Poul Sejr Nielsen vinder hovedentreprise

Hovedentreprisen omhandler udskiftning af vandinstallationer i Kødbyen i København.

Poul Sejr Nielsen vinder hovedentreprise i Kødbyen

Hovedentreprisen omhandler udskiftning af vandinstallationer i ingeniørgangene under Kødbyen i København.

Under Kødbyen findes kilometerlange ingeniørgange, som har til formål at distribuere alle tekniske installationer som EL, vand, varme og køl rundt til de enkelte bygninger og lejemål. Her skal Poul Sejr Nielsen varetage udskiftningen af vandinstallationerne.

I den forbindelse udfører vi asbestsanering og demontering af de eksisterende brugsvandsinstallationer samt miljørengøring af gulve, vægge og lofter i ingeniørgangene. Herudover varetager vi levering og montering af nye brugsvandsinstallationer, teknisk rørisolering samt etablering af nye målerfelter i erhvervslejemål. Enkelte steder ligger der brugsvandsvandsinstallationer i jord og på gangbroer – disse udskiftes også.

Under arbejdets udførsel etableres der midlertidige forsyninger for at opretholde vandforsyningen til alle bygninger og erhvervslejemål. Projektet påbegyndes i september 2021 og forventes afsluttet i juni 2022.

Hos Poul Sejr Nielsen glæder vi os over at kunne bruge vores kompetencer i forbindelse med udskiftningen af vandinstallationerne i ingeniørgangene, ligesom vi ser frem til et godt samarbejde med Københavns Ejendomme og Sweco, der er henholdsvis kunde og rådgivende ingeniør på projektet.Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt vores entreprisechef, Lean Hansen, på lha@psn.dk eller tlf. 23 38 91 91.

Lean Hansen - Entreprisechef - Poul Sejr Nielsen
Lean Hansen
Entreprisechef
Seneste nyheder

Varmt velkommen til Henrik
Nyheder

Varmt velkommen til Henrik

Hos Poul Sejr Nielsen glæder vi os over at byde velkommen til Henrik Bryde Nielsen, der er Afdelingsleder for vores nye EL-afdeling i Næstved.
Read More
Fuld gang i PSN-akademiet
Nyheder

Fuld gang i PSN-akademiet

Der er fuld gang i vores interne uddannelsesakademi, PSN-akademiet, der består af vores lærlingeakademi, læresvendeuddannelse, mentorordning samt efteruddannelse og certificeringer.
Read More
Vi er på vej til Egedal og Frederikssund
Nyheder

Vi er på vej til Egedal og Frederikssund

Poul Sejr Nielsen har vundet rammeaftalen med Egedal Fjernvarme og E.ON Danmark omhandlende levering og montering af fjernvarmeunits i Egedal og Frederikssund Kommune
Read More
Solceller til Solhusene
Nyheder

Solceller til Solhusene

I forbindelse med udførelsen af en ny helhedsplan i Albertslund Boligselskabs almene boligafdeling, Solhusene, varetager Poul Sejr Nielsen de tekniske energiinstallationer.
Read More

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu