Poul Sejr Nielsen vinder hovedentreprise

Poul Sejr Nielsen har vundet hovedentreprisen omhandlende udskiftning af udsugningsanlæg i boligområdet Hestkøblund i Birkerød

Poul Sejr Nielsen vinder hovedentreprise

Poul Sejr Nielsen har vundet hovedentreprisen omhandlende udskiftning af udsugningsanlæg i boligområdet Hestkøblund, der er beliggende i naturskønne omgivelser i Birkerød.

I forbindelse med projektet skal lejlighedernes gamle udsugningsanlæg udskiftes til nye udsugningsventilatorer med trykstyring. Det betyder, at vi ombygger bebyggelsens gamle kanalsystem for at opdele det i mindre sektioner. Herudover installerer vi nye emhætter og kontrolventiler i samtlige 215 lejligheder, ligesom vi etablerer nye adgangsveje i hele bebyggelsen, så driften kan komme rundt og servicere de nye anlæg.

Poul Sejr Nielsens tilgang til beboerhåndtering giver glade beboere

Arbejdet foregår, mens lejlighederne er beboede, hvilket stiller krav til vores beboerhåndtering. Når der arbejdes i andre menneskers hjem, kræver det særlig omtanke og respekt. Derfor følger vores montører altid Poul Sejr Nielsens tilgang til beboerhåndtering og opførsel i private hjem, som bl.a. indebærer at:

  • Vores montører er hensynsfulde og høflige
  • Skoene tages af, inden montørerne træder ind i en bolig
  • Gulvene dækkes grundigt af, så beboernes gulve skånes
  • Der ryddes op og støvsuges/fejes
  • Der ringes på, inden boligen låses op
  • Der lægges en afsluttende hilsen, når vi er helt færdige med arbejdet i boligen, så beboeren ved, at vi er færdige

Vores montører har netop påbegyndt arbejdet, og projektet forventes afsluttet i juli 2021. Hos Poul Sejr Nielsen ser vi frem til at kunne bruge vores kompetencer indenfor renovering og energioptimering i forbindelse med dette projekt, ligesom vi glæder os til samarbejdet med beboerne i området og Wissenberg, der er rådgiver på projektet.Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt vores entreprisechef Lean Hansen på lha@psn.dk eller 23 38 91 91.

Entreprisechef - Lean Hansen - Poul Sejr Nielsen
Lean Hansen
Entreprisechef

Seneste nyheder

Varmt velkommen til Henrik
Nyheder

Varmt velkommen til Henrik

Hos Poul Sejr Nielsen glæder vi os over at byde velkommen til Henrik Bryde Nielsen, der er Afdelingsleder for vores nye EL-afdeling i Næstved.
Read More
Fuld gang i PSN-akademiet
Nyheder

Fuld gang i PSN-akademiet

Der er fuld gang i vores interne uddannelsesakademi, PSN-akademiet, der består af vores lærlingeakademi, læresvendeuddannelse, mentorordning samt efteruddannelse og certificeringer.
Read More
Vi er på vej til Egedal og Frederikssund
Nyheder

Vi er på vej til Egedal og Frederikssund

Poul Sejr Nielsen har vundet rammeaftalen med Egedal Fjernvarme og E.ON Danmark omhandlende levering og montering af fjernvarmeunits i Egedal og Frederikssund Kommune
Read More
Solceller til Solhusene
Nyheder

Solceller til Solhusene

I forbindelse med udførelsen af en ny helhedsplan i Albertslund Boligselskabs almene boligafdeling, Solhusene, varetager Poul Sejr Nielsen de tekniske energiinstallationer.
Read More

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu