Torvegård renovering PSN

Poul Sejr Nielsen udfører hovedentreprise for FSB Gladsaxe

Poul Sejr Nielsen er blevet tildelt hovedentreprisen for boligafdelingen Torvegård, der er fra 1957 og består af i alt 276 familieboliger.

Renoveringsprojektet af Torvegård er et led i kommunens CO2-strategi, hvor fokus er på ressource- og energioptimering af samtlige boliger og fællesarealer i foreningen. Arbejdet forventes påbegyndt i 2019 og afsluttet i 2020.

Vi har fået til opgave at foretage en komplet udskiftning af eksisterende vand-, varme- og afløbsinstallationer i etageboligblokke samt blokke med 1- og 2-plans boliger (rækkehuse).

Desuden skal en af varmecentralerne renoveres, og der skal etableres tre nye varmecentraler i afdelingen. Dernæst skal varmeanlæggene udskiftes i 1- og 2- plans boligerne, i etageboligerne samt i fællesarealerne, hvormed arbejdet omfatter nye stigstrenge samt fordelings- og koblingsledninger til samtlige radiatorer.

Overblik over arbejdet
  • Etablering af nye varmecentraler
  • Udskiftning og omlægning af alle jordledninger for brugsvand og varme
  • Udskiftning af varmeanlæg inkl. Radiatorer og varmerør i boliger
  • Udskiftning af indvendige afløbsinstallationer
  • Udskiftning af indvendige brugsvands installationer for koldt og varmt vand samt cirkulation

Grøn omstilling

Hos Poul Sejr Nielsen har vi som erklæret mål, at vi skal være førende inde for den grønne omstilling. Derfor er vi glade for at være med til at energioptimere Torvegårdens 276 boliger og støtte op om kommunens CO2 strategi.

 

Torvegård gladsaxe Torvegård renovering Torvegård renovering Torvegård renovering Torvegård renovering Torvegård renovering

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu