Poul Sejr Nielsen vinder hovedentreprise

Poul Sejr Nielsen har vundet hovedentreprisen omhandlende renovering af brugsvandsrør i bygning 33, blok B, C og D, samt i bygning 20 på Panum

Poul Sejr Nielsen vinder hovedentreprise

Poul Sejr Nielsen Service har vundet hovedentreprisen omhandlende VVS-renovering af brugsvandsrør i bygning 33, blok B, C og D, samt i bygning 20 på Panum. Her skal de mere end 40 år gamle brugsvandsinstallationer, som gennem tiden har været udsat for en række ledningsbrud, nu renoveres eller udskiftes helt. Projektet udføres af vores service+ team og omfatter bl.a. udskiftning af messingventiler, kælderledninger og rørinstallationer for varmt og koldt brugsvand. Ligeledes udskiftes de eksisterende blandingsbatterier til nye, sensorbetjente armaturer.

Panum er en del af Københavns Universitet og huser Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet. Projektet foregår, mens de omkringliggende områder er i brug, ligesom nogle lokaler benyttes til sensitive aktiviteter, såsom obduktion. Dette stiller bl.a. krav til vores hensyntagen, planlægning af støjende arbejder og vores etiske færden. En del af arbejdet foregår desuden i krybekælder med en højde, der maksimalt tillader 2 timers arbejde pr. montør, hvilket stiller særlige krav til holdskift og koordinering.

Hos Poul Sejr Nielsen har vi stor erfaring med arbejde på Panum, hvor vi senest har varetaget udskiftningen af brugsvandsinstallationerne i bygning 33, blok A. Vi ser således frem til at kunne benytte vores kompetencer og erfaringer til at varetage denne hovedentreprise, ligesom vi ser frem til endnu et godt samarbejde med Panum/Københavns Universitet samt Sweco, der er rådgiver på projektet.

Projektet påbegyndes den 3. maj og afsluttes i december 2021.

Seneste nyheder

Varmt velkommen til Henrik
Nyheder

Varmt velkommen til Henrik

Hos Poul Sejr Nielsen glæder vi os over at byde velkommen til Henrik Bryde Nielsen, der er Afdelingsleder for vores nye EL-afdeling i Næstved.
Read More
Fuld gang i PSN-akademiet
Nyheder

Fuld gang i PSN-akademiet

Der er fuld gang i vores interne uddannelsesakademi, PSN-akademiet, der består af vores lærlingeakademi, læresvendeuddannelse, mentorordning samt efteruddannelse og certificeringer.
Read More
Vi er på vej til Egedal og Frederikssund
Nyheder

Vi er på vej til Egedal og Frederikssund

Poul Sejr Nielsen har vundet rammeaftalen med Egedal Fjernvarme og E.ON Danmark omhandlende levering og montering af fjernvarmeunits i Egedal og Frederikssund Kommune
Read More
Solceller til Solhusene
Nyheder

Solceller til Solhusene

I forbindelse med udførelsen af en ny helhedsplan i Albertslund Boligselskabs almene boligafdeling, Solhusene, varetager Poul Sejr Nielsen de tekniske energiinstallationer.
Read More

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Ring