Poul Sejr Nielsen vinder installationsentreprise

Poul Sejr Nielsen har vundet installationsentreprisen i boligområdet Ved Milestedet omhandlende renovering af VVS-, EL- og ventilationsinstallationer.

Poul Sejr Nielsen vinder installationsentreprise

Poul Sejr Nielsen har vundet installationsentreprisen omhandlende renovering af VVS-, EL- og ventilationsinstallationer i boligområdet Ved Milestedet i Rødovre. Entreprisen omhandler bl.a. komplet udskiftning af afløbs- og brugsvandsinstallationer, teknisk isolering samt strømpeforing af kloaker i etageboligerne. Herudover installeres der nye ventilationsaftræk fra emhætter, ligesom EL-installationerne i køkkenerne renoveres i forbindelse med udskiftning af køkkener.

Boligområdet Ved Milestedet er en almen boligorganisation, administreret af Boligselskabet AKB afd. 15001. Bebyggelsen består af i alt 454 boliger – heraf 168 etageboliger.

Hos Poul Sejr Nielsen glæder vi os over at kunne bruge vores kompetencer i forbindelse med denne installationsentreprise, og vi ser frem til et godt samarbejde med Boligselskabet AKB samt Norconsult A/S, der er henholdsvis bygherre og rådgiver på projektet.

Projektet påbegyndes i starten af august 2021 og forventes afsluttet i marts 2023.Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt vores entreprisechef Lean Hansen på lha@psn.dk eller 23 38 91 91.

Lean Hansen - Entreprisechef - Poul Sejr Nielsen
Lean Hansen
Entreprisechef
Seneste nyheder

Varmt velkommen til Henrik
Nyheder

Varmt velkommen til Henrik

Hos Poul Sejr Nielsen glæder vi os over at byde velkommen til Henrik Bryde Nielsen, der er Afdelingsleder for vores nye EL-afdeling i Næstved.
Read More
Fuld gang i PSN-akademiet
Nyheder

Fuld gang i PSN-akademiet

Der er fuld gang i vores interne uddannelsesakademi, PSN-akademiet, der består af vores lærlingeakademi, læresvendeuddannelse, mentorordning samt efteruddannelse og certificeringer.
Read More
Vi er på vej til Egedal og Frederikssund
Nyheder

Vi er på vej til Egedal og Frederikssund

Poul Sejr Nielsen har vundet rammeaftalen med Egedal Fjernvarme og E.ON Danmark omhandlende levering og montering af fjernvarmeunits i Egedal og Frederikssund Kommune
Read More
Solceller til Solhusene
Nyheder

Solceller til Solhusene

I forbindelse med udførelsen af en ny helhedsplan i Albertslund Boligselskabs almene boligafdeling, Solhusene, varetager Poul Sejr Nielsen de tekniske energiinstallationer.
Read More

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Ring