Poul Sejr Nielsen vinder Topdanmark-projekt

Poul Sejr Nielsen har vundet projektet omhandlende udskiftning af dele af brugsvandsinstallationerne i Topdanmarks hovedsæde i Ballerup.

Poul Sejr Nielsen vinder projekt hos Topdanmark

Poul Sejr Nielsen har vundet projektet omhandlende udskiftning af dele af brugsvandsinstallationerne i Topdanmarks hovedsæde i Ballerup. Vandinstallationerne i bygningen er galvaniserede og udtjente, og der opstår flere og flere utætheder, hvorfor tiden nu er inde til renovering.

Topdanmark har, med Sweco som rådgiver, udbudt sagen til tre udvalgte entreprenører. I tilbudsfasen blev der ikke udelukkende lagt vægt på prisen – der blev særligt lagt vægt på ”de bløde værdier”, hvor erfaring og bemanding samt fremgangsmåde og byggestyring på projektet blev vægtet højt.

Arbejdet skal udføres i hjertet af Topdanmarks bygning, hvor der færdes mange medarbejdere. Afskærmning og sikkerhed er derfor en topprioritet, ligesom larm og støj skal minimeres mest muligt, så Topdanmarks medarbejdere ikke forstyrres.

Projektleder, Thomas Christensen, fra Poul Sejr Nielsen udtaler: ”Vi er naturligvis stolte over at have vundet udbuddet på dette projekt. Projektet ligger rigtig godt til vores Service+ team, hvor vi har stor erfaring med netop denne type sager. Vores montører forstår at navigere, koordinere og udføre projekter i bygninger i drift, hvor overholdelse af tidsplaner, fleksibilitet og en løsningsorienteret tilgang er væsentligt for de daglige brugere af bygningen.”

Projektet påbegyndes i starten af januar 2022 og forventes afsluttet i efteråret 2022.

Hos Poul Sejr Nielsen ser vi frem til at kunne bruge vores kompetencer indenfor VVS på dette spændende projekt, ligesom vi ser frem til endnu et godt samarbejde med Sweco og Topdanmark.

Topdanmark - Poul Sejr NielsenSkal vi også hjælpe dig?

Kontakt vores Teamleder, Thomas Christensen på tc@psn.dk eller 23 40 97 04.

Teamleder - Thomas Christensen - Poul Sejr Nielsen

Thomas Christensen 

Teamleder - VVS Service 

 

 

Seneste nyheder

Stort skridt mod et lysere og grønnere København!
Nyheder

Stort skridt mod et lysere og grønnere København!

Stort skridt mod et lysere og grønnere København Hos Poul Sejr Nielsen er vi beærede over at være en del af Københavns Kommunes ambitiøse belysningsprojekt, hvor vi bidrager til at...
Read More
Fra lærling til rollemodel
Nyheder

Fra lærling til rollemodel

Fra lærling til rollemodel  I går var vi til fernisering på Kongens Nytorv, hvor Rasmus pryder én af de 16 standere, der er opstillet rundt om den smukke plads.  I...
Read More
Poul Sejr Nielsen vinder kæmpe fjernvarmeaftale
Nyheder

Poul Sejr Nielsen vinder kæmpe fjernvarmeaftale

Poul Sejr Nielsen har vundet en kæmpe fjernvarmeaftale i Danmarks største og mest ambitiøse fjernvarmeprojekt! M.J. ERIKSSON A/S og Poul Sejr Nielsen har indgået et samarbejde omhandlende fjernvarmekonverteringer for Vestforbrændingen....
Read More
Grønnere kørsel hos Poul Sejr Nielsen
Nyheder

Grønnere kørsel hos Poul Sejr Nielsen

Grønnere kørsel hos Poul Sejr Nielsen Hos Poul Sejr Nielsen arbejder vi hver dag på at forbedre vores miljøpåvirkning, og vi tager hele tiden nye skridt mod en mere bæredygtig...
Read More

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Vagttelefon
Ring