AB-Lollandsvej energioptimeres

Poul Sejr Nielsen energioptimerer AB Lollandsvej

Poul Sejr Nielsen er blevet tildelt hovedentreprisen for renovering og energioptimering af AB Lollandsvej. Andelsboligforeningen er opført i 1903 og består af 22 lejligheder.

Vi står for asbestsanering og demontering af alle eksisterende brugsvandinstallationer i samtlige lejligheder. Herefter monteres en ny varmtvandsbeholder på stedet, og der monteres nye brugsvandinstallationer til alle eksisterende tapsteder i boliger og fællesarealer. Hertil udskiftes de eksisterende cirkulationspumper til nye energibesparende pumper.

Herefter foretages der en komplet demontering af afløbsinstallationer, og der udføres nye afløbsinstallationer til alle boliger og fællesarealer. Som et led i udskiftningen af vand og afløbsinstallationerne, udføres der nødvendige efterreparationer som de- og genmontering af køkken elementer og rørkasser. Vi monterer de nye nedsænkede gipslofter i badeværelser samt puds og flise reparation af gulve og vægge.

Vi gør den midlertidige tilstand mere tryg for beboerne.

En af de centrale elementer, ved energioptimeringen af AB Lollandsvej er, at arbejdet udføres i beboede lejligheder. Med vores mange års erfaring ved vi hvordan, man bedst muligt gør den midlertidige tilstand mere tryg for beboerne. Med vores faste stab af montører vil vi, i forbindelse med det daglige arbejde, være hensyntagende og opmærksomme på beboernes ønsker og ankepunkter.

Den grønne omstilling er i højsædet

Hos Poul Sejr Nielsen har vi som erklæret mål at være førende inden for den grønne omstilling, til gavn for miljøet og vores kunder. Derfor er vi glade for, at vi sammen med AB Lollandsvej kan bidrage til dette ved at energioptimere hele foreningen.

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu