Poul Sejr Nielsen vinder fagentreprise

Poul Sejr Nielsen har vundet VVS-fagentreprisen i forbindelse med udvidelsen af Mungo Park Teatret i Allerød

Poul Sejr Nielsen vinder fagentreprise

Poul Sejr Nielsen har vundet VVS-fagentreprisen i forbindelse med udvidelsen af Mungo Park Teatret med opførelse af en ny teatersal.

Mungo Park er et officielt egnsteater beliggende i Allerød bymidte ved siden af Allerød Station. Teatret har eksisteret siden 1992 og har behov for en udvidelse med endnu en teatersal. Den nye teatersal kommer til at ligge i forlængelse af det eksisterende teater og sammenbygges med foyerens facade. Teatersalen opføres med moderne skuespiller- og værkstedsfaciliteter og indrettes med flere publikumspladser og en større scene end den eksisterende teatersal.

I forbindelse med projektet skal Poul Sejr Nielsen varetage udførslen af tilbygningens VVS-installationer - herunder både de almindelige vand- og afløbsinstallationer men også en kompleks varmeinstallation på meget lidt plads.

Første spadestik til byggeriet blev taget den 12. maj 2021, og den nye teatersal forventes at stå færdig i sensommeren 2022. Under det meste af byggeperioden vil Mungo Park fortsat fremføre forestillinger i den eksisterende teatersal.

Hos Poul Sejr Nielsen glæder vi os til at komme i gang med dette spændende projekt, ligesom vi ser frem til et godt samarbejde med Adserballe & Knudsen, Christensen & Co. samt Oluf Jørgensen A/S, der er henholdsvis hovedentreprenør, arkitekt og rådgiver på projektet.Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt vores entreprisechef Lean Hansen på lha@psn.dk eller 23 38 91 91.

Lean Hansen - Entreprisechef - Poul Sejr Nielsen
Lean Hansen
Entreprisechef
Seneste nyheder

Varmt velkommen til Henrik
Nyheder

Varmt velkommen til Henrik

Hos Poul Sejr Nielsen glæder vi os over at byde velkommen til Henrik Bryde Nielsen, der er Afdelingsleder for vores nye EL-afdeling i Næstved.
Read More
Fuld gang i PSN-akademiet
Nyheder

Fuld gang i PSN-akademiet

Der er fuld gang i vores interne uddannelsesakademi, PSN-akademiet, der består af vores lærlingeakademi, læresvendeuddannelse, mentorordning samt efteruddannelse og certificeringer.
Read More
Vi er på vej til Egedal og Frederikssund
Nyheder

Vi er på vej til Egedal og Frederikssund

Poul Sejr Nielsen har vundet rammeaftalen med Egedal Fjernvarme og E.ON Danmark omhandlende levering og montering af fjernvarmeunits i Egedal og Frederikssund Kommune
Read More
Solceller til Solhusene
Nyheder

Solceller til Solhusene

I forbindelse med udførelsen af en ny helhedsplan i Albertslund Boligselskabs almene boligafdeling, Solhusene, varetager Poul Sejr Nielsen de tekniske energiinstallationer.
Read More

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Ring