriet påbegyndes i foråret 2021 og forventes færdigt i foråret 2022.

Seneste nyheder

Varmt velkommen til Henrik
Nyheder

Varmt velkommen til Henrik

Hos Poul Sejr Nielsen glæder vi os over at byde velkommen til Henrik Bryde Nielsen, der er Afdelingsleder for vores nye EL-afdeling i Næstved.
Read More
Fuld gang i PSN-akademiet
Nyheder

Fuld gang i PSN-akademiet

Der er fuld gang i vores interne uddannelsesakademi, PSN-akademiet, der består af vores lærlingeakademi, læresvendeuddannelse, mentorordning samt efteruddannelse og certificeringer.
Read More
Vi er på vej til Egedal og Frederikssund
Nyheder

Vi er på vej til Egedal og Frederikssund

Poul Sejr Nielsen har vundet rammeaftalen med Egedal Fjernvarme og E.ON Danmark omhandlende levering og montering af fjernvarmeunits i Egedal og Frederikssund Kommune
Read More
Solceller til Solhusene
Nyheder

Solceller til Solhusene

I forbindelse med udførelsen af en ny helhedsplan i Albertslund Boligselskabs almene boligafdeling, Solhusene, varetager Poul Sejr Nielsen de tekniske energiinstallationer.
Read More

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Ring