Poul Sejr Nielsen vinder Topdanmark-projekt

Poul Sejr Nielsen har vundet projektet omhandlende udskiftning af dele af brugsvandsinstallationerne i Topdanmarks hovedsæde i Ballerup.

Poul Sejr Nielsen vinder projekt hos Topdanmark

Poul Sejr Nielsen har vundet projektet omhandlende udskiftning af dele af brugsvandsinstallationerne i Topdanmarks hovedsæde i Ballerup. Vandinstallationerne i bygningen er galvaniserede og udtjente, og der opstår flere og flere utætheder, hvorfor tiden nu er inde til renovering.

Topdanmark har, med Sweco som rådgiver, udbudt sagen til tre udvalgte entreprenører. I tilbudsfasen blev der ikke udelukkende lagt vægt på prisen – der blev særligt lagt vægt på ”de bløde værdier”, hvor erfaring og bemanding samt fremgangsmåde og byggestyring på projektet blev vægtet højt.

Arbejdet skal udføres i hjertet af Topdanmarks bygning, hvor der færdes mange medarbejdere. Afskærmning og sikkerhed er derfor en topprioritet, ligesom larm og støj skal minimeres mest muligt, så Topdanmarks medarbejdere ikke forstyrres.

Projektleder, Thomas Christensen, fra Poul Sejr Nielsen udtaler: ”Vi er naturligvis stolte over at have vundet udbuddet på dette projekt. Projektet ligger rigtig godt til vores Service+ team, hvor vi har stor erfaring med netop denne type sager. Vores montører forstår at navigere, koordinere og udføre projekter i bygninger i drift, hvor overholdelse af tidsplaner, fleksibilitet og en løsningsorienteret tilgang er væsentligt for de daglige brugere af bygningen.”

Projektet påbegyndes i starten af januar 2022 og forventes afsluttet i efteråret 2022.

Hos Poul Sejr Nielsen ser vi frem til at kunne bruge vores kompetencer indenfor VVS på dette spændende projekt, ligesom vi ser frem til endnu et godt samarbejde med Sweco og Topdanmark.

Topdanmark - Poul Sejr NielsenSkal vi også hjælpe dig?

Kontakt vores Teamleder, Thomas Christensen på tc@psn.dk eller 23 40 97 04.

Teamleder - Thomas Christensen - Poul Sejr Nielsen

Thomas Christensen 

Teamleder - VVS Service 

 

 

Seneste nyheder

Varmt velkommen til Henrik
Nyheder

Varmt velkommen til Henrik

Hos Poul Sejr Nielsen glæder vi os over at byde velkommen til Henrik Bryde Nielsen, der er Afdelingsleder for vores nye EL-afdeling i Næstved.
Read More
Fuld gang i PSN-akademiet
Nyheder

Fuld gang i PSN-akademiet

Der er fuld gang i vores interne uddannelsesakademi, PSN-akademiet, der består af vores lærlingeakademi, læresvendeuddannelse, mentorordning samt efteruddannelse og certificeringer.
Read More
Vi er på vej til Egedal og Frederikssund
Nyheder

Vi er på vej til Egedal og Frederikssund

Poul Sejr Nielsen har vundet rammeaftalen med Egedal Fjernvarme og E.ON Danmark omhandlende levering og montering af fjernvarmeunits i Egedal og Frederikssund Kommune
Read More
Solceller til Solhusene
Nyheder

Solceller til Solhusene

I forbindelse med udførelsen af en ny helhedsplan i Albertslund Boligselskabs almene boligafdeling, Solhusene, varetager Poul Sejr Nielsen de tekniske energiinstallationer.
Read More

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Ring