Poul Sejr Nielsen vinder teknisk fagentreprise

Poul Sejr Nielsen har vundet VVS- og ventilationsentreprisen i forbindelse med opførelsen af Bygmas nye tømrer- og logistikcenterr.

Poul Sejr Nielsen vinder VVS- og ventilationsentreprise hos Bygma

Poul Sejr Nielsen har vundet den tekniske fagentreprise på VVS og ventilation i forbindelse med opførelsen af Bygmas nye tømrer- og logistikcenter på Oliehavsbroen 5 på Amager. Entreprisen omhandler vand-, varme-, ventilations- afløbs- og tagvandsinstallationer i bygning A, der er den nye håndværkerbutik, og bygning E, der er det nye kørselskontor.

Det nye tømrer- og logistikcenter, Bygma København, opføres på et 26.000 kvm stort areal med 10.000 kvm bebyggelse. Udover den nye håndværkerbutik og det nye kørselskontor opføres der bl.a. en drive-in hal, lagerhaller, et parkeringshus i to etager og et nyt portnerhus.

Projektet er netop påbegyndt og centeret forventes at stå færdigt ultimo juni 2022.

Hos Poul Sejr Nielsen ser vi frem til at kunne bruge vores kompetencer indenfor VVS og ventilation på dette spændende projekt, ligesom vi ser frem til et godt samarbejde med Bygma og Z-design Arkitekter, der er henholdsvis bygherre og rådgiver på projektet.Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt vores Entreprisechef, Lean Hansen, på lha@psn.dk eller 23 38 91 91.

Entreprisechef - Lean Hansen - Poul Sejr Nielsen

Lean Hansen 

Entreprisechef  

 

 

Seneste nyheder

Varmt velkommen til Henrik
Nyheder

Varmt velkommen til Henrik

Hos Poul Sejr Nielsen glæder vi os over at byde velkommen til Henrik Bryde Nielsen, der er Afdelingsleder for vores nye EL-afdeling i Næstved.
Read More
Fuld gang i PSN-akademiet
Nyheder

Fuld gang i PSN-akademiet

Der er fuld gang i vores interne uddannelsesakademi, PSN-akademiet, der består af vores lærlingeakademi, læresvendeuddannelse, mentorordning samt efteruddannelse og certificeringer.
Read More
Vi er på vej til Egedal og Frederikssund
Nyheder

Vi er på vej til Egedal og Frederikssund

Poul Sejr Nielsen har vundet rammeaftalen med Egedal Fjernvarme og E.ON Danmark omhandlende levering og montering af fjernvarmeunits i Egedal og Frederikssund Kommune
Read More
Solceller til Solhusene
Nyheder

Solceller til Solhusene

I forbindelse med udførelsen af en ny helhedsplan i Albertslund Boligselskabs almene boligafdeling, Solhusene, varetager Poul Sejr Nielsen de tekniske energiinstallationer.
Read More

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Ring