VVS-beregner

Poul Sejr Nielsen søger nysgerrig og målrettet VVS-beregner


I mere end 60 år har Poul Sejr Nielsen serviceret kunder – store som små – i Nordsjælland og københavnsområdet. Vi oplever stigende efterspørgsel på vores ydelser, og derfor udvider vi nu vores tilbudsafdeling.

I den forbindelse søger vi en målrettet og kvalitetsbevidst VVS-beregner til bl.a. at varetage udarbejdelse og beregning af tilbud, indhente underentreprisetilbud samt deltage i projektudvikling. Som VVS-beregner kommer du til at indgå i vores beregnerteam bestående af beregnere indenfor EL, VVS, ventilation og tag & facade.

Du kan læse mere om stillingen her. Har du spørgsmål til stillingen, kan de rettes til administrerende direktør Michael Madsen på mma@psn.dk eller på tlf. 20 30 50 22.

Kender du den rette til jobbet, eller passer beskrivelsen på netop dig? Send en kort, motiveret ansøgning til mma@psn.dk.

VVS-beregner
Seneste nyheder

Varmt velkommen til Henrik
Nyheder

Varmt velkommen til Henrik

Hos Poul Sejr Nielsen glæder vi os over at byde velkommen til Henrik Bryde Nielsen, der er Afdelingsleder for vores nye EL-afdeling i Næstved.
Read More
Fuld gang i PSN-akademiet
Nyheder

Fuld gang i PSN-akademiet

Der er fuld gang i vores interne uddannelsesakademi, PSN-akademiet, der består af vores lærlingeakademi, læresvendeuddannelse, mentorordning samt efteruddannelse og certificeringer.
Read More
Vi er på vej til Egedal og Frederikssund
Nyheder

Vi er på vej til Egedal og Frederikssund

Poul Sejr Nielsen har vundet rammeaftalen med Egedal Fjernvarme og E.ON Danmark omhandlende levering og montering af fjernvarmeunits i Egedal og Frederikssund Kommune
Read More
Solceller til Solhusene
Nyheder

Solceller til Solhusene

I forbindelse med udførelsen af en ny helhedsplan i Albertslund Boligselskabs almene boligafdeling, Solhusene, varetager Poul Sejr Nielsen de tekniske energiinstallationer.
Read More

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Ring